Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 02 12, 21:15)
Green tea az pilnas.

Mailo nezinau smile.gif

ot užkutė- gi tiksliai į až reikia rašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 12, 21:18)
ot užkutė- gi tiksliai į až reikia rašyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pilnas
Atsakyti
Labuka,

Zirzilija, gal dar aš spėčiau į mokinukių sąrašą joreta: Canon EOS 1000D + 50 mm f/1.8 ir 18 - 55 mm KIT.
Einu žiūrėt, ką prifotkinau ir dainų klausyt.
O šnd. nutiko , kas labiausiai užknisa, fotkinau Plateliuose, o paskui sumanėm Palangon nulėkt ir ką, padariau kokias 2 fotkes ir batarkė atia doh.gif O jūra kokia graži buvo, ir žmonių debesis.... ech ne sudba...
Atsakyti
Labas naujoj temoj 4u.gif

Jeigu ir naujokams galima, tai ir aš bandyčiau šį kartą prisijungti rolleyes.gif Tik va, nedrąsu, nes nesinori nuvilti žmogaus ,kurio daina atiteks man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 21:05)
prašom detaliau, kas yra balalaika  lotuliukas.gif  kad nurimčiau, jog tokios neišsiunčiau

nemanau, kad pas tave balailaika wink.gif na, va kokia bavarijos ar picaso tai ka zinau.. norisi visgi jausmo, nes ir fotografija gi jausmas smile.gif

o del to, kad nezinai dainos, manau nera problemu. gi nete galima susirast, paklausai ir kyla kazkokie vaizdai..
Atsakyti
o kada green tea maisys dainas?
dar del meeto vietos - bandysiu uzsakyti Barselona
netoli kostitucos pr, privaziuoti galima, netureti buti itin uzgrustas, salia yra vietos parkingui (sangria - asociais smile.gif )
jei kas labai pries saukit, tada ieskosim prekybcentriuose.
Yvete, ok?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 22:30)

Yvete, ok?

gerai smile.gif ačiū, kad pasirūpini.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 02 12, 22:21)
Labuka,

Zirzilija, gal dar aš spėčiau į mokinukių sąrašą joreta: Canon EOS 1000D + 50 mm f/1.8 ir 18 - 55 mm KIT.

deja nebespejau 4u.gif

einu ir as tada dainos ieskoti ax.gif
Atsakyti
Ex,kaip viliojanciai,tas jusu meetas skamba,deja,MB dirbs,tai as su savo visais monstriukais tikrai neatsigrusiu,na,gal kitasyk ax.gif

Ir su daina problem,neturiu siuo metu megiamos,tiksliau pasirodo,kad net neklausau nieko padoraus,apart vaikisku dainusku ir to,ka groja radijas masinoje blush2.gif nu,ryt reiks kazka pamastyt cool.gif
Atsakyti
tikiuosi dainos nesikartos, isrinkau viena is labai labai seniai klausytu, bet buvo laikas,kai jo dainas klausydavau kiaura diena rolleyes.gif

as kazkaip nujauciu, kad Brumbum mano fotke gavo blush2.gif

Green_tea, ar jau prasivalei AZ?
Atsakyti
jei ka praleidau - papildykit, kad galetume preliminariai pasakyti kiek musu bus:

Yvete
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 02 12, 23:05)
jei ka praleidau - papildykit, kad galetume preliminariai pasakyti kiek musu bus:

Yvete
Zydraake
Zirzilja
Cheles
Gotte
Alexo

Aš su palyda būsiu. Vienas didelis kitas mažas
Atsakyti