dzūkė pirmos labai dailios, o 2 labai linksmos, vaikiškos
žollia pilkos patiko
zollia, o man si syki sviesiai pilkos labiau kazkaip prie inimalizmo as siandien
Ačiū visoms
Man irgi labiau tos minimalistinės. Ir toks geras karšinys. gaila, tik vienom tapkėm tebuvau paėmus- pabandymui. O ir vėlėsi gerai, ir traukėsi prognozuojamai. O tas tamsus karšinys labai mažai traukėsi. tai gavosi didesnės, negu reikėjo. Pageidauja ir su rožėm, tai ką darysi-suku jas...Nors žiauriai daug darbo prie jų.
QUOTE(barric @ 2011 03 03, 11:56)
zollia, o man si syki sviesiai pilkos labiau kazkaip prie inimalizmo as siandien
Man irgi labiau tos minimalistinės. Ir toks geras karšinys. gaila, tik vienom tapkėm tebuvau paėmus- pabandymui. O ir vėlėsi gerai, ir traukėsi prognozuojamai. O tas tamsus karšinys labai mažai traukėsi. tai gavosi didesnės, negu reikėjo. Pageidauja ir su rožėm, tai ką darysi-suku jas...Nors žiauriai daug darbo prie jų.
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 03, 11:51)
dzūkė pirmos labai dailios, o 2 labai linksmos, vaikiškos
Ačiū , įtariu jog bus suaugusiam tos "vaikiškos"
žollia, siuvinėjimas labai priduoda jaukumo
žollia, skubu ir aš komplimentų pažerti pilkosioms, o rudosioms už nepaprastai gražią rožę
QUOTE(žollia @ 2011 03 03, 12:16)
Na ir aš šiek tiek veliu. Kol kas tik iš karšinio...
abejos gražios, bet pilkos man mielesnės
Žolia, , be žodžių
Ačiū visoms už pagyras Nusipirkau šiandien šilko atraižą 35 cm audinių parduotuvėj, bandysiu apvėlinėt . Ko tai vis bijau pradėt. Dabar tokio galo tai nebus gaila išmest, jei ką.
Tik sugrizau is sostines
ziuu, kad trioba reik budavot...
Prasom
Velejeliu namuciai
zollia, ir pilkos ir "rozes"...labai , labai...
ziuu, kad trioba reik budavot...
Prasom
Velejeliu namuciai
zollia, ir pilkos ir "rozes"...labai , labai...
žollia[B] man tos pilksvai baltos, siuvinetos - labai grazios.
Veliau is "eriuko" vilnos. Kimba gerai, veliasi neblogai, sunkiai traukiasi ir kolkas neypac gerai forma laiko. Klodama pastebejau, kad plaukas neperilgiausias... Vakar pradejau, dar siandien nebaigiau del kitu priezasciu. Laksciau del buto nuomos, tai gal tas darbas bais prailgo. Kokia jusu patirtis su "eriuku"?
Veliau is "eriuko" vilnos. Kimba gerai, veliasi neblogai, sunkiai traukiasi ir kolkas neypac gerai forma laiko. Klodama pastebejau, kad plaukas neperilgiausias... Vakar pradejau, dar siandien nebaigiau del kitu priezasciu. Laksciau del buto nuomos, tai gal tas darbas bais prailgo. Kokia jusu patirtis su "eriuku"?
Labai jau geri visų atsiliepimai Dėkoju
QUOTE(Trakst @ 2011 03 03, 18:48)
Kokia jusu patirtis su "eriuku"?
Trakst, savo pirmajam velimui vilna pirkau "eriuke". Buvau uzsisakiusi balta ir juoda. Kazkas gavosi, susivele , bet kadangi esu dar "zalia" velime, tai ne ka galiu pasakyt. O aptarnavimas tikrai malonus pasirode.