Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 15:16)
na taip taip, tik va man ta daina asocijuojasi tik su vienu dalyku, ko as padaryti negaliu rolleyes.gif aplamai ribotos galimybes pas mane, o tiesa, kiek laiko igyvendinimui?

nera laiko nustatyto wink.gif kaip kam išeis
Atsakyti
Na trečią kart paklausiu blush2.gif ar yra dar galimybė į žaidimą įsijungt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 15, 17:22)
Na trečią kart paklausiu  blush2.gif ar yra dar galimybė į žaidimą įsijungt  blush2.gif

na nebent su kuom nors dainas susikeisti, bet galima ir savo,kas nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 15, 16:22)
Na trečią kart paklausiu  blush2.gif ar yra dar galimybė į žaidimą įsijungt  blush2.gif

tu man as tau ir zaidziam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 16:24)
tu man as tau ir zaidziam  smile.gif

o į kur man dainą atsiust? turi buti mp3? ar gali buti tarkim nuoroda is youtube.com su visu klipu?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 15, 16:31)
o į kur man dainą atsiust? turi buti mp3? ar gali buti tarkim nuoroda is youtube.com su visu klipu?

youtube nuoroda i az wink.gif Zirzilija o tu pasilik su savo daina. Nes jei mes apsikeism, Svajone liks be dainos biggrin.gif As tau atsiusiu savo veliau biski wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 17:40)
youtube nuoroda i az wink.gif Zirzilija o tu pasilik su savo daina. Nes jei mes apsikeism, Svajone liks be dainos  biggrin.gif  As tau atsiusiu savo veliau biski wink.gif

nu as jau apsipratau su ta daina, ziuresiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 16:40)
youtube nuoroda i az wink.gif Zirzilija o tu pasilik su savo daina. Nes jei mes apsikeism, Svajone liks be dainos  biggrin.gif  As tau atsiusiu savo veliau biski wink.gif

oki, išsiunčiau aš tau savo mylimiausią dainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 17:41)

Aš ir pratinuosi prie dainos lotuliukas.gif kaip ir vizija yra, bet kaip igyvendint???
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 02 15, 18:08)
Aš ir pratinuosi prie dainos  lotuliukas.gif kaip ir vizija yra, bet kaip igyvendint???

igyvendinimo budu hihihi.gif
Atsakyti
Neprisimenu niko kieno šiandieninės žolytės buvo, bet labai gražios wub.gif
Alabamos nuotrauka dainai irgi labai patiko. Dvelkia senove wub.gif
O kada pasakysim kieno daina kam atiteko? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 19:26)
o cia nedejai kokio spec efekto?smile.gif nes man labai raibuliuoja akyse smile.gif niekur nesusikaupia demesys

schmoll.gif efektas vienintelis f/1.4 biggrin.gif Fokusas ant šaukšto, dėl to viskas taip raibuliuoja doh.gif
p.s. tokio fokuso norėjau, pati matau, kad nekas tongue.gif

QUOTE(gotte @ 2011 02 14, 19:57)

šita geresnė, skanesnė man atrodo, vežžž spalvų lengvumas bigsmile.gif

Ačiuks smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 14, 20:07)
Alexso, nekomentuosiu  schmoll.gif  susinervinau.
  Noriu to torčiuko nors tu ką. Ir iš kur jį man dabar gauti. (jei rimtai, man antroji patiko. Trečia keistoka)

biggrin.gif Galėsiu ryt išduoti paslaptį, kur aš tokius skanumynus perku mirksiukas.gif

QUOTE(stashiene @ 2011 02 14, 20:45)
as bandyciau apkirpti (nukirpdama kairi foto kampa - salo krasta) ax.gif o siaip skani kaip ir pirmoji wub.gif

Dėkui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:51)

Alexso,tavo latte skaniai atrodo,ir pyragėlis gražus,tik aš kavos eičiau dasipilt,man per pieniška  smile.gif

biggrin.gif Tai kad aš tokią labiausiai mėgstu, vyras man spec tokią gamina wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 14, 21:34)

Alexo- skanu. Mielai išgerčiau smile.gif

4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 22:42)
Mano nuotrauka Valentadieniui smile.gif

user posted image

Man atrodo reiktų WB pareguliuot, nes kažkaip pagrindas geltonuoja g.gif

QUOTE(Egipta @ 2011 02 15, 08:05)
Sita man labai grazi, is visu su kava geriausia. Ar jus tuos skanumynus pacios kpat? Niam niam atrodo!

Ačiū labai smile.gif Nu iš manęs labai bloga kepėjėlė, viską perku arba mylima uošvienėlė pagamina biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 02 15, 09:53)
Nu nereali sita... labai liuks ziurisi... ir jau nesvarbus tie techniniai dalykai prie kuriu pati kabinaisi, nes bendras vaizdas sukuria kazka tokio, kad tikrai puikiai ziurisi...
O si man visai ptinka... kazkam trukde blikai nuo zidinio... O man jie kaip tik sukuria silumos jausma... cia gi ne katalogui fotkinai ir neturi viskas but islaizyta...

Labai tau ačiū už pagyras thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 10:37)
Mano sestai grupei nuotrauka
user posted image
Toliau Maggie man atrodo, emiau sirdele. Tikiuos uzteks tau daiktu  blush2.gif

Super 4u.gif Kaip norėčiau būt po tavęs, turėčiau ką fotkint tongue.gif

QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 10:42)
Uoj kokį briedą šianakt sapnavau  doh.gif  lotuliukas.gif kad esu su jumis meet'e ir Yvette man padovanojo pipetę tikrinti WB  lotuliukas.gif  nu griūk negyvas  biggrin.gif o ta pipetė tokia big, kaip kokie du tusinukai, tipo prilieti su ja prie fotkes kompe ir rodo WB  lotuliukas.gif
valentiniškai  ax.gif

Prajuokinai nerealiai biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 11:28)
Tu man viena is idomiausiu fotografiu cia.Tavo nuotraukos visos idomios, nesvarbu man visiskai, ar jos techniskai tobulos ar ne.Uz ju stovi protinga grazi stipri asmenybe.Prasau, tokia ir buk visoj sitoj saldaus beveidzio popso juroj.

Dėl Miss Musstachio drinks_cheers.gif
Niu bet klausyk, tu man sakai, kad aš popsas??? unsure.gif Neatleisiu... biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti