Mustachio, nuotrauka su šuniu tiesiog prikaustė dėmesį net grįžau atgal pasižiūrėti vėl
Zirzilija, antroji valentadienio foto man irgi iškart susišvietė su Tarybų laikais
Mano nuotrauka Valentadieniui
Taip, dainas isšsiunčiau, tikiuosi nieko nesumaišiau ir visi gaus skirtingas Dalyvių iš viso 16. Sėkmės!
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 21:00)
Sita man labai grazi, is visu su kava geriausia. Ar jus tuos skanumynus pacios kpat? Niam niam atrodo!
Labas rytas, aš tą dainą, kurią gavau labai gerai pažįstu, kiekvieną natelę žinau
Dėkui. Terminas - savaitė?
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 15, 10:06)
Labas rytas, aš tą dainą, kurią gavau labai gerai pažįstu, kiekvieną natelę žinau
gal truputį daugiau ?
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 15, 09:20)
gal truputį daugiau ?
Aš už, bet žiūrėsim ką mūsų protai pasakys
labas rytas, eina sau kokia dainuska gavau gal galima is archyvu, nes kaip tik tokia foto turiu,
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 15, 10:15)
labas rytas, eina sau kokia dainuska gavau gal galima is archyvu, nes kaip tik tokia foto turiu,
nyyyyy
aciu uz daina kazkam. nera sunki
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 15, 11:18)
zinojau, tik paklausiau del isitikinimo ech, as tai siunciau lengva,kad vien is pavadinimo butu galima kazka sukurti...o gavau tai ziauriai sunkia
Labas rytas
Ačiū kažkam už dainą Visą rytą priedainį dainuoju Idėjų turiu net kelias, tik kažin kaip seksis jas įgyvendinti
Ačiū kažkam už dainą Visą rytą priedainį dainuoju Idėjų turiu net kelias, tik kažin kaip seksis jas įgyvendinti