Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

O man vyras įtaisė. Net apšvietimus sukoregavo, kad stalas apšviestas būtų. Vat, pavydėkit 

Nežinau ko labiau pavydėt dabar kambario ar tokio vyro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Patraukė ant ekologiškumo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
10. Juperi
11. Barric

tikrai mielai prisidesiu, juolab vistiek pigiau gaunasi negu cia pirkt

man buvo tingejimo, namu tvarkymo laikotarpis, dabar vel emiausi darbeliu, kaip nebutu keista visai neblogas karsinukas pasitaike, visai neblogai vyriskos susivele - dar nerodau, nes nepabaigiau biggrin.gif karsinys buvo minkstas minksturis kone kaip sluoksna

del visokiu problemeliu - man irgi budavo, kai prakerpi, kad nesukibe sluoksniai ir budavo, kad paskutinis sluoksnis, kur sueina viskas, irgi neprisivelia, kadangi ta vieta darau an pado, tai daznai uzveldavau su adata ir t.t. dabar tiesiog dedu kiekviena sluoksni ir uzsuku, kaip pirstines, tai viskas kuo puikiausiai sukimba, nebuna nei guzu, nei atsokusiu daliu smile.gif taigis kazkaip man taip patogiau, ciut ilgiau vyksta tas deliojimas, bet uztai akimoju dingo visos buvusio problemos, dabar velt vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
Dzuke, grazios,man tai tie naturalus, ypac pilki atspalviai, tai visada buvo graziausi smile.gif

Merginos, o tai gal jau pradedam po truputi dairytis ir derintis ko kuriai reikia is bulgaru? Man jau kaip ir reiketu, ka manot g.gif ?
Atsakyti
Gražios tapkės abejos smile.gif
Gal tiem bulgarams atskirą temą atsidarom, visų pirma, kas neperka, tam visai neįdomu. Antra, ir pačiom paprasčiau atskiroj temoj ieškot, apsitarinėt. Kaip manot?
Veliu woolą geltonas, jau kad nesivelia tai tiesiog baisu. Jau praktiškai susivėlė, o kaip nemažėja taip nemažėja. Tokios plonytės plonytės doh.gif Kaip nervuoja mane tokie dalykai, vienos beveik 50 procentų sustraukė, kitos 10. Tai kaip velt ir apsiskaičiuot kažką?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 15 vasario 2011 - 13:34
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 15, 14:31)
Gražios tapkės abejos smile.gif
Gal tiem bulgarams atskirą temą atsidarom, visų pirma, kas neperka, tam visai neįdomu. Antra, ir pačiom paprasčiau atskiroj temoj ieškot, apsitarinėt. Kaip manot?

man tai visaip gerai, tik, kad neismestu i bendramincius smile.gif .
gal sio men.gale ir uzsisakom? ar tiktu visoms? tikriausiai visos info surinkimas ir apdorojimas irgi uzims laiko. reiktu nusistatyti data iki kurios pilnai visos apsisprendziam ko ir kiek uzsisakysim, kad neuzsitestu.
Ai cia tokie mano pamastymai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 15 vasario 2011 - 13:38
dar galima pasto dezute gmaile pasidaryt ir ten susisiust viska ko norim
Atsakyti
Delioju dabar baciukus ir stebiu per langa kaip dvi lapes viena kita vaikosi: dideles, uodegos pustos - tikriausiai koks poravimosi metas wub.gif . Katinas mano is proto eina stebedamas biggrin.gif
gmail adresas tikrai gerai butu.
Atsakyti
o gal galit bulgaru nuoroda imesti ax.gif kazkaip prazioplinau
Atsakyti
http://ecohobby.info/index.html
Atsakyti
Atskiroj temoj, tai paskui ir aptart galėtumėm kaip kas veliąsi. Be to, būtų šansas tokioms miegalėms kaip Linada smile.gif prisijungt. Nes el. paštas kaip ir ne viešas + plius kažkas tvarkyt jį turėtų. Iniciatyvos užsakinėt kolkas nieks nesiėmė... Aš tai visada už viešumą biggrin.gif , bet tiks viskas ką sugalvosim....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 15 vasario 2011 - 15:00
Besijuokianti, na tai gal kurk kokia tema bendraminciuose ar kur (nezinau net), kas bus padaryta tas padaryta, kitos prisijungs g.gif .
Rimtai, smagu kad turesim ir kur paplepet dar biggrin.gif
Atsakyti