Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

srauni_upe ACIU uz atsakyma 4u.gif Aisku kad niekas neaisku smile.gif

Na stai mano antrieji tapkiukai. Ir nezinau ar cia to storio uztenka ar ne?

user posted image

user posted image

O vat sitos tai man per storos atrodo tokie mociutes kaliosiukai biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
mamyte uogyte,kokios grazios.ir neeilines,su idejom smile.gif))
o man klausimas vis kirba toks-kaip graziai isvelti uzrasa?gal kokiu gudrybiu yra?
Atsakyti
Mamyte uogyte, na jau tos vidurines tai tikrai saunios, liuks 4u.gif sau tokiu noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 13, 23:45)
nemėgstu kartotis bet.....
moteriškom tapkėm nelygu koks dydis, reik apie 180 - 200 gr. Su laiku pa2ios pajusit, ir sluoksniai tai nepamatuojama... n4ra tokio mato kaip sluoksnis, jie visi skirtingi, skirtingai klojama ir pan

mano tapkių storis būna apie 100 gr. plonos, bet tvirtos, nes suveli iki "nebegaliu" smile.gif man storesnės nelabai patinka. o sluoksnis tai tikrai - gali pešti voratinklio plonumo, gali visa kuokštą iškart dėti. reikia imti bandyti ir daryti, o ne klausinėti kiek gramų, kiek sluoksnių ir pan. vat bendra taisyklė - lyginis sluoksnių skaičius. kas deda 2 o kas ir visus 16. tai galima rinktis tame diapazone biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2011 02 13, 20:42)
ko man niekas iki šiol nesakė, kad veliant reik verdantį vandenį pilt ir tada nereikės 2 dienas kočiot lotuliukas.gif

o ko tu nesakei, kad jo nepili lotuliukas.gif
gražios tapkutės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif As visad pildavau karsta vandeni ,bet kurtai perskaiciau kad pradzioi nerekomenduojam pilti karst vandeniu ,nes virsutinis sluoksnis uzsivels o per vidury liks nesusivele rolleyes.gif

o Čia mano naujas bandymas ,kad nekristuo nuo kojytes dukrai ir butu be raisteliu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamytė uogytė, oho kokie tobulėjimo tempai biggrin.gif
Niu jau tos ružavos marmurinės kokios simpatiškos 4u.gif
Atsakyti
Gražių tapukų pabyrėjo 4u.gif
Raganele, o gal ir mums kursus pravestum: kaip trinti, kiek kočioti ir t.t ?mirksiukas.gif
Ar ne Besijuokianti dar į kursus žadėjo?
QUOTE(kadabra @ 2011 02 13, 21:00)
dabar galima visai nekocioti, kas man labai ir patinka  wub.gif .

Na, visai be kočiojimo neįsivaizduoju schmoll.gif . Juk turi sukibti, o vanduo karštas tik traukimąsį pagreitina, bet ne sukibimą g.gif . Gal aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 14 vasario 2011 - 10:14
Ner geriau kaip gaut ryte geliu, ar ne wub.gif wub.gif wub.gif
Su Valentino diena visas 4u.gif

user posted image

geles buvau pamirsus lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 02 14, 11:14)
Gražių tapukų pabyrėjo 4u.gif  
Raganele, o gal ir mums kursus pravestum: kaip trinti, kiek kočioti ir t.t ?mirksiukas.gif
Ar ne Besijuokianti dar į kursus žadėjo?

Na, visai be kočiojimo neįsivaizduoju schmoll.gif . Juk turi sukibti, o vanduo karštas tik traukimąsį pagreitina, bet ne sukibimą g.gif . Gal aš klystu?

Zollia, kilimelio darba atlieka mano rankos, smagu stebeti ir ciupineti po to kietuti, suplota bato pavirsiu. Man patinka. Ai, cia gi kiekvienos savas budas 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 14 vasario 2011 - 10:23
Valentinkė tai taip, negi pačios širdukių neprivėlėt niekur? Nepatikėčiau 

Tikrai schmoll.gif

Labai gražios visu tapkutės, labai patiko mamytės uogytės žaliuju stilius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 14, 11:21)
Tikrai  schmoll.gif
...

va tai tau biggrin.gif a kodėl, mes tai smaginamės - su mažiais dabar valgom čirvinius varškėčius tongue.gif

Mamyte uogyte - žiauriai gražiai gaunasi thumb_yello.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif as tik pradinioke blush2.gif .

Sutinku su tuo kad reik bandyti ir atrasti savo budu. As tai veliu is merino vilnos kloju jabai plonais sluoksniais ir nenaudoju karsto ar verdancio vandens, veliu su vos drungnu. Ir tokius tapkiukus su isklojimu ir formavimu 2 valandas uztrunka nuvelti. man asmeniskai pasirode kad ne vandens karstume esme o vandens ir muilo santykyje. Dar aisku ir kociojimo stiprume. Labai noretus paciupineti kokybiskai padarytus veltinukus, bet sedziu Briuselyje ir tokios galimubes neturiu Uztat ir klausineju blush2.gif ax.gif kaip ten su tais storiais ir stangrumais.
Atsakyti
kadabra,aciu uz gelytes smile.gif
mamyte uogyte,su tokiais tempais,idejom ir rezultatais tu greit jau neturesi teises vadintis pradinioke thumbup.gif
Atsakyti