Mustachio, parodyk savo ktius bandymus, ką?Man taip įdomu ką ir kaip ten darei. Na kad ir nelabai gavosi, na vistiek
p.s. į susitikimą atkeliausiu su fotoaparatais. Bet ne todėl, kad norėčiau fotografuoti Tiesiog prieš tai eisim į svečius ir paprašė ten fotografuoti. O paskui negi mašinoje paliksi. Nešiuos į vidų. Bet fotografuoti tai nenorėsiu, manau. Nes pačiai labai nepatinka foto kai valgant fotografuoja, ar kalbant
p.s. į susitikimą atkeliausiu su fotoaparatais. Bet ne todėl, kad norėčiau fotografuoti Tiesiog prieš tai eisim į svečius ir paprašė ten fotografuoti. O paskui negi mašinoje paliksi. Nešiuos į vidų. Bet fotografuoti tai nenorėsiu, manau. Nes pačiai labai nepatinka foto kai valgant fotografuoja, ar kalbant
Taigi rodau merginos, kaip Jūsų konsultacijų dėka apynormalę foto padariau ekstremalaus apšvietimo sąlygomis
ačiū visoms už pagalbą
P.S. čia tas plakatas privalomai turėjo matytis , o kol lakstėm saulė į jį atsisuko
ačiū visoms už pagalbą
P.S. čia tas plakatas privalomai turėjo matytis , o kol lakstėm saulė į jį atsisuko
QUOTE(Yvette @ 2011 02 14, 17:56)
Mustachio, parodyk savo ktius bandymus, ką?Man taip įdomu ką ir kaip ten darei. Na kad ir nelabai gavosi, na vistiek
Kad aš net nesisaugojau tų koliažų,padėliodavau,šnipštas gaudavosi ir ištrindavau viską....
Ant greičio su vakarykšte nuotrauka sudėjau vieną,kad parodyt,ką maždaug galvoj turėjau.... idėja vogta,beje
Su savo vyro pusė veido nebevargsiu....
Dar galiu parodyt patį pirmą badymą
'A men and his best friend'
Žodžiu anoniminiai alkoholikai manau geriausias variantas
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)
man pats geriausias bandymas,saunuole
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 19:37)
oi, man su suniu geriausia
Man su šuniu- super
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 18:37)
Kad aš net nesisaugojau tų koliažų,padėliodavau,šnipštas gaudavosi ir ištrindavau viską....
Tai kad su šuns akimis pati geriausia - soooooo cooooooool Man tai žiauriai patinka
Aš kai pamačiau su skarbonke, tai pagalvojau, kad su tavo vyro akimi būtų gerai padaryti, o apie šunį net nepagalvojau. O čia baccccc - nereliai liuksiškai gavosi
Papildyta:
O beje, kaip jums mano vakarykštė Latte???
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)
Ant greičio su vakarykšte nuotrauka sudėjau vieną,kad parodyt,ką maždaug galvoj turėjau.... idėja vogta,beje
uj kaip čia tu šauniai padirbėjai. Net ir man patinka. Nes aš nieko nesigaudau tuose koliažuose
Mustachio...vau,su šuniu jega gi...su skarbonke nninini/...bet va su suniu jeeeeeeeeeeeeep