Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O as be pilvuko, bet irgi noriu buti modelis tongue.gif Ziauriai grazus Jusu merginos darbai, tikrai labai smagu butu turet tokiu fainu nuotrauku. as vilniete, jei ka sudominsiu parasykit i az
Atsakyti
Mustachio, parodyk savo ktius bandymus, ką?Man taip įdomu ką ir kaip ten darei. Na kad ir nelabai gavosi, na vistiek

p.s. į susitikimą atkeliausiu su fotoaparatais. Bet ne todėl, kad norėčiau fotografuoti smile.gif Tiesiog prieš tai eisim į svečius ir paprašė ten fotografuoti. O paskui negi mašinoje paliksi. Nešiuos į vidų. Bet fotografuoti tai nenorėsiu, manau. Nes pačiai labai nepatinka foto kai valgant fotografuoja, ar kalbant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 vasario 2011 - 19:00
Taigi rodau merginos, kaip Jūsų konsultacijų dėka apynormalę foto padariau ekstremalaus apšvietimo sąlygomis
user posted image
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif visoms už pagalbą
P.S. čia tas plakatas privalomai turėjo matytis doh.gif , o kol lakstėm saulė į jį atsisuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 14, 17:56)
Mustachio, parodyk savo ktius bandymus, ką?Man taip įdomu ką ir kaip ten darei. Na kad ir nelabai gavosi, na vistiek

Kad aš net nesisaugojau tų koliažų,padėliodavau,šnipštas gaudavosi ir ištrindavau viską....

Ant greičio su vakarykšte nuotrauka sudėjau vieną,kad parodyt,ką maždaug galvoj turėjau.... idėja vogta,beje biggrin.gif
user posted image

Su savo vyro pusė veido nebevargsiu....

Dar galiu parodyt patį pirmą badymą biggrin.gif
'A men and his best friend'
user posted image

Žodžiu anoniminiai alkoholikai manau geriausias variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)

man pats geriausias bandymas,saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 19:37)

oi, man su suniu geriausia smile.gif
Atsakyti
Man su šuniu- super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 18:37)
Kad aš net nesisaugojau tų koliažų,padėliodavau,šnipštas gaudavosi ir ištrindavau viską....

Dar galiu parodyt patį pirmą badymą  biggrin.gif 

Tai kad su šuns akimis pati geriausia - soooooo cooooooool bigsmile.gif Man tai žiauriai patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš kai pamačiau su skarbonke, tai pagalvojau, kad su tavo vyro akimi būtų gerai padaryti, o apie šunį net nepagalvojau. O čia baccccc - nereliai liuksiškai gavosi thumbup.gif
Papildyta:
O beje, kaip jums mano vakarykštė Latte??? biggrin.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2011 02 14, 20:37)

Ant greičio su vakarykšte nuotrauka sudėjau vieną,kad parodyt,ką maždaug galvoj turėjau.... idėja vogta,beje  biggrin.gif

Dar galiu parodyt patį pirmą badymą  biggrin.gif 

Žodžiu anoniminiai alkoholikai manau geriausias variantas  biggrin.gif

uj kaip čia tu šauniai padirbėjai. Net ir man patinka. Nes aš nieko nesigaudau tuose koliažuose ax.gif
Atsakyti
Mustachio, su šunim išties gerai smile.gif O ir toji su kauke.
Man, atvirai, ta su skardine nepatiko. Bet šitos dvi atperka viską smile.gif Šaunuolė, kad daug variantų išbandei
Atsakyti
Mustachio...vau,su šuniu jega gi...su skarbonke nninini/...bet va su suniu jeeeeeeeeeeeeep 4u.gif
Atsakyti
A rimtai? su šuniu blink.gif Man nesutampa akys,nosys...plius akis mano šunio neryški.... žodžiu techniškai visai neatitinka.
Nu bet va kaip skirtingai nuomonės biggrin.gif
Atsakyti