Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:58)

aha, siti ir va sie dar man patinka

lasiukai ir dar cia

Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 16:49)
gerai perteikta mintis rolleyes.gif liuks tiesiog

Aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Labai laukiu kritikos 4u.gif Ar ne per šviesu/tamsu, kompozicija, ar netrūksta spalvų ir t.t. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Akasha @ 2011 02 14, 16:32)
As labai noreciau pilvuko-modeliuko... Tik nieko daug nepazadu, vis gi dabar is naujo mokausi fotografuoti smile.gif

Oj man jokių pažadų nereikia, nekeliu jokių reikalavimų fotografui, juk savanoriauju. Tad leidžiu reikštis bet kokiai fotografo fantazijai...na iskyrus tuos atvejus, kur apie orumą rašiau lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 14, 16:50)
beveik ir aš norėčiau  smile.gif
O gal mes tave Barselonoje visos užpulsim su fotoaparatais  lotuliukas.gif

Nepulkit, nepulkit, nes pasipustysiu padus lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai meet'as juk be aparatų g.gif šiaip tik pliurpalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 16:39)
o kas čia toks yra  50-tukas  blush2.gif ?

t.y. fiksuoto židinio nuotolio objektyvas, šiuo atveju canon EF 50 mm F1,8. Man jis patinka, nes yra gerokai šviesesnis už kitinuką. Tik, kad fokusuoja iš toliau, bent kol kas taip atrodo ax.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 17:09)

Labai laukiu kritikos 4u.gif Ar ne per šviesu/tamsu, kompozicija, ar netrūksta spalvų ir t.t.  4u.gif

labai man gražus tas neryškus antras planas, su atsispindinčiais langučiais, pakankamai šviesu, tik, gal aš pagrindo viso languoto norėčiau....
Atsakyti
ziuriu niekas nekomentuoja mano foto, parasykite nors kas negerai,kad zinociau ateiciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 19:06)
ziuriu niekas nekomentuoja mano foto, parasykite nors kas negerai,kad zinociau ateiciai ax.gif

Jei kalbant apie valentadienio nuotrauką.. man kliūną tai, jog šampanas be burbuliukų tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 19:18)
Jei kalbant apie valentadienio nuotrauką.. man kliūną tai, jog šampanas be burbuliukų  tongue.gif  biggrin.gif

ten ne sampanas, ten vynas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 19:21)
ten ne sampanas, ten vynas tongue.gif

Taurės tai šampaninės biggrin.gif
aš juokauju blush2.gif
Man dar iki tokių nuotraukų kaip iki Kinijos atbulom ax.gif tai kas man tada belieka cool.gif tik per dantį patraukti hihihi.gif žodžiu juokas čia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 vasario 2011 - 18:28
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 19:27)

mergina, bet jau tavo tortau tai nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 19:30)
mergina, bet jau tavo tortau tai nerealus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Nu,reklaminį veidą prašau atsistoti biggrin.gif

'There is a way out...'
... + Mustachio
user posted image

Šita nuotrauka man buvo išbandymas doh.gif Ji per švari ir joks mano netvarkingas miaaanas su ja nesižiūrėjo ....

Aj,ir pirminė idėja buvo kita,bet irgi reklaminė biggrin.gif ...kažkodėl man ta nuotrauka labai jau reklaminis posteris.... Pirkau dujokaukę,dusinau vyrą ir nesigaudavo man tos akies tokios ryškios padaryt doh.gif Turėjo būt - 'Be safe.Wear protection.'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 14 vasario 2011 - 18:49