Erse, dailuma
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 12:37)
Mano sestai grupei nuotrauka
Toliau Maggie man atrodo, emiau sirdele. Tikiuos uzteks tau daiktu
Gal dar speciau i ta dainu zaidima negi pramiegojau
Toliau Maggie man atrodo, emiau sirdele. Tikiuos uzteks tau daiktu
Gal dar speciau i ta dainu zaidima negi pramiegojau
Kokia švari ir graži foto
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 14, 21:34)
Mustachio, man visos trys nuostabios. Su dujokauke man gražiausia, bet įdomiausia su šunim. Bet jei būtum dėjus tik su skarbonke, vistiek pagirčiaus.
Patarkit kaip ieškote fotkinimui pvz.
Patarkit kaip ieškote fotkinimui pvz.
Ačiū
Taip ir ieškau,google,Flickr...įvedu grass ir žiūriu pavyzdžius.Pamatau ką nors įdomesnio,pvz. žolę butelyje,tada įrašau grass in ... ir gūglis pats pasiūlymus meta... Panašiai ir su flickeriu,į paieškos laukelį belekokias žodžių kombinacijas įrašau ir žiūriu ... Kartais žiūrint į vieną nuotrauką,ateina mintys kaip tą padaryčiau panašiai,tik kitaip,nu ir fantazuoju atsisėdus O dar aš pavyzdžių ir žiūrint televizorių ieškau,ir kasdieninėse situacijose...pvz. darbe,apsipirkinėjant,važiuojant automobiliu....visur gerų kadrų/kombinacijų ieškau .... sergu biški
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 14, 21:41)
Mustachio, įdomiausia ir gražiausia su šuniu
Ačiū
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 21:49)
Mustachio, nuotrauka su šuniu tiesiog prikaustė dėmesį net grįžau atgal pasižiūrėti vėl
Ačiū
QUOTE(Akasha @ 2011 02 15, 09:53)
Nu nereali sita... labai liuks ziurisi... ir jau nesvarbus tie techniniai dalykai prie kuriu pati kabinaisi, nes bendras vaizdas sukuria kazka tokio, kad tikrai puikiai ziurisi...
Siaip merginos kalbant apie pastrigimo prie kokybes, kompozicijos.... As irgi buvau labai net pastrigus ir nebejauciau malonumo... tai spjaukit i tai... jauskit geriau sirdim, o ne dirbtinai deliokit ta kompozicija.... Kaip vinas zmogus sake "per daug galvodami apie kompozicijos taisykles, zmones, tiesiog sugadina tobulus kadrus"... Taigi atsipalaiduokit ir vel ismokit jausti malonuma is fotografijos
Siaip merginos kalbant apie pastrigimo prie kokybes, kompozicijos.... As irgi buvau labai net pastrigus ir nebejauciau malonumo... tai spjaukit i tai... jauskit geriau sirdim, o ne dirbtinai deliokit ta kompozicija.... Kaip vinas zmogus sake "per daug galvodami apie kompozicijos taisykles, zmones, tiesiog sugadina tobulus kadrus"... Taigi atsipalaiduokit ir vel ismokit jausti malonuma is fotografijos
Ačiū
Dabar pagalvojau,kad ta kūrybinė krizė buvo atėjus būtent dėl to nesugebėjimo išgaut švarų ir tobulą kadrą
Teisingai,pirmiausia turi būti jausmas,o tik paskui taisyklės ... Nesiekiu būt profesionalas
QUOTE(Ersė @ 2011 02 15, 12:51)
tai reik laukt valdzios
QUOTE(gotte @ 2011 02 15, 12:42)
Uoj kokį briedą šianakt sapnavau kad esu su jumis meet'e ir Yvette man padovanojo pipetę tikrinti WB nu griūk negyvas o ta pipetė tokia big, kaip kokie du tusinukai, tipo prilieti su ja prie fotkes kompe ir rodo WB
uj linksmai prisijuokiau
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 15, 12:00)
Tu man viena is idomiausiu fotografiu cia.Tavo nuotraukos visos idomios, nesvarbu man visiskai, ar jos techniskai tobulos ar ne.Uz ju stovi protinga grazi stipri asmenybe.Prasau, tokia ir buk visoj sitoj saldaus beveidzio popso juroj.
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 13:28)
Tu man viena is idomiausiu fotografiu cia.Tavo nuotraukos visos idomios, nesvarbu man visiskai, ar jos techniskai tobulos ar ne.Uz ju stovi protinga grazi stipri asmenybe.Prasau, tokia ir buk visoj sitoj saldaus beveidzio popso juroj.
žiūriu ne man vienai šiandien nuotaika šū....
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 12:33)
pabandyk tos dainos zodzius rasti nete, o paskui juos per google verteja isversi, emes vis tiek suprasi
Jazus Marija, pamėginau google išverst žodžius reiks žodyną imt
Nuostabios ryto žolės....
QUOTE(Alabama @ 2011 02 15, 13:28)