Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 13, 20:55)
tai reiktu, kad kas tau parodytu wink.gif pamatytum kaip paprasta (biggrin.gif). o tada jau nenoretum jpg..

galbūt... 4u.gif reiks ką nors kviestis į svečius, kad parodytų ax.gif

QUOTE(antajo @ 2011 02 13, 21:04)

paprasta, sveisa grazi, vasariskai taip.. bet tiesa pasakius as dbr tave su kaukem isivaizduoju.. ta serija buvo mano manymu tokia gera, kad reikia stengtis  4u.gif

atnesu - my love is windy

dėkui, Antajo- būtinai stengsiuosi smile.gif
o tavo nuotrauka nuostabi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 13:15)
Frederika, junkis  smile.gif

Dėkui, kad nepamiršti 4u.gif
Jetus aš visai neturiu klausos ir klausau tik balalaikas biggrin.gif , o jei brumbrumui papuls, taigi nebedraugaus su manim verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 18:05)
Kol Turtas miegojo, prikalbinau didyjį Yvetiną ir štai rezultatas.
Akashos pasiūlyta daina. Kai paklausiau, galvojau kaip gerai, kad čia ne toji daina, grupės žaidimui. Juk galiu ir atsisakyti  biggrin.gif Bet kažkas gimė. Gal užklius, kodėl du sluoksniai. Kažkodėl nesinorėjo man švarios foto. Kitokių patalpų, niūresnių neturiu fotografavimui. Tad yra kaip yra. Bandžiau atmosferą kurti su antru sluoksniu. Geras šiaip iššūkis. Bet tikiuosi iš žaidimo lengvesnės dainos  smile.gif  Nors gal kaip tik vat tokiom lengviau kažką sukurti.

Na ir greita tu.... thumbup.gif Man labai patiko ispildymas.... na tikrai atitinka dainos nuotaika...

QUOTE(paprasta @ 2011 02 13, 21:30)
O aš šiandien saulė gaudžiau...

user posted image

nu nerealiai man grazu... labai saunu, kad tu taip tobuleji ir kuo toliau tuo labiau....
O va del JPG, tai junkis rav ir pamatysi kaip bus gerai... mirksiukas.gif

Dar perlai labai patiko... na ir zinoma zaidimo pratesimas pirmosios grupes... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2011 02 13, 22:04)

atnesu - my love is windy

man labai nuostabiai.

Paprastos portretas taip pat patinka. Taip paprastai. Bet nuostabiai. Šildo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 vasario 2011 - 21:11
Antajo, Airv nedejo autoportreto:(((
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 02 13, 21:13)
Antajo, Airv nedejo autoportreto:(((

atsiprasau labai labai blush2.gif blush2.gif kazkaip pamaciau ir uzskaiciau ax.gif
na vadinasi komentaras buvo tau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 02 13, 21:57)
o su pipete visad gerai gaunas? na, tinka tau tada spalvos?

siaip tai geria buna, jeigu pataikau i tikrai balta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 13, 21:08)

nu nerealiai man grazu... labai saunu, kad tu taip tobuleji ir kuo toliau tuo labiau....
O va del JPG, tai junkis rav ir pamatysi kaip bus gerai... mirksiukas.gif

Dar perlai labai patiko... na ir zinoma zaidimo pratesimas pirmosios grupes...  wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 13, 21:08)
man labai nuostabiai.

Paprastos portretas taip pat patinka. Taip paprastai. Bet nuostabiai. Šildo.

Dar gal kada bandysiu raw, bet kol kas man jpg netrukdo... wb lyg gražiai susitvarko fotikas, o daugiau man kaip ir nereikia...
Dėkui wub.gif wub.gif Tik labai sunku fotografuoti buvo: jau tik nusistatau, kad tiktų saulutės apšvietimui,jau fotografuosiu ir saulutė dingsta- vėl atgal nustatymus, kol nusistatau- ji vėl šviečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 02 13, 21:23)
Dar gal kada bandysiu raw, bet kol kas man jpg netrukdo... wb lyg gražiai susitvarko fotikas, o daugiau man kaip ir nereikia...
Dėkui  wub.gif  wub.gif Tik labai sunku fotografuoti buvo: jau tik nusistatau, kad tiktų saulutės apšvietimui,jau fotografuosiu ir saulutė dingsta- vėl atgal nustatymus, kol nusistatau- ji vėl šviečia smile.gif

o man veido oda melynuoja, tokia salta atrodo. Nuostabi foto wub.gif
Atsakyti
Labas,

mano vakarykščios foto smile.gif (čia tos, kurios man pačiai patinka)
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau tradiciškai flickr smile.gif

ir dar ką vakar pastebėjau... ar fotkinat kas nors su akiniais? taigi neprisispaudžia ieškiklis tada gerai per akinius ir fokusas būna bet kur... šnd namie bandžiau visokius flintus, tai daba nežinau, kaip čia reik tą problemytę išspręst g.gif O kad ieškikly + - nusireguliuot, tai per daug dioptrijų pas mane, kad tiktų...

O foto, kurias čia ir flickr'e mačiau thumbup.gif eina sau, man atrodo, kad kuo toliau, tuo man sunkiau kažką pafotkint normaliai...
aš fotkinu RAW, bet stumdyt mygtukus lengviau sekas su canon digital photo professional, negu su PS doh.gif neįsikirtus aš jo dar šitam lygmeny...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 13 vasario 2011 - 21:32
QUOTE(Forgete @ 2011 02 13, 21:28)
o man veido oda melynuoja, tokia salta atrodo. Nuostabi foto  wub.gif

dėl mėlynumo sutinku- šiuo atveju gal tikrai būtų pravertę raw... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 02 13, 21:08)
.. na ir zinoma zaidimo pratesimas pirmosios grupes...  wub.gif

oi kaip ačiū ax.gif bent su šita pro šalį neprašoviau ax.gif
Papildyta:
antajo, kokia jausminga foto wub.gif

joreta