Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 22:47)
O čia su PS ar LR  blush2.gif Prašom pasidalinti, kaip tai pasiekti  blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 22:53)
Nu labai fainas efektas smile.gif

Man svajonės variantas geriausias. Svajone, kaip čia darei?

čia su PS, pasidariau kelis sluoksnius, ant vieno uždėjau Filter-> Blur -> Gaussiann Blur, iš akies pasireguliavau ir paspaudžiau OK.. tada tą sluoksnį pasidariau dar vieną, uždėjau ant jo šarpo, na, kad tekstūra odos kažkiek išliktų, ir opacity pareguliavau iš akies.. taip pat akis nutryniau, kad blure neliktų smile.gif žodž, nežinau ar aišku, nes labai aiškint nemoku biggrin.gif

naudojau iš viso 3 filtrus- nuo originalaus sluoksnio - akys liko, tada gaussian blur sluoksnis, tada su sharpu lotuliukas.gif aij, nzn kaip paaiškint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 02 13, 18:34)
ke? ojomajojojo  blink.gif . Pamačiau pirma foto ir pasijuokiau, mjo, galvoju, nepavydžoiu kažkam. O čia pyst ir tas kažkas ašššššš.............. blink.gif  blink.gif  blink.gif
Bandysiu, ale majojo jo.  blink.gif

g.gif doh.gif

man patiko blikiukai. kaip jurat, ishgavai? spec kazhka darei? beje, daug daiktu, puse neiziuriu, vat tas man uzkliuvo. pasiziuri ir eini toliau, as pasidariau toki "atradima" - fotkes magija, kai ziurovo zhvilgsnis ties ja sustoja - ji gali ir nepatikti, bet sukelia nors kokiu jausmu. ties tuom dabar ir dirbu lotuliukas.gif

ir gerai pasakei, "geriau eisiu fotkint". saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 23:04)
g.gif  doh.gif

man patiko blikiukai. kaip jurat, ishgavai? spec kazhka darei? beje, daug daiktu, puse neiziuriu, vat tas man uzkliuvo. pasiziuri ir eini toliau, as pasidariau toki "atradima" - fotkes magija, kai ziurovo zhvilgsnis ties ja sustoja - ji gali ir nepatikti, bet sukelia nors kokiu jausmu. ties tuom dabar ir dirbu  lotuliukas.gif

ir gerai pasakei, "geriau eisiu fotkint". saunuole 4u.gif

kaip sekesi su blykste ?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 13, 20:08)
Pabandziau fotografuoti, uzsidejus ant objektyvo nerinius.
Perlai

su neriniais man tamsoka, pilkoka.
o vat perlai patiko, gal ne tiek perlai kiek idomi faktura (ant ko cia?). gali ten pat deti koki kita daikta. gerai ziurisi, spalvos tokios mmm.
ar tavo fotikas jau tavo rankose?

Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 13, 23:37)
na vistiek spuogeliai matosi.. mano variantas.. bet ir tai reiktų dar pasedėt, nes kažkokia tamsi dėmė ant nosies yra, ir ant kaktos.. jas reiktų irgi šalint, nes erzina..

cia jau geriausias variantas, bet kiek ps paslepia! nors uzdejus sharpo, labai ishryshkeja ne itin shvarus plaukai.. antakiai man kliuna dar. lupos sausokos. gal virshugalvio cia noretusi, nes toks nemazhas veidas, visa galva. man atrodo, kad jb butu zyyymiai geriau. svajone - greitai cia susisukai, pabandyk jb, matau greituole esi su ps blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 23:25)
su neriniais man tamsoka, pilkoka.
o vat perlai patiko, gal ne tiek perlai kiek idomi faktura (ant ko cia?). gali ten pat deti koki kita daikta. gerai ziurisi, spalvos tokios mmm.
ar tavo fotikas jau tavo rankose?
Papildyta:

Jau atgavau, jo.
Ant suoliuko paprasciausio jie padeti.

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 02 13, 23:25)
cia jau geriausias variantas, bet kiek ps paslepia! nors uzdejus sharpo, labai ishryshkeja ne itin shvarus plaukai.. antakiai man kliuna dar. lupos sausokos. gal virshugalvio cia noretusi, nes toks nemazhas veidas, visa galva. man atrodo, kad jb butu zyyymiai geriau. svajone - greitai cia susisukai, pabandyk jb, matau greituole esi su ps blush2.gif  4u.gif

Jooo, ir kur dingo "fotografuoti taip, kad nieko taisyt nebereiktų", ar čia žmonėms negalioja? Robobebro mėgiama frazė... Robobebrai, a-u!
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 00:07)
kaip sekesi su blykste ?

aj lotuliukas.gif objektyvas tamsus labai f4.5 18-55mm, merginos dainavo aukshtai, ant scenos, tai teko zoomint. realiai dar ne taip blogai kaip isivaizdavau, labai praverte tavo patarimai. bet is tikruju as fotkes dar net nepermeciau i pc, bijau lotuliukas.gif ryt ta padarysiu, (net raw spec fotkinau, nes as irgi visad jpg smile.gif ), tada dar pasakysiu kaip kas. bet jauciu nieko ten gero tai tochnai.

