Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2011 02 14, 10:37)
Nuotrauka žaidimui. Rinkausi širdelę, jausmus
"Meilė muzikai"
Nuotrauka Robobebrui

Suuuuuuuper thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 14, 11:22)
foto tai man labai patinka. bet galvojau, kad zaidimui tai konkretu daikta reik pasirinkt?smile.gif

Taigi Robobebras gitarą turi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 02 14, 13:08)
Taigi Robobebras gitarą turi  tongue.gif

as apie tai, ka airv paeme
Atsakyti
Ačiū visiems už kritiką, ir gottei ačiū ir visiems ačiū 4u.gif Išmokau vakar naują fintą su LR, tai dabar laimingai kaip slyvą gavusi biggrin.gif Pas mane tik dabar gimsta tas noras žmones fotografuot, tai panašu, kad netolimoj ateity dar daug mano blynų sulauksit cool.gif

O čia mano valentininis atvirukas:

user posted image
Amūro stėlės paliesti

Prašom pasakyt, ar ne per tamsu. Na ir visą kitą, jei ūpo turit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 02 14, 11:37)
Nuotrauka žaidimui. Rinkausi širdelę, jausmus
"Meilė muzikai"
Nuotrauka Robobebrui

Šauniai 4u.gif Štai kaip galima pavaizduoti širdeles be pačių širdelių, man taip į galvą turbūt nebūtų atėję, aš tikriausiai kokią kiaulės širdį iš parduotuvės parsivilkčiau fotkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
WB dievai ir kiti žinovai, atsiliepkit smile.gif Ar geras ND? 4u.gif

QUOTE(viktorija.a @ 2011 02 14, 00:42)
Pagaliau vaikas užmigo, galiu atsiskaityti ND smile.gif

Dirbtinis apšvietimas

Auto
user posted image

Pusiau auto
user posted image

Rankinis
user posted image

Atsakyti
viktorija ok
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri noretumet nufotkiti vestuves? Vestuves kovo 5d, Kaune. Vestuves labai kuklios ir jaunieji pinigu fotografijai nusprende neskirti, taigi pamaniau, gal kuri noretumet pabandyt? Koks bus rezultatas toks, vistiek bus geriau nei bet kas ant auto pyskintu. As pati bandyciau, bet mes su MB ten busim liudininkais, tai neiseina.
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 14:16)

vaje kaip skaudziai atrodo, cia ne tai kad strele, bet visa ietis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 14:21)
viktorija ok

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 13:16)
Prašom pasakyt, ar ne per tamsu. Na ir visą kitą, jei ūpo turit  4u.gif

tas dantu krapstukas labai jau nefotogeniskas daiktas cia
Atsakyti
airv, aš asmeniškai savo dabartiniu supratimu neturiu nei vieno priekaišto šiai nuotraukai wub.gif labai graži wub.gif bet nelabai su žaidimu siejasi ax.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 14:16)

čia jau kaip pervėrė tai tikrai visam gyvenimui lotuliukas.gif man kompozicija ir pačios nuotraukos išpildymas geras, bet tikrai labai skaudžiai žiūrisi tie vargšai meškiukai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 14 vasario 2011 - 13:47
Taigi, yra tokios širdukės kokteilinės, bent aš turiu, maksimoj kažkada pirkau, jos tokios limonadinės, gal ir derėtų... O šiaip aš pati jaučiu didelę simpatiją daiktų suasmeninimui, laukiu nesulaukiu, kada pati galėsiu padirbėti, dabar tik seilės bieg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2011 02 14, 13:25)
Sveikutes,

Gal kuri noretumet nufotkiti vestuves? Vestuves kovo 5d, Kaune. Vestuves labai kuklios ir jaunieji pinigu fotografijai nusprende neskirti, taigi pamaniau, gal kuri noretumet pabandyt? Koks bus rezultatas toks, vistiek bus geriau nei bet kas ant auto pyskintu. As pati bandyciau, bet mes su MB ten busim liudininkais, tai neiseina.

aš visai norėčiau pabandyti, jei tikčiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti