Tik juros vandeniu plovem, kai sirgo, ir as netraukdavau su pompyte, o tik merliuku valydavau. Geriausiai po sulasinimo juros vandens, paguldyti ant pilvuko, vaikas tada pats snarglius ispucia, per 7-10 dienu praejo. sekmes sveikstant

Mes irgi jau turėjom bjaurią slogą
Nosytę valydavau siurbtuku, įlašindavau MB ir garinomės

Sveikos mamytes,
Mano maziukui 8 men. Turime slogyte is kurios perejo i ausu uzdegima. Vaikutis nerado sau vietos, verke iki uzkimimo. Buvome pas gydytoja. Prirase vaistuku. Be antibijotiku prie ausu uzdegimo neapsejome,
bet dar prie viso to leido mums palasinti ir lasiuku. Yra tokia gele "paleistuve" Nelabai kas jas augina, bet pas mociute gal kur ir rastumet. Reikia is vieno lapo isspausti sultis per marle. Tada atskiesti dar su virintu vandeniu (puse ant puses). Po viena laseli ilasinti i abi puseles. Nuo tos geles gaunasi kazkokia reakcija, kad vaikutis pradeda ciaudeti. Kai tik matote kad ciaudes uzkiskite viena pusyte nosies. Ir taip kartosis kokius 3 ir daugiau kartu su tuo ciaudulukiu. Paskui praskalaukite juros vandenuku. Tik nepadauginkite lasiuku i nosyte vienu kartu, nes pateke i skranduka lasiukai gali sukelti neigiama reakcija. Gali maziuka pykinti.
Mano maziukui 8 men. Turime slogyte is kurios perejo i ausu uzdegima. Vaikutis nerado sau vietos, verke iki uzkimimo. Buvome pas gydytoja. Prirase vaistuku. Be antibijotiku prie ausu uzdegimo neapsejome,

QUOTE(rittusia @ 2011 02 11, 23:40)
Mums dar nera 2 menesiuku,bet jau truputi gavosi mums persalti
,pakostime ir paciaudim.Pasiskambinau daktarei tai pasake kad kolkas jokiu vaistuku duoti nereikia,uztenka mano pienuko,nes jis kaip vaistukai mano dukrytei.Bet man visviena neramu,bijau kad neprasidetu slogyte.Jei taip nutiktu kaip reiketu gyditi.Gal yra koks gydimas be vaistuku? 

Mums padejo cesnakas.Sutryniau cesnaka ir padejau kambaryje ant lekstutes.Po nakties dukrytei ir man kartu,nes ir as buvau su sloga,atsikimso nosyte,pasidare lengviau kviepuoti,o paskiau ir visai isnyko slogyte

Plauname juros vandenuku, uzsikimsus nosytei lasinu Vibrocil laisukus (nors jie nera jau tokie nekalti lasiukai, ilgai naudojant naukina gleivine), vakare siltame vandenyje mirkom kojytes, pedutes istrinam Eukalipto tepalu ir auname vilnones kojines
Retkarciais, kad mazajai butu lengviau kvepuoti, patepu panoseje siek tiek skiestu arbarmedzio aliejumi

Sveikos mamytes.Mums irgi sloga jau antra savaite.Mano dukrytei 2men.,kazkur jai giliai yra snargliukai,niekaip negaliu as ju istraukti,ir su vandeniu purskiu,ir su slangute traukiu.Vistiek girdisi gargaliavimas.Trukdo jai miegoti,net prikelia.Kaip juos is ten isvalyti...?Bijau,kad giliau kur nenueitu.
Sveikos, mano mažius 2,5 mėn. vis laikas nuo laiko pakosti, ypač kai budrauja, skiriasi daug seilių...Gal dėl seilių?
Naktį kai miega irgi pakosti kartais, bet naktų gi seilės neišsiskiria, tai gal jam lengva sloga? Sekretas nubėga į gerklytę, dėl to ir pakosti? Nes rytais valau nosytė ir ištraukiu šiek tiek snargliukų...
Parašykit ar esate susidūrusi su tokia situacija...
Naktį kai miega irgi pakosti kartais, bet naktų gi seilės neišsiskiria, tai gal jam lengva sloga? Sekretas nubėga į gerklytę, dėl to ir pakosti? Nes rytais valau nosytė ir ištraukiu šiek tiek snargliukų...

QUOTE(nikitak @ 2011 05 03, 10:26)
Sveikos, mano mažius 2,5 mėn. vis laikas nuo laiko pakosti, ypač kai budrauja, skiriasi daug seilių...Gal dėl seilių?

Maniske irgi pradeda koseti kai nori kad i ja demesi atkreipciau :)Cia jos toks dabar zaidimas

Mažiukai ir kosti, ir čiaudi. Mūsų mažoji irgi kartais kosčioja - kai nori atkreipt į save dėmesį - dieną, o kartais matyt truputį pienuko iš skrandelio atgal į burnytę atbėga, tai irgi sukosti, daržniau naktį.
Juk tie mažiukai kaip žiurkėniukai, kol paauga - viskas jiems bėga per visus galus

mes naudojom zvakutes ir ibufena geremaja emulsija
QUOTE(alina r @ 2011 05 02, 18:22)
Sveikos mamytes.Mums irgi sloga jau antra savaite.Mano dukrytei 2men.,kazkur jai giliai yra snargliukai,niekaip negaliu as ju istraukti,ir su vandeniu purskiu,ir su slangute traukiu.Vistiek girdisi gargaliavimas.Trukdo jai miegoti,net prikelia.Kaip juos is ten isvalyti...?Bijau,kad giliau kur nenueitu.
na mums panasiai beveik visada tokia sloga buna ir paskutinius du kartus neapsejom be daktaru pagalbos tekio jiems su savo aparatu istraukti nes as jau nieko neistraukiau tiesiog nejo