pasikeitem su draugu objektyvais, as jam 50mm, jis man si - 18-55mm (bet gal visai nenusimanau, jis man vos ne kaip KITinis, tik kad su image stabilazer), bet as jau matau, kad man jis nepatinka, nors gal skubu daryt ishvadas, realiai nebandziau daug, bet kad jis toooks tamsus, tai man is karto fee. gal kas turit toki? ar kazhka girdejot? kaip kas? ishlepino tas 50tukas, jau kaip ilgai mastau apie kazhkoki nauja zoomini "universala", platesni kampa, bet ishsirinkt nzn ka..
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 13, 19:48)

na, man kas labiausiai kliuva, tai plaukai, nesuprantu ar jie cia slapi, ar su kuo sutepti g.gif

ir man. bet paskutinis geriausias, eini i prieki. as tik deciau lauk ta skarele blush2.gif labai graziai is tikruju akis pagauni, tokios ryshkios. ryshkini dar su ps?
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 21:18)
o nenorėtum trikojo įsigyti. Kad ir paprastučio.

as ziauriai noriu, bet nzn ar verta paprasta pirkti (didziausias minusas - lengvas juk, bijau, kad fotik neishlaikys su visom blykstem ir kokiu sunkesniu objektyvu). kiek reiktu paploti pinigu uz apynormalu? nors gal imti pigu ir kazhka bandyt, negu vargt su dezem ir knygom.. nzn, labai jau noriu, kazhkada klausiau aie trikoji, koki kas turi, uz kiek, koks geras, koks nelabai. mano pazistamas pirko kazhkoki paprasta, pigu. suluzho po keliu dienu, stipriau pasukus kazhkoki varzhteli (as beje sulauziau smile.gif ). ten jis kazhkos vaikishkas buvo, plastikinis... tai susidariau ispudi, kad reikia investuoti ir i trikoji..
QUOTE(joreta @ 2011 02 13, 22:31)
mano vakarykščios foto smile.gif (čia tos, kurios man pačiai patinka)

pauksciai geri. o koks objektyvas? speju zoominai? zydrumas nice. tik labai jau kliuna "loreta foto", didziulis toks, ir... nu nzn blush2.gif daugiau nesakysiu =]
QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 00:31)
Jooo, ir kur dingo "fotografuoti taip, kad nieko taisyt nebereiktų", ar čia žmonėms negalioja? Robobebro mėgiama frazė... Robobebrai, a-u!

taip taip. bet portretas turi buti estetishkas, kaip jau mineta. juk pagrindiniai bruozai ishlieka. tik shvarumo duodi. galima opacity nedideli, kad matytusi tarkim odos nelygumai, bet ne taip riebiai.
Atsakyti
Pagaliau vaikas užmigo, galiu atsiskaityti ND smile.gif

Dirbtinis apšvietimas

Auto
user posted image

Pusiau auto
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 23:31)

nea, cia ne robobebro fraze, o fotolamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 02 14, 00:24)
nea, cia ne robobebro fraze, o  fotolamos  mirksiukas.gif

Persiprašau tada 4u.gif

O kas man išduos, kaip modelius jausmingais ir visokiais ten kokiais -ingais paversti g.gif Na, kad neatrodytų kaip pykšt ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 14, 00:29)

O kas man išduos, kaip modelius jausmingais ir visokiais ten kokiais -ingais paversti g.gif Na, kad neatrodytų kaip pykšt ir viskas g.gif

manau čia nuo pačio modelio priklauso, kaip jis atsipaliduoja prieš kamerą, nuo jo kurybiškumo..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 12, 18:54)
Tiesa, trūksta dar kažkelių koliažų. Brūkštelkit kas dar nepadarėt. Padarysit ir jei taip iki kada, ar duoti foto kam kitam?

Aš,aš dar neatsiskaičius ph34r.gif Siuntinį gavau,idėjos įgivendint nesigauna ...šiandien kankinau modelį,pasiuntė mane kibeni mat biggrin.gif Apie pusė dvylikos atėjo kita idėja galvon,bet jau nebėr jėgų ... ryt user posted image

Oj,ir tavo dainos interpretacija ohmy.gif jėga wub.gif

Ir Antajo nuotrauka wub.gif

Ir Stashienės žaidimo tęsininė nuotrauka....ir Astytės ,labai jėginės blink.gif
Ir dar Alabamos Alina patiko ,efektas geras bigsmile.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 19:50)
dainų pasiūlymų laukiu į AŽ iki 14d. 23:59

Laikas koks tikslus biggrin.gif Aš nežinau ar dalyvaut unsure.gif bijau vėl gumą užtemt ,gėda ph34r.gif
Atsakyti