Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mustachio, nuotrauka su šuniu tiesiog prikaustė dėmesį ax.gif net grįžau atgal pasižiūrėti vėl ax.gif

Zirzilija, antroji valentadienio foto man irgi iškart susišvietė su Tarybų laikais ax.gif
Atsakyti
Mano nuotrauka Valentadieniui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Taip, dainas isšsiunčiau, tikiuosi nieko nesumaišiau ir visi gaus skirtingas cool.gif Dalyvių iš viso 16. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Akasha, tu buvai auksas su savo daina lotuliukas.gif Tikrai užtruksiu atlikdama. Bet atliiiiiiiiiiksim biggrin.gif O atlikus eisiu dainos siuntėjo skriausti tongue.gif
p.s. aš nepyktybiškai, jei ką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 vasario 2011 - 00:12
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 21:00)
Ačiū labai  4u.gif

O kaip ši? g.gif Man kažkokia tai fazė keista, nebežinau kas vyksta...  rolleyes.gif
user posted image

Sita man labai grazi, is visu su kava geriausia. Ar jus tuos skanumynus pacios kpat? Niam niam atrodo!
Atsakyti
Labas rytas, aš tą dainą, kurią gavau labai gerai pažįstu, kiekvieną natelę žinau biggrin.gif

Dėkui. Terminas - savaitė?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 15, 10:06)
Labas rytas, aš tą dainą, kurią gavau labai gerai pažįstu, kiekvieną natelę žinau biggrin.gif

Dėkui. Terminas - savaitė?

gal truputį daugiau blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 09:20)
gal truputį daugiau  blush2.gif ?

Aš už, bet žiūrėsim ką mūsų protai pasakys biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, eina sau kokia dainuska gavau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif gal galima is archyvu, nes kaip tik tokia foto turiu, biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 15 vasario 2011 - 10:16
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 10:15)
labas rytas, eina sau kokia dainuska gavau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif gal galima is archyvu, nes kaip tik tokia foto turiu,  biggrin.gif

nyyyyy tongue.gif

aciu uz daina kazkam. nera sunki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 15, 11:18)
nyyyyy tongue.gif

aciu uz daina kazkam. nera sunki biggrin.gif

zinojau, tik paklausiau del isitikinimo biggrin.gif ech, as tai siunciau lengva,kad vien is pavadinimo butu galima kazka sukurti...o gavau tai ziauriai sunkia rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū kažkam už dainą bigsmile.gif Visą rytą priedainį dainuoju biggrin.gif Idėjų turiu net kelias, tik kažin kaip seksis jas įgyvendinti unsure.gif
Atsakyti