Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Trakšt, tau reikia per Kazį su tom veltom riešinėm pardavinėt tapukus. Ir tokių pat riešinių dar desetką turėt...
Su pavasariu visas 4u.gif
Atsakyti

Su pavasariu, mergaitės, daug meilės, saulės bučinių bigsmile.gif
Gėlytės iš mano gėlyno, tik gaila nešiuometinio bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
oiii , Mole, pavasari i temuke atnesei thumbup.gif
Atsakyti
Mmmm pavasaris wub.gif
eisiu vėl krokų velt... vis paguoda
Atsakyti
Dar vyriskas dekoras 4u.gif

user posted image
Atsakyti
nu bet tas tarybinis tai... mane purto nuo tarybinės atributikos
Atsakyti
man tai suvėlimo trūksta. apkarpyti kraštai akis bado ax.gif
o dėl tarybinio - karinis lektuvas be toks turi atriobutika ar amerikos karo lėktuvus, ar vokiečių? tarybinis bene švelniausias - žavigždutės biggrin.gif o jei jau ne kariniai - tai tada jau nelabai gal ir vyriški, o vaikiški lėktuvėliai gautųsi mastau.gif man tai tarybiškumas netrukdo, jame netgi sarkazmą įžvelgiu. aš galvoju, kad be žavigždučių būt sunkiau suvokt kad čia lėktuvas net.
Atsakyti
Tankai geresni, daugiau polekio vaizduotei. lotuliukas.gif

Pasijuokt gal ir nieko. Darbo ispildymas man smarkiai kliuna. Be to ir del funkcionalumo abejociaiu. Tos lektuvo uodegos vargu ar ten taip patogu. Bet kodelgi ne - ant bajario.
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 03 01, 16:11)
Tankai geresni, daugiau polekio vaizduotei.  lotuliukas.gif 

Pasijuokt gal ir nieko. Darbo ispildymas man smarkiai kliuna. Be to ir del funkcionalumo abejociaiu. Tos lektuvo uodegos vargu ar ten taip patogu. Bet kodelgi ne - ant bajario.

nu tai va va... nesupykit, ale as ir apie kvietkas ta pati pagalvoju- kaip meno kurinys- laikyti ant spinteles ir grozetis tai voo thumbup.gif , nu bet zinokit nesioti geriau tokius visokius "prariezus"-prakirpimus wink.gif

esu ir as klientu uzgaidas pildzius (uodegas, ausis privelinejau)... nu tik , kad "prikolas", o praktiskumo schmoll.gif
Atsakyti
Man tai tokie atrodo parūdyje tie lėktuvai , jei jie būtu tvirti kaip tikri tik tik iš fabriko thumbup.gif , tik neisivaizduoju kaip vaikščiot kad neivyktu avia katastrofa , kad sparnai prasilenkinėtu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Tik nepagalvokit,kad tai mano darbas,cia is rusisko saito. smile.gif
Idomu tai,kad ideju daugybe,bet darbeliai ju va tokie nebaigti,truksta kruopstumo,''neakuratni".Kad ir tie tankai-tikrai galima padaryti pavizdinga darbeli.
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2011 03 01, 21:13)
Idomu tai,kad ideju daugybe,bet darbeliai ju  va tokie nebaigti,truksta kruopstumo,''neakuratni".Kad ir tie tankai-tikrai galima padaryti pavizdinga darbeli.

drinks_cheers.gif pas mus mugėse irgi matai tokias nedaveltas lepioškas doh.gif Va ir galvoju, ar pirmosios tapkės (tai geriau gal sudovanot jas), ar tiesiog nusispjaut, ar supratimo nėra, kaip atrodo normalus suvėlimas g.gif
Atsakyti