Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 03 03, 08:55)
Pas mane irgi du bernai friends.gif  friends.gif 
Besijuokianti[/B] o man tapkyciu ir spalvyte ir pacios tapkytes labai patinka.  thumbup.gif
[B]raganele
gali FB ieskot tokios Brigitos Rakauskienes  :mirksiukas
Ooo dabar jau Besijuokiancia uzryskinau ir sureiksminau. Ai tai mano isprotejus pele durniuoja.  doh.gif

tu vis kas kart kita "sureiksmink' mirksiukas.gif
rytas labas
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Tapkytės visų labai gražios bigsmile.gif wub.gif

Dzūkele, o tos su šuniukais sausais pribadytos ir dar apveltos? Nu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 03, 08:11)
Labas rytas bigsmile.gif
Tapkytės visų labai gražios bigsmile.gif  wub.gif

Dzūkele, o tos su šuniukais sausais pribadytos ir dar apveltos? Nu labai wub.gif

Taip veltos, gan anksti pribadžiau, išėmus šabloną tik truputį pavėliau, išdžiovinau ir tada pribaksnojau 4u.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 03 03, 09:27)
Taip veltos, gan anksti pribadžiau, išėmus šabloną tik truputį pavėliau, išdžiovinau ir tada pribaksnojau 4u.gif
Ačiū 4u.gif

Ačiukas rolleyes.gif Taip idealiai gavos bigsmile.gif
Atsakyti

Na ir aš šiek tiek veliu. ax.gif Kol kas tik iš karšinio...
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai gražiai apsiuvimas atrodo, rožės be žodžių wub.gif na kaip jas tokias išgauti?... karšinys/sluoksna, linas?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 03 kovo 2011 - 11:20
Ar apie rožes kalbi? Aš vien iš karšinio veliu atskirus lapeliu visokių dydžių, o paskui susiuvu į krūva kiekvieną lapelį vis sukdama apie viduriuką. O ant to karšinio šilko servetėlės dar pavingiuoju, galima ir lino ar kito dekoro kokio.
Atsakyti
Grazios pilkos wub.gif
As tai tingiu rozes lipdyti cool.gif
Atsakyti
aha apie rožes, man jų labai reik, vis einu apie sniego kauburėlius kieme, bent nusivelčiau... Vakar ridikiulį per visą stalą susiklojus rožėm "išpiešinėjau", ale kai gavosi, tai reik ieškot masyvių medinių rankenų, kas iki galo pričiuožęs būtų biggrin.gif
Atsakyti
o as is naujo atradau karsini (buvau kuri laika vien ant sluoksnos pasinesus), sakiau dabar is sluoksnos tapkiu nebevelsiu, kazkaip man is karsinio geriau "limpa" smile.gif sluoksna liks visokiems kitokiems dirbiniams, sian meginsiu kepure gal
Atsakyti
Labai geros tendencijos čia pas mus - darbai vis gražėja thumbup.gif , randąsi kažkokių individualumų smile.gif .
Žolia, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
O kiek gražiu tapkučiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti