Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Oi per muges dar ir ne to pamatai , Prieš Kalėdas viena moteris nusipirko veilokini tapkini šalika pas kita prekiautoja , o paskui atėjo pas mane tipo vakar pirkau iš jūsu kolegės , bet spalva ne ta gal pakeisit doh.gif , o aš matau , kad darbas visai ne mūsu stiliaus.Po to nuėjau paveizėt i ta bite darbštuole su kruva baisinio storio šaliku, bet pigiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 01, 23:51)
Oi per muges dar ir ne to pamatai , Prieš Kalėdas viena moteris nusipirko veilokini tapkini šalika pas kita prekiautoja , o paskui atėjo pas mane tipo vakar pirkau iš jūsu kolegės , bet spalva ne ta gal pakeisit  doh.gif , o aš matau , kad darbas visai ne mūsu stiliaus.Po to nuėjau paveizėt i ta bite darbštuole su kruva baisinio storio šaliku, bet pigiau  doh.gif

Oooo koks idomus variantas. Juk galima nuvaziuot i turgu nusipirkt suknele ir nest ant pakeitimo, kad ir pas Statkeviciu. lotuliukas.gif Nes tai juk vistiek suknele.

As kazkaip anksciau purkstaudavau del nekokybisku gaminiu is vilnos, nu bet gi kiekvienas turi teise siulyt, o zmogui reikia atsirinkt. Nu nieko nepadarysi. Velimas dabar ant bangos. Velia net tie, kam istikruju net ir velt nepatinka, gal del to taip ir gaunasi. Nu anksciau noredavosi prieit ir paklaust, kam tokius dalykus pardavineja. Guzauotus, be formos, o svarbiausia be meiles padarytus, bet dabar tik sypteliu pamacius. Cia gi laisva salis. biggrin.gif

Vakar vyriskas suveliau. Nepatinka man vyriskas daryt. O vakar dar taip vilnos joms gailejau. doh.gif Su skaudama sirdim net klojau. lotuliukas.gif Oi kiek daug vilnos tom vyriskom sueina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 01, 17:23)
nu tai va va... nesupykit, ale as ir apie kvietkas ta pati pagalvoju- kaip meno kurinys- laikyti ant spinteles ir grozetis tai voo thumbup.gif , nu bet zinokit nesioti geriau tokius visokius "prariezus"-prakirpimus wink.gif

esu ir as klientu uzgaidas pildzius (uodegas, ausis privelinejau)... nu tik , kad "prikolas", o praktiskumo  schmoll.gif

Aš anskčiau irgi taip galvojau. Bet... paskui sugalvojau, kad gi gali pačios tapkutės būt visai gražios, su įveltoj kokiom gijom ar šilko nedidukom skiautelėm, kad kai gėlė prarast išvaizdą ją nukirpai ar atsegei ir baigta. Aišku priveltų ausų ar uodegų tai jau nenukirpsi smile.gif ... Be to ir nešiotojai labai skirtingi. Mano vienos tapkutės iškeliavo pas netekėjusią vieną gyvenančią mokytoją, dar ir namie retai būnančią. Jaučiu pas tokią devėtoją turėtų ilgai laikyt. Tokiai ir ausys ir uodegos net nemaišytų...
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 03 02, 09:54)
Aš anskčiau irgi taip galvojau. Bet... paskui sugalvojau, kad gi gali pačios tapkutės būt visai gražios, su įveltoj kokiom gijom ar šilko nedidukom skiautelėm, kad kai gėlė prarast išvaizdą ją nukirpai ar atsegei ir baigta. Aišku priveltų ausų ar uodegų tai jau nenukirpsi smile.gif ... Be to ir nešiotojai labai skirtingi. Mano vienos tapkutės iškeliavo pas netekėjusią vieną gyvenančią mokytoją, dar ir namie retai būnančią. Jaučiu pas tokią devėtoją turėtų ilgai laikyt. Tokiai ir ausys ir uodegos net nemaišytų...

o mintis !!! prisegamos kaip sages kvietkos mirksiukas.gif gali viena ant tapces, kita i atlapa, arba abi ant tapciu, arba abi i atlapus mirksiukas.gif

jumorociek... mirksiukas.gif
Atsakyti
Idedu keleta idomiu darbeliu 4u.gif
Geros dienos pradzios smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
ir as radau interneto platybese rusisko stiliuko...bet grozis... wub.gif
bet kaip isverciau is RUB i Lt kainyte doh.gif kuda uz tam nam doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 02, 11:20)
bet kaip isverciau is RUB i Lt kainyte  doh.gif  kuda uz tam nam doh.gif

mačiau ir aš juos, ir panašių dar kiek fainų wub.gif kaina tai jooo blink.gif kelis padarius mėnesį vien tortais maitintis gali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 03 02, 11:32)
kaina tai jooo blink.gif kelis padarius mėnesį vien tortais maitintis gali tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 02, 11:20)
bet kaip isverciau is RUB i Lt kainyte  doh.gif  kuda uz tam nam doh.gif

jetau - svajoniu aulinukai smile.gif gal kada pavyks tokius nuvelt, ka? smile.gif
tik bijau, kad Lietuvoj per smulki rinka tokiems gaminiams, vienus, kitus parduosi, o toliau? nebent i uzsieni eksportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 03 02, 11:49)
jetau - svajoniu aulinukai smile.gif gal kada pavyks tokius nuvelt, ka? smile.gif
tik bijau, kad Lietuvoj per smulki rinka tokiems gaminiams, vienus, kitus parduosi, o toliau? nebent i uzsieni eksportuot smile.gif

su tokiais galima ir i aukstuomenes pokyli mirksiukas.gif
Atsakyti
o suniukai irgi fainulkos smile.gif kaip tik planuoju panasias daryt su lapces pedsaku viduje smile.gif bet biski kitokias, ten medziotojiskos gausis turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 03 01, 16:23)
nu tai va va... nesupykit, ale as ir apie kvietkas ta pati pagalvoju- kaip meno kurinys- laikyti ant spinteles ir grozetis tai voo thumbup.gif , nu bet zinokit nesioti geriau tokius visokius "prariezus"-prakirpimus wink.gif

esu ir as klientu uzgaidas pildzius (uodegas, ausis privelinejau)... nu tik , kad "prikolas", o praktiskumo  schmoll.gif

Jau rasiau, kad yra tokiu moteru, kurioms patinka tos dideles rozes ant slepeciu. Nu nieko negali padaryt. Jei praso - as darau, nes vistik slepete su roze - klasika, grazu. Aiskud uzuknisa jas raityt.

Mano su baltom lelijom yra nusegamos tos lelijos. Ir asnksciau esu darius geles, kurias galima "iseigai" prisegt prie tapces. Nu, kiek zinau, tai kas tokias turi prisisega, kai sveciai ateina, o kasdien be geliu devi. Nu man taip sake.

Ausu, ragu, akiu ir visokiu kitokiu dalyku ant slepeciu sau pasizadejau nedaryt. Nesakau, kad blogai ir negalima, tiesiog as nenoriu. Ir dabar jau pasakau prasytojuj, kad su akim nedarysiu - rozes ir tai jau "pridelas". lotuliukas.gif

As irgi noriu siuvinet slepetes, nes labai siuvinejimo pasiilgau. wub.gif Jau ir siulu prisipirkau ax.gif
Atsakyti