Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Egipta @ 2011 02 14, 14:25)
Sveikutes,

Gal kuri noretumet nufotkiti vestuves? Vestuves kovo 5d, Kaune. Vestuves labai kuklios ir jaunieji pinigu fotografijai nusprende neskirti, taigi pamaniau, gal kuri noretumet pabandyt? Koks bus rezultatas toks, vistiek bus geriau nei bet kas ant auto pyskintu. As pati bandyciau, bet mes su MB ten busim liudininkais, tai neiseina.

Oi dekui mergaites, kad sutikot man pagelbet. Gavau zinutes nuo arv, forgetes ir alabamos, tai kaip man issirinkt, visu nuotraukos man nuostabios, tai nenoriu nei vienos izeist nepasirinkdama, gal traukt kokius burtus?
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 14, 13:52)
aš visai norėčiau pabandyti, jei tikčiau blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif mes draugiskai su paprasta iamzinsim jusu nepakartojama svente biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 14, 13:52)
aš visai norėčiau pabandyti, jei tikčiau blush2.gif  blush2.gif

Eikit dviese su kuo nors, ir drasiau ir daugiau momentu geru pagausit mirksiukas.gif Pati eiciau, ale pas mane kai kas ant papo kabo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2011 02 14, 13:55)
Oi dekui mergaites, kad sutikot man pagelbet. Gavau zinutes nuo arv, forgetes ir alabamos, tai kaip man issirinkt, visu nuotraukos man nuostabios, tai nenoriu nei vienos izeist nepasirinkdama, gal traukt kokius burtus?

Tai nesirink, tegul visos eina mirksiukas.gif Jaunieji manau bus tik patenkinti, o merginos pasipraktikuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 14, 13:55)

Sudaryk poras-Alina ir as, Paprasta su Forgete ir mesk burtus. lotuliukas.gif

Melodi, bus fotografu daugiau nei vestuvininku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 14 vasario 2011 - 13:59
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 13:55)
drinks_cheers.gif  mes draugiskai su paprasta iamzinsim jusu nepakartojama svente biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Melodi @ 2011 02 14, 13:58)
Eikit dviese su kuo nors, ir drasiau ir daugiau momentu geru pagausit mirksiukas.gif  Pati eiciau, ale pas mane kai kas ant papo kabo biggrin.gif

nu gal nusišypsos laimė išbandyti save su forgete blush2.gif
Atsakyti
Pasirinkau forgete su paprasta, nes ju nuotrauku stilius man artimesnis, nesupykit kitos 4u.gif Labai labai aciu, kad pasisiulet 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasakykit, ar cia ranka iskelta negraziai atrodo, trukdo?

http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 15:22)

man toks įspūdis susidaro, kad moteris uosto pažastį blush2.gif gal pasukus truputį kitu kampu būtų geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 14:22)

gal noretusi, kad "sviesos centras" butu nukreiptas kitur ax.gif auksciau gal, i veiduka... nes dabar mano akiai akcentuojama pazastis ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Sakau pasilabinsiu, neišeina jungtis nei prie žaidimų, nei šiaip į temą. Su sūneliu nuo ketvirtadienio ligoninėj gulim. Tai tiek ir žinių iš mūsų. Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 14, 14:17)
Pasirinkau forgete su paprasta, nes ju nuotrauku stilius man artimesnis, nesupykit kitos  4u.gif Labai labai aciu, kad pasisiulet  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ax.gif tikiuosi, nenuvilsiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 14, 14:26)
man toks įspūdis susidaro, kad moteris uosto pažastį  blush2.gif  gal pasukus truputį kitu kampu būtų geriau  blush2.gif

as tai lyg kitaip uostau pazasti, nu bet aciu uz nuomone biggrin.gif
Atsakyti