Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 14, 13:08)

sagdo - labai dailiai ant kojytes atrodo

Aciu Srauni_upe smile.gif
Atsakyti
Klumpėmis po žibutes:
user posted image

Aš jau apvėliau šeimynos kojas, tai veliu ne daiktą, o labai rūpimą dekorą ar paveiksliuką - nuo to priklauso ir daiktas, jei užsimanau didelės vyšnios šakos - reik tašės, jei užsikepiau žibučių - teko tapkes velt biggrin.gif
Atsakyti
raganele, kokios pavasarinės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 14, 19:35)
Aš jau apvėliau šeimynos kojas, tai veliu ne daiktą, o labai rūpimą dekorą ar paveiksliuką - nuo to priklauso ir daiktas, jei užsimanau didelės vyšnios šakos - reik tašės, jei užsikepiau žibučių - teko tapkes velt biggrin.gif

grazios.
tai kur ta vysnios saka smile.gif ? rodyk.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 14, 18:50)
grazios.
tai kur ta vysnios saka  smile.gif ? rodyk.

rankinių temoj biggrin.gif ant tapkių neišsiteko...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 14, 19:58)
rankinių temoj biggrin.gif ant tapkių neišsiteko...

aaaa, tai sita jau maciau cool.gif
kai cia pas kai ka tokie tempai, tai maniau, kad jau kokia nauja sukurpei biggrin.gif

dar mane nustebino mamyte uogyte (toks atrodo nikas). batukai labai grazus, bet, kad per tris valandas bigsmile.gif , na ir tempai, tikriausiai Briuselyje muilas kitoks biggrin.gif

Atsakyti
aha ir man per tris gaunasi nebent iš karšinio, nedidukės moteriškos ir be dekoravimų, ale kai man labai kvietkelių reik, tai taip nebūna... O sluoksną kol susikloju, susipešioju, tai visad dar ilgiau trunka.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 14, 19:08)
dar mane nustebino mamyte uogyte (toks atrodo nikas). batukai labai grazus, bet, kad per tris valandas  bigsmile.gif , na ir tempai, tikriausiai Briuselyje muilas kitoks  biggrin.gif

Ne per yris, o per DVI rašė blink.gif Tikrai ten muilas kažkoks ypatingas bigsmile.gif ir vanduo turbūt. bigsmile.gif
Visi gražūs tapukai 4u.gif
Atsakyti
O gal paprasčausiai žmogus rado savo būda ax.gif , nes galvoju kiek man trukdavo suvelti ka nors tokio nemažo po kokiu metu vėlimo ir dabar , kai jau veliu bemaž 6 metai. Dabar tik fit fit ir gatava, o anksčiau vien susidėliojimas trukdavo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 14, 20:15)
Ne per yris, o per DVI rašė blink.gif  Tikrai  ten muilas kažkoks ypatingas bigsmile.gif ir vanduo turbūt. bigsmile.gif
Visi gražūs tapukai 4u.gif

vajej, zollia, man net pirstai taip nerase lotuliukas.gif . Tikrai? Cia tai bent.
As kai su chebra veliu, tai ziurek vienam blynu reik, tai kitam arbatos, tai siaip profilaktiskai pabart reikia, kad namo nenuverstu, tai uztrunka man tas procesas vien del to jau cool.gif .
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 14, 20:23)
O gal paprasčausiai žmogus rado savo būda  ax.gif , nes galvoju kiek man trukdavo suvelti ka nors tokio nemažo po kokiu metu vėlimo ir dabar , kai jau veliu bemaž 6 metai. Dabar tik fit fit ir gatava, o anksčiau vien susidėliojimas trukdavo  doh.gif .

na, Katinyti, tai pabandyk kada batukus fit fit biggrin.gif .
Jauciu as per dvi nepadaryciau, net jei niekas ir netrukdyti schmoll.gif .
Atsakyti
Zibuokles-grazumelis bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu manau atitaikius šablona, žinant 100 procentinai kad vilna gerai velsis galima ir fit fit, bet aš taip lengvai nepamynsiu savo isitikinimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti