Aš dvi valandas sluoksną dėliojau, fit fit kol suformuosiu ir pusiaunaktis ateis
Nugi su laiku ir ateis igudžiai ir dėliotis bus lengviau . Kai veldavau kokius tai vaikiškus rūbelius su aplikacijomis, tai irgi dėliodavau ilgai , nes niekam nereikia liemenės su saule po pažasčia
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 14, 21:34)
Aš dvi valandas sluoksną dėliojau, fit fit kol suformuosiu ir pusiaunaktis ateis
maniskes jau dziusta, ryt tik dekora fit fit ir foto moto tada jums
Niu ,katinyti ,su ta saule ci agerai pasakei....
Fit fit jau baigiau, tik pabėdavot reikia , alia kažkodėl labai raudonas padariau , gal valentynkė paveikė
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 14, 19:23)
O gal paprasčausiai žmogus rado savo būda , nes galvoju kiek man trukdavo suvelti ka nors tokio nemažo po kokiu metu vėlimo ir dabar , kai jau veliu bemaž 6 metai. Dabar tik fit fit ir gatava, o anksčiau vien susidėliojimas trukdavo .
Nu tai taip, radau savo buda. isbandziau visus muilus parduotuvej ir radau geriausia. Paskui pastebejau kad kai pridedi daug muilo vilna slysta ir nesivelia, tada reik ilgai kociot. As praskiedziu muiliuka su vandeniu tik tiek kad paplakus buteliuka putotu ir pilu ant sudeliotos vilnos. ir verdantis vanduo man nepadeda toks jausmas jau apvelta vilna atklijuoja, ja nupliko. Vilna palieka siurksti, praranda blizgesi. O kai veliu su drungnu vandeniu viskas is karto sukimba, veltinis toks blizgus palieka. Susidelioju dvejus ar trejus tapukus is karto ir kocioju, taigi kociot vienus ar 3 ta pati energijos iseiga . Tik paskui formuoju atskirai tai per kokias 5 valandas 3 poros. Nu as cia nesigiriu bet tijkrai taip yra ir veliu is merino vilnos is karsinio dar nebandziau.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 02 14, 22:31)
. ir verdantis vanduo man nepadeda toks jausmas jau apvelta vilna atklijuoja, ja nupliko. Vilna palieka siurksti, praranda blizgesi. O kai veliu su drungnu vandeniu viskas is karto sukimba,
taigi karsta vandeni jau gale naudoji, kai vilna sukibusi ir bereikia tik jai susivelti. pradzioje, kol ji sudeliota ir nesukibusi jo ir nereikia naudoti.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 02 14, 22:31)
...... Susidelioju dvejus ar trejus tapukus is karto ir kocioju, taigi kociot vienus ar 3 ta pati energijos iseiga ........
Man tik viena pora ant stalo telpa
Dzkel, turėsi didint stala arba statyt priestata, kad stalas tilptu.Mėgčiau pasvajot apie darbo kambari .
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 15, 12:56)
Dzkel, turėsi didint stala arba statyt priestata, kad stalas tilptu.Mėgčiau pasvajot apie darbo kambari .
O man vyras įtaisė. Net apšvietimus sukoregavo, kad stalas apšviestas būtų. Vat, pavydėkit .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 15, 12:06)
Vat, pavydėkit .
negalim - suluš
Mano vakardienos fit fit:
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 15, 10:56)
Laukiu šilto pavasario vasaros, turiu visą priestatą-tik ten dabar šalta arba eisiu tirsiog po obelim