Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2011 02 14, 15:38)
Sveikutės. Sakau pasilabinsiu, neišeina jungtis nei prie žaidimų, nei šiaip į temą. Su sūneliu nuo ketvirtadienio ligoninėj gulim. Tai tiek ir žinių iš mūsų. Geros dienos.

sveikatėlės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 14, 14:58)
Sudaryk poras-Alina ir as, Paprasta su Forgete ir mesk burtus. lotuliukas.gif
Melodi, bus fotografu daugiau nei vestuvininku. biggrin.gif

lotuliukas.gif Prisiminiau savo vestuves. Bijodama, jog nelikčiau be nuotraukų, paprašiau svečių, kad atineštų savo fotikus ir dar paprašiau pažystamos fotografės, kad pafotkintų. O ji, kad jai nebūtų nesmagu vienai, kitą fotografą pasikvietė doh.gif Tai jaučiausi kaip zviozda bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Refresh, sveikatos. Neduok diev, su tom ligoninėm 4u.gif

Prisiminiau vieną HD kanalą, gal kas turite lėkštę ir gal netyčiom HD kanalus žiūrite... Nors gal ta pati laida yra ir ne HD kanale (nes tas pats kanalas turi paprastą ir HD raiškos), tai yra toks rusų kanalas - teleputišestvije, nežinau kaip užrašyti, na, kelionės. Ir ten nuolat rodo tokį keliaujantį fotografą ART WOLFE. Kaip žinokit įdomu, matyti visa tai. O dar HD raiška, tai apskritai, kito kanalo nesinori net žiūrėti wub.gif

Va jo svetainė. Yra visokių nuotraukų, kai kurios, gal ir urmu patiektos biggrin.gif Bet tos laidos mmm wub.gif
http://www.artwolfe.com/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 vasario 2011 - 15:06
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 19:52)
gaila, kad nebandysi kitų foto komentuoti.
Neseniai įkėlei foto, sekmadienis. Na palauk truputuką, prieš darydama išvadas apie savo darbą. Su užduotim susitvarkei, stengeisi.

Kaip suprantu - nesvarbu esi žalias, mėlynas, patyręs ar raudonas - komentuoti būtų ne pro šalį bet kokiu atveju blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 13, 20:15)
Na va...  biggrin.gif O aš tai nematoma ania biggrin.gif Ir dar kažkas gi sakė, kad tamsoka biggrin.gif

matoma matoma biggrin.gif ir net labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 15:04)
matoma matoma biggrin.gif ir net labai biggrin.gif

Reiškia dirbu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos,
na pavijau pabaigą temos šiaip ne taip rolleyes.gif Parašysiu, kas įstrigo nuo 1 psl.
Yvette, patiko tikrai foto, tokia paslaptingai mistiška ar mistiškai paslaptinga...Gal net šiek tiek bauginanti... Kažkodėl prisiminiau rusišką seną seną filmą 'Baubas', matyt, asociacija su gražia ilgapaluke moterimi... smile.gif
Patiko Maggie spalvos rūke 4u.gif
Prisidedu prie jos pastabų joretai dėl užrašo 'Loreta foto'- schmoll.gif Žvilgsnis ir krypsta tik ten... Gražus žydrumas 4u.gif
Egipta, na jaunavedžiams tiesiog pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 13:45)
tas dantu krapstukas labai jau nefotogeniskas daiktas cia

QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 13:46)
čia jau kaip pervėrė tai tikrai visam gyvenimui  lotuliukas.gif man kompozicija ir pačios nuotraukos išpildymas geras, bet tikrai labai skaudžiai žiūrisi tie vargšai meškiukai  unsure.gif  biggrin.gif

Ačiū, susikonspektavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 15:22)
pasakykit, ar cia ranka iskelta negraziai atrodo, trukdo?

http://www.flickr.co...in/photostream/

Brumbrumai, esi užgrūdintas fotografas, todėl nemanau, kad supyktum dėl mano komentaro. Tad pabandysiu įsiterpti blush2.gif
Man iškelta ranka netrukdo ir nepanašu, kad mergina uosto pažastį. Akis užkliuvo už dešinės rankos (nuo riešo iki alkūnės). Nežinau kaip ji turėtų būti, bet man kažkaip nesižiūri blush2.gif Bet tai tik mano maža nuomonė
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 02 14, 15:38)
Sveikutės. Sakau pasilabinsiu, neišeina jungtis nei prie žaidimų, nei šiaip į temą. Su sūneliu nuo ketvirtadienio ligoninėj gulim. Tai tiek ir žinių iš mūsų. Geros dienos.

sveikit, va jums balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va, norėjau pasisiūlyt ir aš į vestuvių fotografus blush2.gif nebespėjau. Bet jaunieji manau liks patenkinti rezultatu, nes tos dvi išrinktos mergytės tikros šanuolytės drinks_cheers.gif užtat džiaugiuosi, kad turiu minčių kitam savanoriavimui cool.gif

Klausykitės, mąsčiau čia aš visaip...po vakarykščio, kai MB bandė įamžinti mano pilvuką ir po to aš prie kiekvienos foto turėjau prie ko prikibti (tai ranka ne taip, tai plaukų vėlinys ant peties nusėdo..o nuotraukos juk namūdinės, šeimos albumui), tai nutariau pasisiūlyti. Jei kas norit pafotkint nėštukę, pasipraktikuoti, tai galit mane jamt g.gif už keletą kadrų mainais. Šiaip kadangi siūlausi į savanorius ir leidžiuos į avantiūrą, tai pasirašau po bet kokia fotografo idėja (aišku, kuri nežeistų mano garbės ir orumo biggrin.gif ir nekenktų mano ir vaikučio sveikatai biggrin.gif )...ir tik iškart įspėju, kad neturiu baisinio monikenės talento... laiko iki gimdymo dar gausybė, o aš atvira pasiūlymams biggrin.gif į Až jei ką mirksiukas.gif

Refresh, sveikatos balionėliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 vasario 2011 - 16:14
Labutis,
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 23:40)
pauksciai geri. o koks objektyvas? speju zoominai? zydrumas nice. tik labai jau kliuna "loreta foto", didziulis toks, ir... nu nzn blush2.gif daugiau nesakysiu =]

objektyvas 50-tukas tik mirksiukas.gif zoomo neturiu, tai dabar tik pereitą sav. gavau 50-tuką ir kamuoju jį. Smagus jis man, tik kad kartais tenka su kojytėm zoomint blush2.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 02 14, 14:38)

sveikit 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 02 14, 15:19)
Prisidedu prie jos pastabų joretai dėl užrašo 'Loreta foto'- schmoll.gif Žvilgsnis ir krypsta tik ten... Gražus žydrumas 4u.gif

4u.gif merginos. Tas logotipas tik toks pabandymui. Čia su sūnuliu vakar vakare PS kamavom. Aš iš viso norėjau skaidraus įspauduko, ale dar reikės dydį kaip nors tvarkingą pasirinkt, vakar jau užsiknisau su juo gatavai.... O šiaip kompe fotkės viso mano be nieko, "švarios" blush2.gif
Namie parėjus pademonstruosiu savo bendrą fotografiją, nu košmaras kažkoks su apšvietimu doh.gif Bet kažkas gavos ax.gif
Atsakyti
atnesu savo Valentadienio foto ax.gif

"Valentinas vonioje"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 14 vasario 2011 - 16:30