Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 19:37)

su šuniu labaiiiii patiko bigsmile.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 19:47)
O beje, kaip jums mano vakarykštė Latte???  biggrin.gif  g.gif

labai skaniai atrodo bigsmile.gif ir spalviskai kaip viskas suderina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stashiene @ 2011 02 14, 18:56)

labai skaniai atrodo bigsmile.gif ir spalviskai kaip viskas suderina thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif

O kaip ši? g.gif Man kažkokia tai fazė keista, nebežinau kas vyksta... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
naaa, atnesu dar viena foto

prasau komentaru 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nu geras biggrin.gif Įmesiu tada ir tą su šuniu į SM grupę,kad būtų....
Toji su skarbonke man tvarkingiausia pasirodė,be triukšmų ir ryškumo užtenka.... Aš sugedau g.gif Visos taisyklės ir viską,stengiuos kuo tvarkingiau padaryt ir permetu visas nesigavusias nebepamatydama jose galbūt kitokio grožio ....
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 21:00)
O kaip ši? ...

Man šita skanesnė...
Atsakyti
Alexo, drįsiu pakomentuot. Gerai?
Pakarpyčiau gerokai tavo foto, kad pritraukt kavą ir pyragėlį. Juk pati pavadinai foto Macciato, o dabar laabai dėmesys krypsta į blikus...Šaukštas kažkaip per didelis, nereikiajo visai gal? Ir pyragėlio laabai norisi prapjauto, kas ten per skonis viduj? Taip ir traukia...Spalvos labai gražios.
Atsakyti
Mustachio, pabandžiau tavo foto truputį paslėpti po ta akimi. Dariau taip, kad vyro antakių nosies linija pereitų į šuns nosies liniją, kur balta prasideda. Tada ir akys beveik tam pačiam lygyje gaunasi ir nosys lig ir geriau kartu atrodo.
Šiaip šaunuolė, išties. Nebūčiau niekada taip sugalvojus.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 20:02)
naaa, atnesu dar viena foto

prasau komentaru 4u.gif

user posted image

oi tik nesupyk, bet man taip primine tarybinius atvirukus, tos gerberos, fonas ir torto shmotas toks geras biggrin.gif na noretusi kazkaip kitaip, delikaciau smile.gif

mustachio jega smile.gif

Atsakyti
Jau ta su šuniu tai nereali. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 02 14, 19:03)
Man šita skanesnė...

Ačiū mirksiukas.gif

QUOTE(astisius @ 2011 02 14, 19:05)
Alexo, drįsiu pakomentuot. Gerai?
Pakarpyčiau gerokai tavo foto, kad pritraukt kavą ir pyragėlį. Juk pati pavadinai foto Macciato, o dabar laabai dėmesys krypsta į blikus...Šaukštas kažkaip per didelis, nereikiajo visai gal? Ir pyragėlio laabai norisi prapjauto, kas ten per skonis viduj? Taip ir traukia...Spalvos labai gražios.

Žiiiiiinoma biggrin.gif Aš visko prisibandžiau, bet man ne viskas patiko, dėl to ir klausiu mirksiukas.gif

Pvz. čia fokusavau į pieno putą, tai torčiukas kažkaip nelabai doh.gif
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 14 vasario 2011 - 20:23
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 18:42)
Nu,reklaminį veidą prašau atsistoti  biggrin.gif

'There is a way out...
... + Mustachio
user posted image
Šita nuotrauka man buvo išbandymas  doh.gif  Ji per švari ir joks mano netvarkingas miaaanas su ja nesižiūrėjo ....

Aj,ir pirminė idėja buvo kita,bet irgi reklaminė  biggrin.gif ...kažkodėl man ta nuotrauka labai jau reklaminis posteris.... Pirkau dujokaukę,dusinau vyrą ir nesigaudavo man tos akies tokios ryškios padaryt  doh.gif  Turėjo būt - 'Be safe.Wear protection.'

Nuotrauka mano biggrin.gif taip ir galvojau kad kažkam apsunkinau gyvenimą.
Įdomi mintis ir koliažas.

Gėda man, bet aš dar taip pat nenupyškinau koliažui foto. Tik prieš porą dienų baigėsi mano darbo kančios. Bandysiu ką nors suregzti... Nors tiesą sakanu, fotkę irgi gavau ne dovanėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 20:22)
Pvz. čia fokusavau į pieno putą, tai torčiukas kažkaip nelabai  doh.gif

o cia nedejai kokio spec efekto?smile.gif nes man labai raibuliuoja akyse smile.gif niekur nesusikaupia demesys
Atsakyti