Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

niu zinokit neturiu jokiu minciu del dainos, visiskai nieko, net vizijos.....ka daryt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 14:50)
niu zinokit neturiu jokiu minciu del dainos, visiskai nieko, net vizijos.....ka daryt?  verysad.gif

Padeti?

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 15:50)

Tai tu saves nelauzk per prievarta mirksiukas.gif palauk keles dienas. Ziurek, gal ir susapnuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 14:50)
niu zinokit neturiu jokiu minciu del dainos, visiskai nieko, net vizijos.....ka daryt?  verysad.gif

visą dainos tekstą peržiūrėjus irgi nėra už ko užsikabinti? man daina tolia liūdna papuolė, net depresiją kelia beklausant smile.gif bet idėją turiu ir einu kept kažką...
Atsakyti
Aš aišku jau į dainas nebespėjau ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 15:52)

jeigu nesugalvosiu nieko per siandien ir ryt, tai tikrai prasysiu pagalbos,kad bent uzsikabinciau uz kazko

QUOTE(ASTYT€ @ 2011 02 15, 15:54)
visą dainos tekstą peržiūrėjus irgi nėra už ko užsikabinti? man daina tolia liūdna papuolė, net depresiją kelia beklausant smile.gif bet idėją turiu ir einu kept kažką...

tai kad tas dainos tekstas toks pernelyg meniskas, daina iki kaulu smegenu zinoma, bet va, nulis ideju...
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 15:57)
jeigu nesugalvosiu nieko per siandien ir ryt, tai tikrai prasysiu pagalbos,kad bent uzsikabinciau uz kazko
tai kad tas dainos tekstas toks pernelyg meniskas, daina iki kaulu smegenu zinoma, bet va, nulis ideju...

gal tokiu atveju reikia rinktis kokį labai paprastą sprendimą, nelaužti nieko "tokioooo" ir pasitvirtins taisyklė - kas paprasčiausia, tas geriausia smile.gif be jokių įmantrybių ir vikruntasų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:00)
gal tokiu atveju reikia rinktis kokį labai paprastą sprendimą, nelaužti nieko "tokioooo" ir pasitvirtins taisyklė - kas paprasčiausia, tas geriausia  smile.gif  be jokių įmantrybių ir vikruntasų  biggrin.gif

toji daina pati reikalaujanti kazko tokio, gavau patarima tiesiog interpretuoti taip kaip suprantu
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 16:03)
toji daina pati reikalaujanti kazko tokio, gavau patarima tiesiog interpretuoti taip kaip suprantu

tai čia ir be patarimo aišku, kad reikia interpretuoti taip, kaip supranti pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:05)
tai čia ir be patarimo aišku, kad reikia interpretuoti taip, kaip supranti pats  smile.gif

na, manau reiktu interpretuoti taip, kad butu aisku, apie ka daina, ir kad toji interpretacija sietusi su pacia daina...nu zodziu rolleyes.gif tarkim daina apie miltus, o as interpteruoju apie batus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 16:08)
na, manau reiktu interpretuoti taip, kad butu aisku, apie ka daina, ir kad toji interpretacija sietusi su pacia daina...nu zodziu rolleyes.gif tarkim daina apie miltus, o as interpteruoju apie batus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu kaip g.gif jeigu mes žiūrime į tą patį paveikslą, tai nereiškia, kad mes turime matyti tą patį. Bent jau aš taip manau smile.gif Jei dainoje dainuojama apie boružėlę septintaškę ir apie tai kaip ji linksmai gyvena, tai aš nefotografuosiu laivo lotuliukas.gif bet jei daina meniška, galinti sukelti ne vieną jos interpretaciją tai aš ją ir perteikiu taip, kaip man atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 15 vasario 2011 - 15:15
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 16:14)
nu kaip  g.gif  jeigu mes žiūrime į tą patį paveikslą, tai nereiškia, kad mes turime matyti tą patį. Jei dainoje dainuojama apie boružėlę septintaškę ir apie tai kaip ji kaip ji linksmai gyvena, tai aš nefotografuosiu laivo  lotuliukas.gif  bet jei daina meniška, galinti sukelti ne vieną jos interpretaciją tai aš ją ir perteikiu taip, kaip man atrodo  blush2.gif

na taip taip, tik va man ta daina asocijuojasi tik su vienu dalyku, ko as padaryti negaliu rolleyes.gif aplamai ribotos galimybes pas mane, o tiesa, kiek laiko igyvendinimui?
Atsakyti