niu zinokit neturiu jokiu minciu del dainos, visiskai nieko, net vizijos.....ka daryt?
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 14:50)
niu zinokit neturiu jokiu minciu del dainos, visiskai nieko, net vizijos.....ka daryt?
Padeti?
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 15:50)
Tai tu saves nelauzk per prievarta palauk keles dienas. Ziurek, gal ir susapnuosi
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 14:50)
visą dainos tekstą peržiūrėjus irgi nėra už ko užsikabinti? man daina tolia liūdna papuolė, net depresiją kelia beklausant bet idėją turiu ir einu kept kažką...
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 15:52)
Padeti?
jeigu nesugalvosiu nieko per siandien ir ryt, tai tikrai prasysiu pagalbos,kad bent uzsikabinciau uz kazko
QUOTE(ASTYT @ 2011 02 15, 15:54)
visą dainos tekstą peržiūrėjus irgi nėra už ko užsikabinti? man daina tolia liūdna papuolė, net depresiją kelia beklausant bet idėją turiu ir einu kept kažką...
tai kad tas dainos tekstas toks pernelyg meniskas, daina iki kaulu smegenu zinoma, bet va, nulis ideju...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 15:57)
jeigu nesugalvosiu nieko per siandien ir ryt, tai tikrai prasysiu pagalbos,kad bent uzsikabinciau uz kazko
tai kad tas dainos tekstas toks pernelyg meniskas, daina iki kaulu smegenu zinoma, bet va, nulis ideju...
gal tokiu atveju reikia rinktis kokį labai paprastą sprendimą, nelaužti nieko "tokioooo" ir pasitvirtins taisyklė - kas paprasčiausia, tas geriausia be jokių įmantrybių ir vikruntasų
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:00)
gal tokiu atveju reikia rinktis kokį labai paprastą sprendimą, nelaužti nieko "tokioooo" ir pasitvirtins taisyklė - kas paprasčiausia, tas geriausia be jokių įmantrybių ir vikruntasų
toji daina pati reikalaujanti kazko tokio, gavau patarima tiesiog interpretuoti taip kaip suprantu
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 16:03)
toji daina pati reikalaujanti kazko tokio, gavau patarima tiesiog interpretuoti taip kaip suprantu
tai čia ir be patarimo aišku, kad reikia interpretuoti taip, kaip supranti pats
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:05)
tai čia ir be patarimo aišku, kad reikia interpretuoti taip, kaip supranti pats
na, manau reiktu interpretuoti taip, kad butu aisku, apie ka daina, ir kad toji interpretacija sietusi su pacia daina...nu zodziu tarkim daina apie miltus, o as interpteruoju apie batus
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 16:08)
na, manau reiktu interpretuoti taip, kad butu aisku, apie ka daina, ir kad toji interpretacija sietusi su pacia daina...nu zodziu tarkim daina apie miltus, o as interpteruoju apie batus
nu kaip jeigu mes žiūrime į tą patį paveikslą, tai nereiškia, kad mes turime matyti tą patį. Bent jau aš taip manau Jei dainoje dainuojama apie boružėlę septintaškę ir apie tai kaip ji linksmai gyvena, tai aš nefotografuosiu laivo bet jei daina meniška, galinti sukelti ne vieną jos interpretaciją tai aš ją ir perteikiu taip, kaip man atrodo
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:14)
nu kaip jeigu mes žiūrime į tą patį paveikslą, tai nereiškia, kad mes turime matyti tą patį. Jei dainoje dainuojama apie boružėlę septintaškę ir apie tai kaip ji kaip ji linksmai gyvena, tai aš nefotografuosiu laivo bet jei daina meniška, galinti sukelti ne vieną jos interpretaciją tai aš ją ir perteikiu taip, kaip man atrodo
na taip taip, tik va man ta daina asocijuojasi tik su vienu dalyku, ko as padaryti negaliu aplamai ribotos galimybes pas mane, o tiesa, kiek laiko igyvendinimui?