Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 10:22)
zinojau, tik paklausiau del isitikinimo biggrin.gif  ech, as tai siunciau lengva,kad vien is pavadinimo butu galima kazka sukurti...o gavau tai ziauriai sunkia rolleyes.gif

tai as gal tavo gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 15, 11:32)
tai as gal tavo gavau biggrin.gif

gal smile.gif

na o man reiks gerai galva pasukti, kolkas minciu nulis g.gif
Atsakyti
O aš specialiai parinkau dainą, kad būtų su kokia gilesne mintim, kad būtų kokia nors įdomesnė tongue.gif o ne kažką tokio - Riaubiškytė "Ramunę baltąją", kad imtume fotkinti ramaškes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 11:36)
O aš specialiai parinkau dainą, kad būtų su kokia gilesne mintim, kad būtų kokia nors įdomesnė  tongue.gif  o ne kažką tokio - Riaubiškytė "Ramunę baltąją", kad imtume fotkinti ramaškes  biggrin.gif

na tai niekas ir nekalba apie tokias smile.gif
man pavz sunki yra tokia, kuriai reikia kazkokios spec aplinkos, kur veikejai ten neegzistuoja smile.gif uch, si karta man bus kapiec lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 15 vasario 2011 - 10:43
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 11:41)
na tai niekas ir nekalba apie tokias smile.gif

man kažkodėl tokia nuojauta, kad būsi ištraukusi mano dainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 11:43)
man kažkodėl tokia nuojauta, kad būsi ištraukusi mano dainą biggrin.gif

na nesvarbu smile.gif o noreciau paziureti kaip pats siuntejas igyvendintu savo daina hihihi.gif
Atsakyti
Aš irgi stengiausi išrinkti dainą su gilesne mintim biggrin.gif Bet nemanau, kad maniškė labai sunki rolleyes.gif
Atsakyti
O gal padarom - savo siųstą ir kito siųstą dainas biggrin.gif Aišku, aš čia kasu sau duobę, bet tame ir smagumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 11:46)
na nesvarbu smile.gif o noreciau paziureti kaip pats siuntejas igyvendintu savo daina hihihi.gif

tada reikia padaryti dvigubą žaidimą - ne tik burtų keliu kliuvusią dainą "įforminti", bet ir savo paties siųstą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 11:50)
tada reikia padaryti dvigubą žaidimą - ne tik burtų keliu kliuvusią dainą "įforminti", bet ir savo paties siųstą  ax.gif

siaip visuose tokiuose zaidimuose, jeigu budavo laiko ir noro, kiekvienas siulantysis dar padarydavo ir savo varianta smile.gif tai jeigu norit merginos, prasom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)
user posted image
Žodžiu anoniminiai alkoholikai manau geriausias variantas  biggrin.gif

Nu nereali sita... labai liuks ziurisi... ir jau nesvarbus tie techniniai dalykai prie kuriu pati kabinaisi, nes bendras vaizdas sukuria kazka tokio, kad tikrai puikiai ziurisi...

QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 21:00)
O kaip ši? g.gif Man kažkokia tai fazė keista, nebežinau kas vyksta...  rolleyes.gif
user posted image

O si man visai ptinka... kazkam trukde blikai nuo zidinio... O man jie kaip tik sukuria silumos jausma... cia gi ne katalogui fotkinai ir neturi viskas but islaizyta...

Siaip merginos kalbant apie pastrigimo prie kokybes, kompozicijos.... As irgi buvau labai net pastrigus ir nebejauciau malonumo... tai spjaukit i tai... jauskit geriau sirdim, o ne dirbtinai deliokit ta kompozicija.... Kaip vinas zmogus sake "per daug galvodami apie kompozicijos taisykles, zmones, tiesiog sugadina tobulus kadrus"... Taigi atsipalaiduokit ir vel ismokit jausti malonuma is fotografijos wink.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 15, 00:57)
Akasha, tu buvai auksas su savo daina  lotuliukas.gif  Tikrai užtruksiu atlikdama. Bet atliiiiiiiiiiksim  biggrin.gif  O atlikus eisiu dainos siuntėjo skriausti  tongue.gif
p.s. aš nepyktybiškai, jei ką  smile.gif

Prasom prasom smile.gif na as iskart galvojau, kad ja padaryti nebus itin sunku.... smile.gif O va sedziu klausau tavo duota ir nezinau kokia cia minti isaust... blush2.gif Strigau truputi... Mintis viena kita laksto aplink, bet iki galo neisvystau smile.gif
Atsakyti
As tai pries uzmigdama galvojau, blush2.gif mazius serga, tai nakti turejau laiko galvoti kaip atrodys kadras ax.gif vizija turiu, bet manau neis to kadro padaryti unsure.gif neturiu pagrindinio aksesuaro blush2.gif Bandysim ax.gif
Atsakyti