Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 21:15)
sokejuke86 turi labai grazu katineli, fotkink ji mieganti, tikrai turetu isgulet ilgiau smile.gif Lauksim kitu kadru  4u.gif

Šitas katinėlis kitame mieste su seneliu gyvena, o su manimi katytė iš pirmos foto ir kita katytė ax.gif Miegantys nuobodoka, nesimato akyčių. Aišku kelios nuotraukos įdomu ir gražu, bet taip tai ne schmoll.gif Nemiegantys man įdomiau, nors kol kas apskritai man reikia mokytis mokytis ir dar kartą mokytis. Dar pasimokysiu ir eisiu draugės fotkint, tiesiog mokytis, sutiko padėti ax.gif
Papildyta:
Turbūt pirmas katytės Fiestos kadras su rankiniais nustatymais, pirmos fotiko paėmimo į rankas dienos. Bet man ji čia fainuolė tokia, tik tas kųnelio nukirpimas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 17:59)
Įtariu, kad su kavos aparatu  biggrin.gif

smile.gif Išduosiu paslaptį - kad pienas gerai susiplaktų, reikia prieš tai į pieną cukraus nors truputį įdėti mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 18:12)
Ajoooofaanaaaa ph34r.gif
Ne tau, ne tau.
Ainu is interneto issiregistruosiu ir laidus nukirpsiu. biggrin.gif

Na kur tu sussiruošei??? Pabūk dar biškį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 15, 20:26)
smile.gif  Išduosiu paslaptį - kad pienas gerai susiplaktų, reikia prieš tai į pieną cukraus nors truputį įdėti  mirksiukas.gif 

aciu, man kavamanei, ir bus naudinga biggrin.gif

Nusiunciau daina pagal kuria pati nuotrauka noreciau sukurt
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 20:53)
aciu, man kavamanei, ir bus naudinga  biggrin.gif

Nusiunciau daina pagal kuria pati nuotrauka noreciau sukurt
lotuliukas.gif

o siaube, kad tu žinotum, kokia man sunki ta daina doh.gif lotuliukas.gif neįsivaizduoju ką reiks sugalvot doh.gif ten tokia gyvenimiška istorija, bet mano gyvenimas visiškai kitoks nei ta istorija, todėl labai sunku įsivaizduot, ir kažką ta tema išmastyt blink.gif ot negalėsiu šią nakt ramiai miegot, ir mąstysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Alexso, jėėė, ačiū, nes aš į pieną tik po suplakimo cukraus dėdavau biggrin.gif

Sokejuke86, et, žinau, kaip sunku katinus su manual rėžimu fotografuot biggrin.gif Jogis ir Fiesta labai dailūs modeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 15, 21:16)
o siaube, kad tu žinotum, kokia man sunki ta daina  doh.gif  lotuliukas.gif  neįsivaizduoju ką reiks sugalvot  doh.gif  ten tokia gyvenimiška istorija, bet mano gyvenimas visiškai kitoks nei ta istorija, todėl labai sunku įsivaizduot, ir kažką ta tema išmastyt  blink.gif  ot negalėsiu šią nakt ramiai miegot, ir mąstysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man tai ne ta daina patinka, o istorija biggrin.gif ja iliustruot man taip lengva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 21:50)
man tai ne ta daina patinka, o istorija  biggrin.gif ja iliustruot man taip lengva biggrin.gif

žinai, man jau pradeda lyst mintys į galvą thumbup.gif bet ale jos tokios nerealios lotuliukas.gif jau įdėju turiu daug, pramušė ant įdėjų lotuliukas.gif bet kaip įgyvendint g.gif žalio supratimo neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 22:41)

Turiu tau klausimą mirksiukas.gif kai ėjei fotkint savo žolyčių, tu fotiką kur nors buvai įsidėjusi? Turiu omeny fotkindama naudojai koki dėkla fotikui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 15 vasario 2011 - 22:10
Skaitau visą temą, nežinau kiek mažikė leis doh.gif
Ryt į Barseloną pribūsiu, gal kas pakeliui pro Baltupius varys ax.gif

Yvette, greitai susisukai su daina bigsmile.gif Na ir tempai. Mistinė tokia foto, su savu šarmu, dainai kaip tik smile.gif

Alabama, Alinos portretas patiko, tik nelabai supratau, kur tuos nėrinius dėjai?...

