QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 00:07)
aj
objektyvas tamsus labai f4.5 18-55mm, merginos dainavo aukshtai, ant scenos, tai teko zoomint. realiai dar ne taip blogai kaip isivaizdavau, labai praverte tavo patarimai. bet is tikruju as fotkes dar net nepermeciau i pc, bijau
ryt ta padarysiu, (net raw spec fotkinau, nes as irgi visad jpg
), tada dar pasakysiu kaip kas. bet jauciu nieko ten gero tai tochnai.
pasikeitem su draugu objektyvais, as jam 50mm, jis man si - 18-55mm (bet gal visai nenusimanau, jis man vos ne kaip KITinis, tik kad su image stabilazer), bet as jau matau, kad man jis nepatinka, nors gal skubu daryt ishvadas, realiai nebandziau daug, bet kad jis toooks tamsus, tai man is karto fee. gal kas turit toki? ar kazhka girdejot? kaip kas? ishlepino tas 50tukas, jau kaip ilgai mastau apie kazhkoki nauja zoomini "universala", platesni kampa, bet ishsirinkt nzn ka..
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 13, 19:48)
na, man kas labiausiai kliuva, tai plaukai, nesuprantu ar jie cia slapi, ar su kuo sutepti
ir man. bet paskutinis geriausias, eini i prieki. as tik deciau lauk ta skarele
labai graziai is tikruju akis pagauni, tokios ryshkios. ryshkini dar su ps?
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 21:18)
o nenorėtum trikojo įsigyti. Kad ir paprastučio.
as ziauriai noriu, bet nzn ar verta paprasta pirkti (didziausias minusas - lengvas juk, bijau, kad fotik neishlaikys su visom blykstem ir kokiu sunkesniu objektyvu). kiek reiktu paploti pinigu uz apynormalu? nors gal imti pigu ir kazhka bandyt, negu vargt su dezem ir knygom.. nzn, labai jau noriu, kazhkada klausiau aie trikoji, koki kas turi, uz kiek, koks geras, koks nelabai. mano pazistamas pirko kazhkoki paprasta, pigu. suluzho po keliu dienu, stipriau pasukus kazhkoki varzhteli (as beje sulauziau
). ten jis kazhkos vaikishkas buvo, plastikinis... tai susidariau ispudi, kad reikia investuoti ir i trikoji..
QUOTE(joreta @ 2011 02 13, 22:31)
mano vakarykščios foto
(čia tos, kurios man pačiai patinka)
pauksciai geri. o koks objektyvas? speju zoominai? zydrumas nice. tik labai jau kliuna "loreta foto", didziulis toks, ir... nu nzn
daugiau nesakysiu =]
QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 00:31)
Jooo, ir kur dingo "fotografuoti taip, kad nieko taisyt nebereiktų", ar čia žmonėms negalioja? Robobebro mėgiama frazė... Robobebrai, a-u!
taip taip. bet portretas turi buti estetishkas, kaip jau mineta. juk pagrindiniai bruozai ishlieka. tik shvarumo duodi. galima opacity nedideli, kad matytusi tarkim odos nelygumai, bet ne taip riebiai.