Aš tai forgetę su yvete maišau, viena linksmuolė dzinbudistė, o kita su robobebru naktimis fotkina, na ir kuri kuri, vis susimaišau
Papildyta:
O gal čia ta pati Tik kuri
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 15, 23:17)
Alabama, Alinos portretas patiko, tik nelabai supratau, kur tuos nėrinius dėjai?...
Ant objektyvo tesiog.
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 11:28)
Tu man viena is idomiausiu fotografiu cia.Tavo nuotraukos visos idomios, nesvarbu man visiskai, ar jos techniskai tobulos ar ne.Uz ju stovi protinga grazi stipri asmenybe.Prasau, tokia ir buk visoj sitoj saldaus beveidzio popso juroj.
Ačiū tau,ačiū iki dangaus :***
Nesenai vienam draugui rašiau ,klausiau kaip perlipt per psichologinę ,savęs nepasitikėjimo sieną... Štai atsakymas. Nu mes ten giliau kapstėm,bet ne esmė .... gaut tokį komentarą! Aš ant sparnų Ačiū tau - tai įkvepia tikėt savimi ir tuo ką aš darau.
Alabama,aš tave užsifavoritinau nuo pat mano atėjimo į temą
Aš šiaip viliuosi,kad gal netyčia per atostogas pavyks į kokį mytą patekt,asmeniškai visom ranką paspaust noriu ,nes tikrai kai kurios jūsų labai mane į priekį pastūmėjot
QUOTE(Alexso @ 2011 02 15, 17:44)
Tai kad aš tokią labiausiai mėgstu, vyras man spec tokią gamina
Šiandien nuplėšus kalendoriaus lapuką,kitoje jo pusėje buvo surašytos vaikų mintys apie meilę,tai vienas labai tinkantis jum manau "Meilė yra kai mano mamytė padaro kavos tėveliui ir prieš duodama paragauja,ar ji skani" ...nu tik pas jus atvirkščiai ,bet labai miela Man vyras niekad nepataiko gerą kavą padaryt
Aj ir dar dėl putos,tai tą karšto oro pūteklio nosytę reikėtų laikyt kuo arčiau indo viršaus,beveik pačiam pieno viršuj ir neužvirinti,laikykit ranką ant indo ir jausti temperatūrą ,kai jau nebeišlaikysit - done. Ir tada dar padaužykit indą dugnu į stalą,kad puta sukristų,tada ji tokia standi pasidaro ir nesuyra į puoduką supilta ... Apie fintą su cukrum nežinojau,gal tada nereik to vargo tiek,kiek aš čia prirašiau
Uoj ir dar, sokejos katinux - užniurkyčiau ,pozuotų man kaip didelis
Ir Je t'aime ryto žolės patiko
QUOTE(Alabama @ 2011 02 16, 01:10)
Ant objektyvo tesiog.
Taip, apie šitą temoj jau perskaičiau, bet tai kaip uždėjus tuos nėrinius Alina taip gerai matosi, o pasiliejimas toks kaip rūkas švelnus
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 22:41)
Alexso, jėėė, ačiū, nes aš į pieną tik po suplakimo cukraus dėdavau
Sokejuke86, et, žinau, kaip sunku katinus su manual rėžimu fotografuot Jogis ir Fiesta labai dailūs modeliai
Sokejuke86, et, žinau, kaip sunku katinus su manual rėžimu fotografuot Jogis ir Fiesta labai dailūs modeliai
Žinosiu kur patarimų ieškot
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 15, 22:08)
Turiu tau klausimą kai ėjei fotkint savo žolyčių, tu fotiką kur nors buvai įsidėjusi? Turiu omeny fotkindama naudojai koki dėkla fotikui
Taip, buvau Turiu aš va tokį Caselogic case'ą fotoaparatui Tik nežinau, ar tokių Lietuvoj yra, nes mano fotoaparatas ne Lietuvoj pirktas Taip pat iš šalčio atnešus fotoaparatą namo nejungiau tol, kol "neatšilo".
Laukine25, fotografuodama pašalau gerokai Tik rankos mano buvo plonai pirštinėtos, bet ilgai neištvėriau, nes dar visai nesenai sirguliavau
labu
meetas 18 val? ir kieno vardu staliukas? patikslinkite, kąąą....
ir kuri į AŽ brūkštelkit tel savo
meetas 18 val? ir kieno vardu staliukas? patikslinkite, kąąą....
ir kuri į AŽ brūkštelkit tel savo
pagaliau pasivijau jus bandysiu ir aš meete sudalyvauti važiuosiu su Zirzilja pro Jeruzalę tikriausiai , gal ką paimt dar reikia?
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 15, 19:25)
Turbūt pirmas katytės Fiestos kadras su rankiniais nustatymais, pirmos fotiko paėmimo į rankas dienos. Bet man ji čia fainuolė tokia, tik tas kųnelio nukirpimas
Man sita is visu geriausiai atrodo
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 16, 01:06)
Nesenai vienam draugui rašiau ,klausiau kaip perlipt per psichologinę ,savęs nepasitikėjimo sieną... Štai atsakymas. Nu mes ten giliau kapstėm,bet ne esmė .... gaut tokį komentarą! Aš ant sparnų Ačiū tau - tai įkvepia tikėt savimi ir tuo ką aš darau.
Alabama,aš tave užsifavoritinau nuo pat mano atėjimo į temą
Pasidalink ka kapstet as kazkaip labai ilgai uz tos sienos stoviu bandau prisiversti kazka daryti, nes visai uzsisedesiu
QUOTE(bizyte @ 2011 02 16, 11:30)
pagaliau pasivijau jus bandysiu ir aš meete sudalyvauti važiuosiu su Zirzilja pro Jeruzalę tikriausiai , gal ką paimt dar reikia?
Maneeeeeeeeeeeeeeee Prie Baltupių Rimi, bet galiu ir kitur ateiti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 16, 11:05)
Maneeeeeeeeeeeeeeee Prie Baltupių Rimi, bet galiu ir kitur ateiti
zydraake, cia Jeruzales RIMI
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2011 02 16, 11:04)
Laba
Pirmiausia, tai pasveikinsiu su praėjusia meilės diena ir dar su Nepriklausomybės diena
Pirmiausia, tai pasveikinsiu su praėjusia meilės diena ir dar su Nepriklausomybės diena
negerai. tarp daikto ir fono turi but atstumas. fonas nebutinai margas, bet turi jaustis, kad jis keiciasi