Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(almute80 @ 2011 02 13, 23:53)
aciu,srauni upe.visiskai su tavim sutinku,kad visos kloja skirtingai.kazkur pasiskaiciau,kad merginos 4 sluoksnius deda smile.gif ir as padejau,4 plonus,vos ne permatomus .o kai bandziau deti storus,tai paskirsciau neveinodai.D niu tai as nusprendziau ,kad man patogiau deti daug sluoksniu,bet plonu,nei kelis storus.

na mnao 4 sluoksniai pirštinėm tinkami biggrin.gif

sagdo - labai dailiai ant kojytes atrodo
Atsakyti
Pirmos vyriškos pgl išvaizdą ir moteriškos pgl dydį. Iš planuoto 44, susitraukė iki 38. Woolo sluoksna ir pade 2 sluoksniai karšinio. Buvau šokiruota tokio susitraukimo blink.gif
user posted image

Ir antrosios iš valarykščių kursų, pošlapės dar:
user posted image

user posted image

Kusai - thumbup.gif thumbup.gif . Noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 14 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 14, 13:30)
Pirmos vyriškos pgl išvaizdą ir moteriškos pgl dydį. Iš planuoto 44, susitraukė iki 38. Woolo sluoksna ir pade 2 sluoksniai karšinio. Buvau šokiruota tokio susitraukimo blink.gif
Ir antrosios iš valarykščių kursų, pošlapės dar:
Kusai -  thumbup.gif  thumbup.gif . Noriu dar biggrin.gif

ale tikrai didelis susitraukimas, eina sau biggrin.gif
grazios slepetes.
Kursu uzdaviniai ivykdyti? Vaikams bus daugiau laiko?
Atsakyti
Pažiūrėsim su tuo laiku kaip bus, kai sekančias velsim. Kursuos tai ilgai krapštėmės, nes Inga kiekvieną kol aptarnavo, apžiūrėjo, apgyrė ir apibarė (iš tikro nieko nebarė smile.gif , labai pozityviai visas pastabas išsakydavo), tai labai ilgai užtrukom...
Atsakyti
man tos su ruzavu grazios smile.gif
Atsakyti
O man tos kur susitraukė labai wub.gif , tik fotografo šešėlis dali užstoja lotuliukas.gif
Gerai einu velti savo menkniekiu, nes čia su jumis būnant pastebiu kaip man mirtinai užsireikia tapkiu tongue.gif , o velt aš ju visai nenoriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 14 vasario 2011 - 13:10
aš tai jau dėl šeimos poreikio mane tai ten tai ten savo reikmėm panaudotim tapkes veliu žiauriai ilgai sad.gif bet kai pariodysiu tai tris iš karto biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif .
Man tai gal abejos visai gražios, tik nufotkint iš tiesų nelabai pavyko. Labai šalta kur kokio užkampio ieškot, o dar vakar per kursus su muilinom rankom fotiką nureguliavau ir aišku kai fotkinau, visai buvau pamiršus...
Katinyti, o kodėl tu nenori velt tapkių? Man tai tokie pasimainymai tai tapkės, tai šalikėlis, labai patinka, pabosta vienos rūšies daiktus velt.
Atsakyti
Aš neveliu vienos paskirties dalyku, bet pastebėjau, kad tapkėms neturiu kantrybės visai , o ir kažkaip man tapačkom visai nesigalvoja visokie dekorai ax.gif turbūt. O gal tiesiog išsidirbinėju blush2.gif . Galėčiau nuvelti , bet be didelio džiaugsmo ir tik iš didelio reikalo. Nebent velčiau vaikams , tai būtu tikrai malonumas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 14, 14:14)
Aš neveliu vienos paskirties dalyku, bet pastebėjau, kad tapkėms neturiu kantrybės visai , o ir kažkaip man tapačkom visai nesigalvoja visokie dekorai  ax.gif  turbūt. O gal tiesiog išsidirbinėju blush2.gif . Galėčiau nuvelti , bet be didelio džiaugsmo ir tik iš didelio reikalo. Nebent velčiau vaikams , tai būtu tikrai malonumas  biggrin.gif .

kiekvienam savo :)man tai nedaeina kam reikalinga apvelinėt muiliukus- kažkoks muilo, vilnos, laiko švaistymas smile.gif))

manr tai užmuša bet ką velt, kai nori kas nors ko nors konkretaus, arba dar blogiau - paprasto ir pigiau smile.gif)) Taiatsisakau, nes man neidomu, jau geriau gsaliu padovanot kas padaryta iš širies, nei vykdyt knkrečius užsakymus
Atsakyti
pavydžiu kurios kursuos buvot, norėč ir aš, bet kol kas neturiu galimybės, gal jau kitąmet pavyks. o kol kas viskas vyksta bandymo būdu. sūnyčiui tapkės gavosi eksperimentinės, bandžiau įvelt a la "šiboriukus" ir paveikslėlį. paveikslėlis įsivėlė gerai, o šiboriukus uždėjau perdideliu sluoksneliu vilnos, jie matosi, bet efekto ne tokio tikėjaus. mažius tapkes ežiukais su spygliukais vadina. šiaip tapkės gavos tvirtos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 14 vasario 2011 - 14:59
aš tai nepavydžiu, nenoriu pasirodyt pasikėlus, bet nuoširdžiai nejaučiu poreikio smile.gif
o gal jau spėja pakankamai pati pridaryti klaidų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 14 vasario 2011 - 15:02