Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 14:08)

Gražios žolytės, kaip atvirukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 15, 13:08)

si labai patiko wub.gif
Atsakyti
Galima įsibrausiu su savo šio ryto žolėm?  smile.gif

man trecioji, pati paciausia, nors visos grazios ax.gif
Atsakyti

spalvos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Uj, alabamos postas nuskambėjo man kažkaip baisokai unsure.gif žodžiu prie popso iškart save prisirašiau biggrin.gif doh.gif
O jei rimtai, tai manau žmogus superinį komplimentą pasakė, apsipavydinau net bigsmile.gif

Pirma man labiausiai ax.gif
Atsakyti

Nuostabu.Paprasta, lakoniska, svelnu.

QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 13:31)
Uj, alabamos postas nuskambėjo man kažkaip baisokai  unsure.gif žodžiu prie popso iškart save prisirašiau  biggrin.gif  doh.gif
O jei rimtai, tai manau žmogus superinį komplimentą pasakė, apsipavydinau net  bigsmile.gif
Pirma man labiausiai  ax.gif

Ui, Alabama durne, ji pasako o tada ima galvoti, ka pasake ir kad galejo iskaudint.

Idejau dainai nuotrauka flikre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 13:31)
Uj, alabamos postas nuskambėjo man kažkaip baisokai  unsure.gif žodžiu prie popso iškart save prisirašiau  biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif as popsas, visiskas beveidis popsas, ir neimu i sirdi. Darau tai kas man patinka, nesistengiu niekam itikt, visiskai dzin kiek balu surinksiu efoto ir kiek palku gausiu kudroj. Nemanau, kad zmogus gali blogas del to kad jis klauso rusiska muzika, ar kad fotkina popsa. Kiekvienam savo, tik reik moket ir is saves pasijuokt smile.gif
Atsakyti
Pritariu, Forgete... smile.gif
Atsakyti

2 foto thumbup.gif . Labai estetiškai linijos sugulusios mano akim. Švelnu, melancholiška, net ilgu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 14:44)

as irgi diiiidelis popsas tongue.gif , bet pritariu alabamai, kad mustachio kitokia ir labai smagu matyti rysku savo braiza turinciu fotografu (pradziamoksliu?) darbus!
Atsakyti
pamirsau je t'aime parasyt, kaip grazuu man. Dar pasakyk kad prie -20 ejai ir fotkinai. Labai labai!
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 15, 13:55)
pamirsau je t'aime parasyt, kaip grazuu man. Dar pasakyk kad prie -20 ejai ir fotkinai. Labai labai!

Prie -23 ėjau tongue.gif

Ačiū labai labai visiems! wub.gif
Atsakyti