Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 13:40)

Idejau dainai nuotrauka flikre ax.gif

kokia greita bigsmile.gif aš dar dainą tebevirškinu, mintis tik dėlioju. Beje, labai graži daina ir foto thumbup.gif
Atsakyti
Alabama, negaliu susisieti dainos su nuotrauka ir pajausti emocijos, nes darbiniame PC nėra garso doh.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 14:44)
lotuliukas.gif  as popsas, visiskas beveidis popsas, ir neimu i sirdi. Darau tai kas man patinka, nesistengiu niekam itikt, visiskai dzin kiek balu surinksiu efoto ir kiek palku gausiu kudroj. Nemanau, kad  zmogus gali blogas del to kad jis klauso rusiska muzika, ar kad fotkina popsa. Kiekvienam savo, tik reik moket ir is saves pasijuokt smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 14:40)

Dievuliau kokia grazi daina.....kazkada ja klausydavau istisai,visa diena tik ja sukdavau.....pasiseke tau 4u.gif
Atsakyti

o dainos grazumas blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif išpildymas "mano akimis" idealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 13:08)
Galima įsibrausiu su savo šio ryto žolėm?  smile.gif

Gražu, tvarkinga. Bet man nėra to jausmo, kad "Wow", kažko trūksta, o ko net nžn.

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 14:00)
Alabama, negaliu susisieti dainos su nuotrauka ir pajausti emocijos, nes darbiniame PC nėra garso  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ui, Alabama durne, ji pasako o tada ima galvoti, ka pasake ir kad galejo iskaudint.

Man įdomiai (čia aš apie dainos foto), alabamiškai ta prasme, kad va - šovė mintis, tekš ir yra...taip ir pasisakai tu forume..o po to greit susigrauži smile.gif ir dar ant savęs kaip nors negražiai pasisakai. Gi nereikia taip...viskas gi gerai, nemanau, kad ką nors įžeidei, niekam asmeniškai netaikei pasakymo..juk gali turėti savo nuomonę, ar ne.. mirksiukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 13:44)
lotuliukas.gif  as popsas, visiskas beveidis popsas, ir neimu i sirdi. Darau tai kas man patinka, nesistengiu niekam itikt, visiskai dzin kiek balu surinksiu efoto ir kiek palku gausiu kudroj. Nemanau, kad  zmogus gali blogas del to kad jis klauso rusiska muzika, ar kad fotkina popsa. Kiekvienam savo, tik reik moket ir is saves pasijuokt smile.gif

Tai aš irgi neimu... visai nei pykau, nei dar kaip nors blogai pasijutau dėl alabamos posto. Be to kiekvienas iš mūsų dar paieškose esam...savo kelio, savo nuotraukų ir visai nesvarbu, ties kur apsistosim - ties labiau meniniais dalykais ar ties pop kultūra fotografijoje...visų svarbiausia, kad ta pop kultūra būtų kokybiška, džiuginanti kažkieno akį... Nuo to viduje mes be abejonės blogesni žmonės nevirstam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 14:56)
Prie -23 ėjau tongue.gif

ooo pagarba! bet verta buvo, grazu!
Atsakyti
Sveikutės. Pagaliau grįžom namo.
Norėjau paklausti.
Jeigu neklystu šitoj temukėj yra šiaulietė?
Tikrai nepamenu kuri.
Gal kovo mėnesį būtų įdomu pasipraktikuoti fotografuojant vestuves?
Čia pasiūlymas.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 15, 14:29)
Jeigu neklystu šitoj temukėj yra šiaulietė?
Tikrai nepamenu kuri.
Gal kovo mėnesį būtų įdomu pasipraktikuoti fotografuojant vestuves?
Čia pasiūlymas.

Aš ne kartą esu sakiusi, kad esu šiaulietė, bet gyvenu šiaip Vilniuje...Šiauliuose būnu kartą per mėnesį, kovą planuoju važiuoti (apie vidury, tik dar tiklsiai nežinau datos), jei sutaptų laikas, galėčiau pafotkinti...kada vestuvės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 14:42)
Aš ne kartą esu sakiusi, kad esu šiaulietė, bet gyvenu šiaip Vilniuje...Šiauliuose būnu kartą per mėnesį, kovą planuoju važiuoti (apie vidury, tik dar tiklsiai nežinau datos), jei sutaptų laikas, galėčiau pafotkinti...kada vestuvės?  g.gif

Kovo 5-ąją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 15, 14:45)
Kovo 5-ąją. smile.gif

Oj kaip gaila, nebūsiu tokiu laiku dar... unsure.gif planuoju vėliau nuo 16 dienos kada nors...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 14:48)
Oj kaip gaila, nebūsiu tokiu laiku dar... unsure.gif  planuoju vėliau nuo 16 dienos kada nors...

Nu va. Nieko tokio smile.gif
Šiaip ten bus fotografai, bet sakau gal kuri norėtų pasipraktikuoti tiesiog. Aš pati gal norėčiau visai būt tokia praktikantė, bet deja būsiu labai svarbiose pareigose ir apie fotiką galėsiu tik pasvajot.
Atsakyti