srauni_upe ACIU uz atsakyma Aisku kad niekas neaisku
Na stai mano antrieji tapkiukai. Ir nezinau ar cia to storio uztenka ar ne?
O vat sitos tai man per storos atrodo tokie mociutes kaliosiukai
mamyte uogyte,kokios grazios.ir neeilines,su idejom ))
o man klausimas vis kirba toks-kaip graziai isvelti uzrasa?gal kokiu gudrybiu yra?
o man klausimas vis kirba toks-kaip graziai isvelti uzrasa?gal kokiu gudrybiu yra?
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 23:45)
nemėgstu kartotis bet.....
moteriškom tapkėm nelygu koks dydis, reik apie 180 - 200 gr. Su laiku pa2ios pajusit, ir sluoksniai tai nepamatuojama... n4ra tokio mato kaip sluoksnis, jie visi skirtingi, skirtingai klojama ir pan
moteriškom tapkėm nelygu koks dydis, reik apie 180 - 200 gr. Su laiku pa2ios pajusit, ir sluoksniai tai nepamatuojama... n4ra tokio mato kaip sluoksnis, jie visi skirtingi, skirtingai klojama ir pan
mano tapkių storis būna apie 100 gr. plonos, bet tvirtos, nes suveli iki "nebegaliu" man storesnės nelabai patinka. o sluoksnis tai tikrai - gali pešti voratinklio plonumo, gali visa kuokštą iškart dėti. reikia imti bandyti ir daryti, o ne klausinėti kiek gramų, kiek sluoksnių ir pan. vat bendra taisyklė - lyginis sluoksnių skaičius. kas deda 2 o kas ir visus 16. tai galima rinktis tame diapazone
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 13, 20:42)
ko man niekas iki šiol nesakė, kad veliant reik verdantį vandenį pilt ir tada nereikės 2 dienas kočiot
o ko tu nesakei, kad jo nepili
gražios tapkutės
Labas rytas As visad pildavau karsta vandeni ,bet kurtai perskaiciau kad pradzioi nerekomenduojam pilti karst vandeniu ,nes virsutinis sluoksnis uzsivels o per vidury liks nesusivele
o Čia mano naujas bandymas ,kad nekristuo nuo kojytes dukrai ir butu be raisteliu
o Čia mano naujas bandymas ,kad nekristuo nuo kojytes dukrai ir butu be raisteliu
Mamytė uogytė, oho kokie tobulėjimo tempai
Niu jau tos ružavos marmurinės kokios simpatiškos
Niu jau tos ružavos marmurinės kokios simpatiškos
Gražių tapukų pabyrėjo
Raganele, o gal ir mums kursus pravestum: kaip trinti, kiek kočioti ir t.t ?
Ar ne Besijuokianti dar į kursus žadėjo?
Na, visai be kočiojimo neįsivaizduoju . Juk turi sukibti, o vanduo karštas tik traukimąsį pagreitina, bet ne sukibimą . Gal aš klystu?
QUOTE(kadabra @ 2011 02 13, 21:00)
dabar galima visai nekocioti, kas man labai ir patinka .
Na, visai be kočiojimo neįsivaizduoju . Juk turi sukibti, o vanduo karštas tik traukimąsį pagreitina, bet ne sukibimą . Gal aš klystu?
Ner geriau kaip gaut ryte geliu, ar ne
Su Valentino diena visas
geles buvau pamirsus
Papildyta:
Zollia, kilimelio darba atlieka mano rankos, smagu stebeti ir ciupineti po to kietuti, suplota bato pavirsiu. Man patinka. Ai, cia gi kiekvienos savas budas .
Su Valentino diena visas
geles buvau pamirsus
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 02 14, 11:14)
Gražių tapukų pabyrėjo
Zollia, kilimelio darba atlieka mano rankos, smagu stebeti ir ciupineti po to kietuti, suplota bato pavirsiu. Man patinka. Ai, cia gi kiekvienos savas budas .
Valentinkė tai taip, negi pačios širdukių neprivėlėt niekur? Nepatikėčiau
Tikrai
Labai gražios visu tapkutės, labai patiko mamytės uogytės žaliuju stilius
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 14, 11:21)
va tai tau a kodėl, mes tai smaginamės - su mažiais dabar valgom čirvinius varškėčius
Mamyte uogyte - žiauriai gražiai gaunasi
Aciu visoms uz pagyrimus as tik pradinioke .
Sutinku su tuo kad reik bandyti ir atrasti savo budu. As tai veliu is merino vilnos kloju jabai plonais sluoksniais ir nenaudoju karsto ar verdancio vandens, veliu su vos drungnu. Ir tokius tapkiukus su isklojimu ir formavimu 2 valandas uztrunka nuvelti. man asmeniskai pasirode kad ne vandens karstume esme o vandens ir muilo santykyje. Dar aisku ir kociojimo stiprume. Labai noretus paciupineti kokybiskai padarytus veltinukus, bet sedziu Briuselyje ir tokios galimubes neturiu Uztat ir klausineju kaip ten su tais storiais ir stangrumais.
Sutinku su tuo kad reik bandyti ir atrasti savo budu. As tai veliu is merino vilnos kloju jabai plonais sluoksniais ir nenaudoju karsto ar verdancio vandens, veliu su vos drungnu. Ir tokius tapkiukus su isklojimu ir formavimu 2 valandas uztrunka nuvelti. man asmeniskai pasirode kad ne vandens karstume esme o vandens ir muilo santykyje. Dar aisku ir kociojimo stiprume. Labai noretus paciupineti kokybiskai padarytus veltinukus, bet sedziu Briuselyje ir tokios galimubes neturiu Uztat ir klausineju kaip ten su tais storiais ir stangrumais.
kadabra,aciu uz gelytes
mamyte uogyte,su tokiais tempais,idejom ir rezultatais tu greit jau neturesi teises vadintis pradinioke
mamyte uogyte,su tokiais tempais,idejom ir rezultatais tu greit jau neturesi teises vadintis pradinioke