Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 19:37)
Dar galiu parodyt patį pirmą badymą  biggrin.gif 
'A men and his best friend'
user posted image
Žodžiu anoniminiai alkoholikai manau geriausias variantas  biggrin.gif

Ir šitas variantas geriausias bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Rimtai.

Tiktų Bulgakovo Šuns širdžiai iliustruot cool.gif
Atsakyti
Mustachio pritariu merginoms - su suneku man super! paskui tas su kauke ir tik paskui su skarbonke.. ir pritariu Yvette, nes su skarbonke man nelabai.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 21:19)
oi tik nesupyk, bet man taip primine tarybinius atvirukus, tos gerberos, fonas ir torto shmotas toks geras biggrin.gif na noretusi kazkaip kitaip, delikaciau smile.gif

neturiu del ko pykti biggrin.gif as pirma dejau maza gabaliuka,paskui ziuriu, kad jo nesimato uz tu geliu lotuliukas.gif geles tai cia mano megstamiausios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 19:56)
A rimtai? su šuniu  blink.gif Man nesutampa akys,nosys...plius akis mano šunio neryški.... žodžiu techniškai visai neatitinka.
Nu bet va kaip skirtingai nuomonės biggrin.gif

super, su šuniu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , pritariu daugumai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 20:00)
Ačiū labai  4u.gif

O kaip ši? g.gif Man kažkokia tai fazė keista, nebežinau kas vyksta...  rolleyes.gif
user posted image

šita geresnė, skanesnė man atrodo, vežžž spalvų lengvumas bigsmile.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 20:19)
oi tik nesupyk, bet man taip primine tarybinius atvirukus, tos gerberos, fonas ir torto shmotas toks geras biggrin.gif na noretusi kazkaip kitaip, delikaciau smile.gif

nespėjau foto pamatyt, nes jau išimta, bet iš komentaro tai pratrūkau juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 14, 21:57)

nespėjau foto pamatyt, nes jau išimta, bet iš komentaro tai pratrūkau juoktis  lotuliukas.gif

che che smile.gif
Atsakyti
Alexso, nekomentuosiu schmoll.gif susinervinau.
Noriu to torčiuko nors tu ką. Ir iš kur jį man dabar gauti. (jei rimtai, man antroji patiko. Trečia keistoka)
Zirzilija, galėtum savo tel. numerį brūkštelt į až? Bent vieną nr. turėsiu, jei netyčia kas pasikeistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 vasario 2011 - 21:15
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 20:00)
Ačiū labai  4u.gif

O kaip ši? g.gif Man kažkokia tai fazė keista, nebežinau kas vyksta...  rolleyes.gif

as bandyciau apkirpti (nukirpdama kairi foto kampa - salo krasta) ax.gif o siaip skani kaip ir pirmoji wub.gif
Atsakyti
Nesuprantu ką padariau,dingo viskas ką parašiau doh.gif

Yvette....ką? biggrin.gif Ką,kur paslėpei? Vizualiai? ...ta prasme su delnu/pirštu? Nelabai supratau blush2.gif

Hazelnut ,neslėpsiu,nuotrauka sunki,man.Bet nieko,iššūkiai yra gerai,atleidžiu biggrin.gif Ir kažkaip įtarinėjau Robobebrų šeimyną,toks naktinis kadras biggrin.gif

Ir ačiū labai už gerus komentarus ,visom wub.gif

Alexso,tavo latte skaniai atrodo,ir pyragėlis gražus,tik aš kavos eičiau dasipilt,man per pieniška smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 21:51)
Ir kažkaip įtarinėjau Robobebrų šeimyną,toks naktinis kadras  biggrin.gif

haha, kaip tik "nochnykas" taip musu lotuliukas.gif prajuokinai
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 22:51)

Yvette....ką?  biggrin.gif Ką,kur paslėpei? Vizualiai? ..

ai jau tingiu rašyti lotuliukas.gif mažai šiandien iš manęs naudos. Su niekuo nesusikalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 09:46)
as LR reguliuoju Blacks, Contrast, Clarity..

ačiū.

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:03)
Visos taisyklės ir viską,stengiuos kuo tvarkingiau padaryt ir permetu visas nesigavusias nebepamatydama jose galbūt kitokio grožio ....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš susirgau ta pačia liga. Nebeišeina iš vis nieko nufotkint, užtai sėdžiu ir dinderį mušu. Nebeatsipalaiduoju fotkindama, o tik galvoju, kaip nesucentruot, kaip gerai sukadruot, kaip ko nenukirst doh.gif

Juratike- turiu tris idėjas Tavo foto smile.gif Trečiadienį bandysiu įgyvendint. Dar kai ką reik nusipirkt. Vienos Jūs nesuprasit, nes "mano" stiliaus. Antra per saldi. Darysiu trečią.

Mustachio, man visos trys nuostabios. Su dujokauke man gražiausia, bet įdomiausia su šunim. Bet jei būtum dėjus tik su skarbonke, vistiek pagirčiaus.
Alexo- skanu. Mielai išgerčiau smile.gif

Patarkit kaip ieškote fotkinimui pvz. Tarkim norit nufotkint žolę, kur ir kaip ieškote pavyzdžių, renkatės idėjų? Va Zirzilė norėjo nufotkint tulpes ir bac primetės nemažai pavyzdukų, bet gal galit pamokint kaip ieškoti tų pvz konkrečiam objektui/modeliui?
Atsakyti
Mustachio, įdomiausia ir gražiausia su šuniu thumbup.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 14, 23:34)
...Patarkit kaip ieškote fotkinimui pvz. Tarkim norit nufotkint žolę, kur ir kaip ieškote pavyzdžių, renkatės idėjų?  Va Zirzilė norėjo nufotkint tulpes ir bac primetės nemažai pavyzdukų, bet gal galit pamokint kaip ieškoti tų pvz konkrečiam objektui/modeliui?

Ir man tai aktualu, nes noriu išmoktio fotografuoti augalus g.gif Kaip jūs ieškote pvz flickre?
Atsakyti