Žiūriu į paprastos foto, nu man tas suliejimas bigsmile.gif ech, patinka. Portretukai tada tokie išryškėję gaunasi, bent mano akim, ir manau visokios nereikalingos detalės fone lengviau "pasimaskuoja" rolleyes.gif

brumbrumai, dėl raw ir temperatūros wb nustatyme: tu grynai savo akim pasikliauni? Bet man tokia trapi ta riba tarp melsvo ir jau gelsvo doh.gif Nors su pipete tai irgi nevisada pavyksta, kartais tiesiog nėr baltos spalvos, kur ta pipetę besti doh.gif
Dar dėl foto su iškelta ranka, nesupyk, bet man ta poza primena, kai moteris turi taip pakelti ranką, kai turi apsiieškoti, ar nėr gumbelių krūtyj... Kažkaip man tokios nefotogeniškos asociacijos ax.gif

joreta, man patiko pirmoji su žydryne 4u.gif

green_tea, patiko valentininis atvirukas, smagus, nors ir skausmingas biggrin.gif Tik gal balto fono norėtųsi baltesnio, na šviesesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 02 15, 23:17)
brumbrumai, dėl raw ir temperatūros wb nustatyme: tu grynai savo akim pasikliauni? Bet man tokia trapi ta riba tarp melsvo ir jau gelsvo doh.gif Nors su pipete tai irgi nevisada pavyksta, kartais tiesiog nėr baltos spalvos, kur ta pipetę besti doh.gif

na, negi turi but tiksliai tiksliai? as tai darau kas man grazu.. kartais norisi salciau, kartais silciau.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:43)
Keliu viena, norejau perteikt minti - sergu, o lauke draugai sad.gif

Pavyko su mintim.

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)
Dar galiu parodyt patį pirmą badymą  biggrin.gif 

Man šis pats geriausias 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 14:08)
Galima įsibrausiu su savo šio ryto žolėm?  smile.gif

Trečioji labiausiai patiko smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 16, 00:28)
na, negi turi but tiksliai tiksliai? as tai darau kas man grazu.. kartais norisi salciau, kartais silciau.

Nu jo, pritariu.
Bet gal čia mano yda, kad foto noriu tokių spalvų, kokios realybėj buvo fotkinant doh.gif

Uf, temą perskaičiau. Smagaus dainų žaidimo, lauksiu rezultatų. Aš pasavau, pabijojau blush2.gif

Ir pabaigai mano valentinas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 15, 10:53)
Taigi atsipalaiduokit ir vel ismokit jausti malonuma is fotografijos wink.gif

Mokausi. Nelengva. Stengdamasi paisyti taisykles pateriojau norą, polėkį, drąsą bandyti... unsure.gif

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 15, 12:00)
Ačiū  rolleyes.gif 

Taip ir ieškau,google

Ačiū.

QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 13:44)
reik moket ir is saves pasijuokt smile.gif

Absoliučiai puikiai pasakyta. drinks_cheers.gif Pasigendu to forume. Ir ne tik.. Visi tokie rimti, susikaustę, susireikšminę... unsure.gif

Kas ten prie -23 fotkino? Respekts, moterie. Aš šiandien ryte prie -18 fotkinau. taip sušalau, kad iki dabar negaliu atšilt. Kalčiau brendžio, bet papų direktorius neleidžia... unsure.gif Rankos nušerpetojo net kaip sušaliau biggrin.gif
Atsakyti