Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(barric @ 2011 02 28, 16:31)
trakst, dekui, sitos labai fainos, viduje spalva nerealaus svelnumo, o ten gumytes ar siaip juostikes?

Aciu 4u.gif Cia tokia gumyte su kvarbatkom. Pradzioj velimo ikisau, prisiuvau ir uzveliau. Vaiksciojau po miska sukiodama ant pirstu uz tu gumuciu nutverus. biggrin.gif
Atsakyti
Trakšt, labai gražios. Ar man vaidenasi ar tavo tapkės storėja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 16:40)
Trakšt, labai gražios. Ar man vaidenasi ar tavo tapkės storėja? smile.gif

Persizegnok lotuliukas.gif

Seip nestoresnes nei kitos sios. Jos tik nemazos ir kai vidus sviesesnis kiek i pavirsiu uzlipes, tai gal taip optiskai atrodo.

Va sitos tai storesnes. Visai nenorejo susiploti ta riuzava spalva. 6 sluoksniai pilkos ir tik 2 rausvos, o va kaip isejo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 28 vasario 2011 - 15:51
Trakst, noreciau pamatyti ta vaizda kaip tu jas ant pirsto suki vaiksciodama biggrin.gif .
Grazios.

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 16:40)
Ar man vaidenasi ar tavo tapkės storėja? smile.gif

pritariu. kuris laikas jau stebiu ir kazkokius pokycius Trakst slepetese matau.
p.s. ir siose, ir juodose - as tai jau nesizegnosiu, nes man nesivaidena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 02 28, 16:47)
Va sitos tai storesnes. Visai nenorejo susiploti ta riuzava spalva. 6 sluoksniai pilkos ir tik 2 rausvos, o va kaip isejo

uztai rozes - superines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 28 vasario 2011 - 15:51
QUOTE(kadabra @ 2011 02 28, 16:52)
Trakst, noreciau pamatyti ta vaizda kaip tu jas ant pirsto suki vaiksciodama  biggrin.gif .
Grazios.
pritariu. kuris laikas jau stebiu ir kazkokius pokycius Trakst slepetese matau.
p.s. ir siose, ir juodose - as tai jau nesizegnosiu, nes man nesivaidena  biggrin.gif
Papildyta:
uztai rozes - superines.

Nu gal ir idomiai atrodau, bet kaimynai prie tokiu vaizdu jau prate, kai as ne tik vaikstau slepetem apsikarscius, bet ir sliauzioju aplink jas su fotiku. biggrin.gif

Prasau ir man pasakyt savo pastebejimus, nes as tai nepastebiu. Atrodo taip pat darau... Nu gal pastaruoju metu stengiuosi "bortus" aukstint, nes vis tokiu pageidavimu sulaukdavau.
Atsakyti
rozes - kaip gyvos smile.gif o tai dzin gi tas storumas smile.gif nu plonesnes, nu storesnes koks skirtumas smile.gif mano tos filicitavos atrodo storesnes, o istikro ten tik 6 sluoksniai, na taip puciasi gal tas karsinys smile.gif ale jau jos tokio kietumo, kad jau turbut nebe pakociociau, tai ka daryt, nu kokios gavos, tokios gavos smile.gif man kaip tik storesnes labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 28, 16:55)
1. Nu gal ir idomiai atrodau, bet kaimynai prie tokiu vaizdu jau prate, kai as ne tik vaikstau slepetem apsikarscius, bet ir sliauzioju aplink jas su fotiku.  biggrin.gif

2. Prasau ir man pasakyt savo pastebejimus, nes as tai nepastebiu. Atrodo taip pat darau... Nu gal pastaruoju metu stengiuosi "bortus" aukstint, nes vis tokiu pageidavimu sulaukdavau.

1. as stengiuosi, kad nesimatyciau biggrin.gif
2. prarado lengvuma.
Atsakyti
O cia kaikas sau. Nu jau plonytes tooookios. Labai jomis dziaugiuosi. Sitas kartu su viena velejele darem, na cia ji senokai jau buvo.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man grazesnes storesnes, ka norit man ta darykit. O salikeliai graziausi vos ne su skylem.
Ale pas mus atvirskciai, salikai vos ne veilokai, o tapkes - saliko storumo smile.gif

Trakst, nu baik nervus tampyt. Nu negalima sitaip... Nespeju rasyt, kad grazu... Jau pratycharinau pas tave, dek ir sampinjonus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 vasario 2011 - 16:06
QUOTE(kadabra @ 2011 02 28, 17:02)
1. as stengiuosi, kad nesimatyciau  biggrin.gif
2. prarado lengvuma.

As stengiuosi vienu suviu du zuikius nusaut, tai einu suns vedziot ir pasiimu slepetes, bei fotika, tai tenka susitikt zmones su sunimis. Vieni smalsiai ziuri, kiti klausineja... Ai bet man dzin.

Sakai lengvuma prarado... g.gif Nu gal nuotraukom sniegas man netinka. Kazkaip su zaluma graziau man veltiniai ziurisi. Seip paskutines trys rodytos 40 dydzio. Kuo mazesne ismiera - tuo dailiau ir slepete paprastai atrodo.

Besijuokianti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkokia man rodymo manija... Sudejau ka savo gmaile turejau cia neeksponavus. O FB dar ir dauugiau yra, ale jau tingiu kelt.
Apie sampinjonus tai idomumas tame, kad ten gotlando vila su silku ir kokonais. Labai idomiai susiraizge... Nu gal veliau, kas FB nemato ir jei idomu, idesiu ir cia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 28 vasario 2011 - 16:12
QUOTE(Trakst @ 2011 02 28, 17:07)
FB dar ir dauugiau yra, ale jau tingiu kelt.

dabar jau ir pati pamatysiu....gal...jeigu ne isdidi busi wink.gif
Atsakyti
vaje, kaip visgi man gražu rožės wub.gif pasaka, pavasari, kur tu...
Aš vietoj vėlimo pastarąsias pora dienų pasidaviau bloginimo madai biggrin.gif matyt stipriai persisėdėjau namie.
Atsakyti