Aš klausimą turiu... Užmėtė mane musmirėm kūdroj, ale nei viens neprisipažįsta už ką, tai gal kas man čia paaiškins
QUOTE(stashiene @ 2011 02 13, 21:45)
joreta, koks žydrumas pavydžiu tokio spalvų sodrumo
P.S. ar dažnai "gelbėjat" foto versdamos jas i JB
ačiū, čia truputį su canon DPP pareguliavau ekspoziciją, nes RAW pyškinu, tai matos, kada žydruma ryškėja O be to vakar dangus nuostabiai žydras buvo
O vertimas į JB man kol kas mįslė, bet aš neskubu, noriu su spalvom išmokt žaist
green_tee man tai koks be jausmo pasirodė, pykšt ir viskas, o daugiau nieko negaliu pasakyt.
Ar yra dar čia su akulioriais fotkinančių, atsiliepkit?
sveikos
o čia reikia mp3 siųsti, ar dainos žodžius? daina lietuviška turi būti? ar gali būti ir angliška?
P.S. sorry, jei jau buvo kalbėta apie tai, tiesiog ant 30 psl atsilikau nuo jūsų, tai taip viena akim permečiau tik
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 20:50)
Jau turiu 11 dalyvių dainų mainams. Primenu, kad dainų pasiūlymų laukiu į AŽ iki 14d. 23:59
o čia reikia mp3 siųsti, ar dainos žodžius? daina lietuviška turi būti? ar gali būti ir angliška?
P.S. sorry, jei jau buvo kalbėta apie tai, tiesiog ant 30 psl atsilikau nuo jūsų, tai taip viena akim permečiau tik
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 13, 21:51)
sveikos
Dainos pavadinimas, papildomai nuoroda youtube nepamaišo. Kalbos tinka visos
QUOTE(joreta @ 2011 02 13, 21:51)
aš
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 21:45)
Aš klausimą turiu... Užmėtė mane musmirėm kūdroj, ale nei viens neprisipažįsta už ką, tai gal kas man čia paaiškins
na portretas visu pirma turi estetiškai atrodyti, šiuo atvėju taip nėra reikėjo veido odą su PS patvarkyti
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 22:45)
mane pamokino kaip tokias mėlynas akis beveik stiklinėm paversti galima. Turiu jb variantą, jei nori įkelsiu į flickr, o tu iš ten pasiimk. Arba brūkštelk až savo mailą.
o šiaip tiesa, gali būti dėl nepatvarkytų spalvų, odos. Dėl kažko kairėje.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 13, 21:56)
na ir kaip su tuo fokusu? ar bandei kada lygint reguliuojantis fokusą per ieškiklį su akiniais ir be jų? vat, vakar fokusavau į MB iš toliau, tipo ten tokią ledinę mašiniukę stumia, nu ir ką, žiūriu, ka fokuse visai ne MB pradėjau ryškintis kame šaknys ir įsikirtau
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 13, 21:56)
man sioji pati paciausia
ach, čia viena iš pajūrio, prieš batarkei numiriojant....
QUOTE(joreta @ 2011 02 13, 21:51)
green_tee man tai koks be jausmo pasirodė, pykšt ir viskas, o daugiau nieko negaliu pasakyt.
Hm, prašom patyrę pasidalinti, kaip portretuose modeliams jausmus įpučiat, ką ten už kadro kalbat?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 13, 21:58)
na portretas visu pirma turi estetiškai atrodyti, šiuo atvėju taip nėra reikėjo veido odą su PS patvarkyti
Aha! O kaip tą padaryt? O su LR galima, ar tik su PS? Kur rasti pamokėlių, kaip tą daryti? Gal kas paprastai paaiškint galėtų?
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 22:00)
mane pamokino kaip tokias mėlynas akis beveik stiklinėm paversti galima. Turiu jb variantą, jei nori įkelsiu į flickr, o tu iš ten pasiimk. Arba brūkštelk až savo mailą.
Parašysiu į až
QUOTE(joreta @ 2011 02 13, 22:00)
na ir kaip su tuo fokusu? ar bandei kada lygint reguliuojantis fokusą per ieškiklį su akiniais ir be jų? vat, vakar fokusavau į MB iš toliau, tipo ten tokią ledinę mašiniukę stumia, nu ir ką, žiūriu, ka fokuse visai ne MB pradėjau ryškintis kame šaknys ir įsikirtau
na pas mane fotikas nustatytas , kad tik su akiniais galėčiau fotkinti virš ieškiklio (na virš tos skylutės pro kurią žiūri) yra tokia fignia, su kuria pasireguliuoji ryškumą pagal savo akį t.y. nusistatai AF į kokį objektą, tada virš ieškiklio sukioji tą reguliatorių, kol pamatai autofokuso zonoje tą objektą ryškiai, nu ir psio bet jei sugalvosi be akinių fotkint, tai vėl reikia susireguliuot fotiką, kad matytum normaliai ką fotkini
Papildyta:
QUOTE(green_tea @ 2011 02 13, 22:05)
Aha! O kaip tą padaryt? O su LR galima, ar tik su PS? Kur rasti pamokėlių, kaip tą daryti? Gal kas paprastai paaiškint galėtų?
su LR nebandžiau nei kart, radau video pamokėlę kažkokią youtube pasibandyk, gal kas gausis
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 02 13, 22:12)
na pas mane fotikas nustatytas , kad tik su akiniais galėčiau fotkinti virš ieškiklio (na virš tos skylutės pro kurią žiūri) yra tokia fignia, su kuria pasireguliuoji ryškumą pagal savo akį t.y. nusistatai AF į kokį objektą, tada virš ieškiklio sukioji tą reguliatorių, kol pamatai autofokuso zonoje tą objektą ryškiai, nu ir psio bet jei sugalvosi be akinių fotkint, tai vėl reikia susireguliuot fotiką, kad matytum normaliai ką fotkini
čia tai viską suprantu, su tais reguliavimais, bet akis tai su stiklu realiai yra toliau, negu akis be stiklo (nperispausi ieškilio taip prie kaies su akiniais). Va, aš apie ką ir gaunas tada tie nušokimai, kada man fokusas matosi vienoj vietoj, o reliai yra kitoj...