Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 23:08)
Aš su palyda būsiu. Vienas didelis kitas mažas

Yvete +2 smile.gif
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 12, 21:24)
nemanau, kad pas tave balailaika wink.gif na, va kokia bavarijos ar picaso tai ka zinau.. norisi visgi jausmo, nes ir fotografija gi jausmas smile.gif

o del to, kad nezinai dainos, manau nera problemu. gi nete galima susirast, paklausai ir kyla kazkokie vaizdai..

taigi cia skonio reikalas... doh.gif

Zirzilia aciu uz tema 4u.gif

Paprasta nuostabios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 21:30)
dar del meeto vietos - bandysiu uzsakyti Barselona
netoli kostitucos pr, privaziuoti galima, netureti buti itin uzgrustas, salia yra vietos parkingui (sangria - asociais smile.gif )
jei kas labai pries saukit, tada ieskosim prekybcentriuose.
Yvete, ok?

Man tinka, nes prie mano buvusio darbo ir aš žinau, kaip ten nukakti biggrin.gif

Bo jau norėjau reikšti nepasitenkinimą dėl kavinės užsakymo senamiestyje doh.gif o dar kažkas rašė, kad taip neva patogiau...bet juk ten su parkingu amžinos bėdos doh.gif

Tai lauksim patvirtinimo dėl užsakymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 13, 00:41)
Man tinka, nes prie mano buvusio darbo ir aš žinau, kaip ten nukakti  biggrin.gif

Bo jau norėjau reikšti nepasitenkinimą dėl kavinės užsakymo senamiestyje  doh.gif o dar kažkas rašė, kad taip neva patogiau...bet juk ten su parkingu amžinos bėdos  doh.gif

čia aš, aš egoistiškai norėjau senamiestyje. Nes mums patogiau biggrin.gif Bet perstumdėm kiek planus ir tiks ten, kur organizuosit.
Atsakyti
ale sugalvojot dainą nufotografuot ir jėzus marija kaip norėčiau savo pasiūlyt, taip įdomu būtų pamatyt, kaip ją įmanoma būtų įamžint.. tik aš tai tikrai nesirašysi į žaidimą, net nd tik 3 padariau dar hihihi.gif
Atsakyti
Atnešu jums naktipiečių. Taršykit ax.gif
Turbūt reikėtų didesnės ryškumo zonos? Kas dar negerai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 13 vasario 2011 - 00:15
Lauksiu dainų pasiūlymų į až iki 14 dienos 23:59 4u.gif

Až prasitryniau, nu gal nebeužsikimš taip greitai g.gif Ir nežinau, ar laukti iki 15 dienos vakaro ar 14 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo green_tea: 13 vasario 2011 - 00:31
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 01:14)
Lauksiu dainų pasiūlymų į až iki 15 dienos 23:59 4u.gif

Až prasitryniau, nu gal nebeužsikimš taip greitai g.gif Ir nežinau, ar laukti iki 15 dienos vakaro ar 14  g.gif

14 žinoma biggrin.gif

Aš turiu dvi labai mylimas dainas. Vieną brūkštelėjau Green Tea. Jei kas norėtų duetu sužaisti, pasirašyčiau. Idėjų neturiu niekam, bet gal nors išsijudinčiau smile.gif
Zirzilija, tau vis veiklos stinga smile.gif Gal?
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2011 02 13, 01:14)
Atnešu jums naktipiečių. Taršykit  ax.gif
Turbūt reikėtų didesnės ryškumo zonos? Kas dar negerai?

perdaug visko čia. Puodelis, lėkštutė, cupcake ir fonas. Puodelis apskritai čia nereikalingas. Ar bent jau ne su trim cupcak`ais. Jr išdėliojimas keistas. Kažkaip nedera viskas kartu. Iš viršaus labai suspausta viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 vasario 2011 - 00:21
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 00:28)
Zirzilija, tau vis veiklos stinga  smile.gif  Gal?

va va, gal kam tikrai veiklos trūksta, pasiūlyčiau ir aš papildomai idėją hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 00:28)
14 žinoma  biggrin.gif

Aš turiu dvi labai mylimas dainas. Vieną brūkštelėjau Green Tea. Jei kas norėtų duetu sužaisti, pasirašyčiau.  Idėjų neturiu niekam, bet gal nors išsijudinčiau  smile.gif
Zirzilija, tau vis veiklos stinga  smile.gif  Gal?
Papildyta:

perdaug visko čia. Puodelis, lėkštutė, cupcake ir fonas. Puodelis apskritai čia nereikalingas. Ar bent jau ne su trim cupcak`ais. Jr išdėliojimas keistas. Kažkaip nedera viskas kartu. Iš viršaus labai suspausta viskas.

Pakeičiau biggrin.gif

O apie maaaanoooo vargų kepinių nuotraukas niekas referato parašyt nenori, m? unsure.gif Anoj temoj buvau įkėlus flickr Aš gi visai jau kampan užsispaudus nebežinau, gerai ar blogai...

Beje, dėl nuotraukų analizės... Aš atsimenu mokykloj per dailę rašydavom paveikslų analizes, buvom gavę planą ir pagal jį ten nagrinėdavom kompozicijas, pirmą/antrą planą, idėją, spalvas ir t.t. Galėtume ir mes viena kitos nuotraukom pasikeisti, ir po rašinėlį parašyti. Tik to plano tai jau nebeturiu unsure.gif

Atsakyti
Na, be to plano tokį rašinėlį rašyti tai kau kaip aukštoji matematika gaunasi....

Yvette, ačiū už pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 01:36)
Pakeičiau biggrin.gif

O apie maaaanoooo vargų kepinių nuotraukas niekas referato parašyt nenori, m?  unsure.gif Anoj temoj buvau įkėlus flickr Aš gi visai jau kampan užsispaudus nebežinau, gerai ar blogai...
Beje, dėl nuotraukų analizės... Aš atsimenu mokykloj per dailę rašydavom paveikslų analizes, buvom gavę planą ir pagal jį ten nagrinėdavom kompozicijas, pirmą/antrą planą, idėją, spalvas ir t.t. Galėtume ir mes viena kitos nuotraukom pasikeisti, ir po rašinėlį parašyti. Tik to plano tai jau nebeturiu unsure.gif

nebepamenu, ar tik pagalvojau apie tavo foto ar ir brūkštelėjau.
Gal pasiakrtosiu. Taip pat perdaug visko. Tikslas matyt buvo parodyti brownies. Ok. O nuotraukoje labiausiai išsišoka šakutė su šaukštuku bei puodelis. Kodėl norėjai šaukštuko bei šakutės nuotraukoje, tiesą sakant nesuprantu. Na bent jau ne taip padėtų. Dvi lėkštutės su pzragėliais bei vienu puodeliu nesižiūri. Būtų kaip ir suprantamiau, jei vieną didesnė pilna, o kitoje mažesnėje būtų tik vienas brownie.
Reiktų perdaryti, nes kaip taisyti būtent tą foto tai nelabai žinau. Nors vėlgi, iš manęs tokai maisto fotografijos žinovė, kad doh.gif
Atsakyti