Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alexso @ 2011 02 15, 19:44)

biggrin.gif Tai kad aš tokią labiausiai mėgstu, vyras man spec tokią gamina  wub.gif

isduok paslapti,kaip ja gamina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 18:45)
isduok paslapti,kaip ja gamina ax.gif

Įtariu, kad su kavos aparatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 19:59)
Įtariu, kad su kavos aparatu  biggrin.gif

tai as irgi turiu kavos aparata, su garu funkcija,bet va late nemoku daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 19:08)
tai as irgi turiu kavos aparata, su garu funkcija,bet va late nemoku daryt biggrin.gif

Rankinis, ar automatinis? Pas mane rankinis, tik mokėt reikia pieną suplakt, ne taip paprastai susiplaka, kartais ir man neišeina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 15 vasario 2011 - 19:16
QUOTE(Alexso @ 2011 02 15, 18:44)

Dėl Miss Musstachio  drinks_cheers.gif
Niu bet klausyk, tu man sakai, kad aš popsas???  unsure.gif  Neatleisiu...  biggrin.gif lotuliukas.gif

Ajoooofaanaaaa ph34r.gif
Ne tau, ne tau.
Ainu is interneto issiregistruosiu ir laidus nukirpsiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 15, 19:44)

Man atrodo reiktų WB pareguliuot, nes kažkaip pagrindas geltonuoja  g.gif

iki šio namų darbo dar nepriėjau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 20:12)
Rankinis, ar automatinis? Pas mane rankinis, tik mokėt reikia pieną suplakt, ne taip paprastai susiplaka, kartais ir man neišeina smile.gif

kazkaip mes cia ziauriai OT rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos profės ir pusiau, kol kas aš žalia žaliausia fotografijoje, tik intensyviai namų darbus darau ir net žaidimuose dar nespėju ir nesiryžtu dalyvauti. bet pagalvojau gal gana čia man slėptis ir bijoti kritikos. Rodau savo pagrindinius modeliukus ir namų darbų taikymą praktikoje. Jei ne visai beviltiška laukiu kritikos.
Pirma foto, žinau kad bėda jog centruota. Apšvietimas dirbtinis, rėžimas M, pačios nustatyta balta spalva ir daug judantis modeliukas
user posted image
čia irgi centras ir per daug nušviesinau, bet kitaip tamsoka man išeina, parodysiu pavyzdį
user posted image
Bet bėda, kad su katytėmis nelabai išlaikymo galiu didinti, nes tada nespėju fiksuoti.
Štai vienas Iso per šviesu šiek tiek
user posted image
Kitas Iso per tamsu
user posted image
O dabar bėgu slėptis, jei iš viso nebus taip blogai, kad net kritikuot nebus ką. Tik aš noriu mokytis. Tai nepykit, kad patarimų ir pastabų laukiu. Jei žaiuriia blogai slepiuosi, moakusi ir kada nors vėl išlysiu blush2.gif
Atsakyti
sokejuke86 tavo pirma foto primine maniske biggrin.gif
http://www.efoto.lt/node/358917

cia kelios dienos tik praeje kai as fotika isigijau. KOdel negali islaikymo didint, kate guli, tai ir didink. Kas per fotikas ir kas per objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 15, 20:58)
Merginos profės ir pusiau, kol kas aš žalia žaliausia fotografijoje, tik intensyviai namų darbus darau ir net žaidimuose dar nespėju ir nesiryžtu dalyvauti. bet pagalvojau gal gana čia man slėptis ir bijoti kritikos. Rodau savo pagrindinius modeliukus ir namų darbų taikymą praktikoje.  Jei ne visai beviltiška laukiu kritikos.
Pirma foto, žinau kad bėda jog centruota. Apšvietimas dirbtinis, rėžimas M, pačios nustatyta balta spalva ir daug judantis modeliukas

čia irgi centras ir per daug nušviesinau, bet kitaip tamsoka man išeina, parodysiu pavyzdį

Bet bėda, kad su katytėmis nelabai išlaikymo galiu didinti, nes tada nespėju fiksuoti.
Štai vienas Iso per šviesu šiek tiek

Kitas Iso per tamsu

O dabar bėgu slėptis, jei iš viso nebus taip blogai, kad net kritikuot nebus ką. Tik aš noriu mokytis. Tai nepykit, kad patarimų ir pastabų laukiu. Jei žaiuriia blogai slepiuosi, moakusi ir kada nors vėl išlysiu blush2.gif

Man paskutinė gražiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 15 vasario 2011 - 20:09
QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 21:02)
sokejuke86 tavo pirma foto primine maniske biggrin.gif
http://www.efoto.lt/node/358917

cia kelios dienos tik praeje kai as fotika isigijau. KOdel negali islaikymo didint, kate guli, tai  ir didink. Kas per fotikas ir kas per objektyvas?

Oi tas gulėjimas yra per sekundę 3 k pakeičiant pozą lotuliukas.gif O fotikas praeitoje temutėje rašiau ir prašiau pridėti į sarašiuką, bet kažkaip neįsiprašiau. Fotikas CANON 500D SU KIT objektyvu 18-55. Svajoju apie šviesesnį, nors kol kas gerai ir taip mokytis.
Papildyta:
Didžiąją laiko dalį viskas vyksta taip ir čia dar nieko variantas
user posted image

kitais iššoka iš kadro, lieka tik uodega, arba gerus kadrus sulieju, nes dar per ilgas išlaikymas, bet kol tamsus objektyvas ir tamsu kambariuos nebėra kaip trumpinti išlaikymo. Na nebegadinu temutės savo keverzonėmis 4u.gif ax.gif Tik džiaugiuosi, kad maždaug neblogai nusistatau baltą spalvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 15 vasario 2011 - 20:14
sokejuke86 turi labai grazu katineli, fotkink ji mieganti, tikrai turetu isgulet ilgiau smile.gif Lauksim kitu kadru 4u.gif
Atsakyti