Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 02 14, 17:12)
Nu va, norėjau pasisiūlyt ir aš į vestuvių fotografus  blush2.gif nebespėjau. Bet jaunieji manau liks patenkinti rezultatu, nes tos dvi išrinktos mergytės tikros šanuolytės  drinks_cheers.gif užtat džiaugiuosi, kad turiu minčių kitam savanoriavimui cool.gif

Klausykitės, mąsčiau čia aš visaip...po vakarykščio, kai MB bandė įamžinti mano pilvuką ir po to aš prie kiekvienos foto turėjau prie ko prikibti (tai ranka ne taip, tai plaukų vėlinys ant peties nusėdo..o nuotraukos juk namūdinės, šeimos albumui), tai nutariau pasisiūlyti. Jei kas norit pafotkint nėštukę, pasipraktikuoti, tai galit mane jamt  g.gif už keletą kadrų mainais. Šiaip kadangi siūlausi į savanorius ir leidžiuos į avantiūrą, tai pasirašau po bet kokia fotografo idėja (aišku, kuri nežeistų mano garbės ir orumo  biggrin.gif ir nekenktų mano ir vaikučio sveikatai biggrin.gif )...ir tik iškart įspėju, kad neturiu baisinio monikenės talento... laiko iki gimdymo dar gausybė, o aš atvira pasiūlymams  biggrin.gif į Až jei ką  mirksiukas.gif

Refresh, sveikatos balionėliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As labai noreciau pilvuko-modeliuko... Tik nieko daug nepazadu, vis gi dabar is naujo mokausi fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 16:29)
atnesu savo Valentadienio foto  ax.gif

"Valentinas vonioje"

jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 02 14, 17:27)

objektyvas 50-tukas tik  mirksiukas.gif zoomo neturiu, tai dabar tik pereitą sav. gavau 50-tuką ir kamuoju jį. Smagus jis man, tik kad kartais tenka su kojytėm

o kas čia toks yra 50-tukas blush2.gif ?

QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 14, 17:29)
atnesu savo Valentadienio foto  ax.gif

"Valentinas vonioje"

nu kaip reik padaryt prie tokio apšvietimo tokias geras nuotraukas blink.gif doh.gif balta spalva kokia balta bigsmile.gif man išeitų geltona doh.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau šiandienos ir vakarykštes nuotraukas, kiek daug grožių bigsmile.gif
Labiausiai užstrigo foto kur prie dainos Operos fantomas. Pirma mintis buvo, kad tai kokio profesionalo fotkinta, būtent tam. Tik vėliau supratau kas ir kur bigsmile.gif Man tai fantastika smile.gif

O aš kamuojuosi su ND laugh.gif Bet nepasiduosiu tongue.gif Viską padarysiu ir suprasiu, kas prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 14, 16:32)
As labai noreciau pilvuko-modeliuko... Tik nieko daug nepazadu, vis gi dabar is naujo mokausi fotografuoti smile.gif

Oi kaip as laukiu tavo kadru wub.gif

Keliu viena, norejau perteikt minti - sergu, o lauke draugai sad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 17:39)
nu kaip reik padaryt prie tokio apšvietimo tokias geras nuotraukas  blink.gif  doh.gif  balta spalva kokia balta  bigsmile.gif  man išeitų geltona  doh.gif

tai reikia zaisti su islaikymu, ISO ir F,o del baltos spalvos tai nesu tikra, kad cia visiskai balta, vizualiai atrodo balta, bet tikrinant su pipete jauciu nebutu visiskai balta,nes gauna atspalvi nuo raudonos skraistes ir rusvu sienu
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:43)
Oi kaip as laukiu tavo kadru  wub.gif

gerai perteikta mintis rolleyes.gif liuks tiesiog
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 02 14, 17:12)
Klausykitės, mąsčiau čia aš visaip...po vakarykščio, kai MB bandė įamžinti mano pilvuką ir po to aš prie kiekvienos foto turėjau prie ko prikibti (tai ranka ne taip, tai plaukų vėlinys ant peties nusėdo..o nuotraukos juk namūdinės, šeimos albumui), tai nutariau pasisiūlyti. Jei kas norit pafotkint nėštukę, pasipraktikuoti, tai galit mane jamt  g.gif už keletą kadrų mainais. Šiaip kadangi siūlausi į savanorius ir leidžiuos į avantiūrą, tai pasirašau po bet kokia fotografo idėja (aišku, kuri nežeistų mano garbės ir orumo  biggrin.gif ir nekenktų mano ir vaikučio sveikatai biggrin.gif )...ir tik iškart įspėju, kad neturiu baisinio monikenės talento... laiko iki gimdymo dar gausybė, o aš atvira pasiūlymams  biggrin.gif į Až jei ką  mirksiukas.gif

beveik ir aš norėčiau smile.gif
O gal mes tave Barselonoje visos užpulsim su fotoaparatais lotuliukas.gif

Tiesa, ir vestuves fotografuoti beveik norėčiau smile.gif
Kažkaip daug aš šiandien noriu.

Forgete, vos vos dešinės trūksta, bet šiaip gražiai. Šaunuolė. Ir sveikatėlės jum.

Refresh taip pat sveikatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 vasario 2011 - 17:00
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:43)

vargšelio net gaila pasidarė console.gif
Atsakyti
Labai faini lasiukai smile.gif http://www.efoto.lt/node/569487
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:58)

wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 17:58)
Labai faini lasiukai smile.gif

aha. tie "skėtukai" fainučiai
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 14, 16:50)
Forgete, vos vos dešinės trūksta, bet šiaip gražiai. Šaunuolė. Ir sveikatėlės jum.

Turiu ir su visu, bet tada labai centruota gaunasi. Aciu uz komentara ir sveikata smile.gif

Refresh sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti