Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Barric, labai faini ilgaauliai ir tapkytės thumbup.gif
O ten dar šilko šalis, tavo tapytas?
user posted image
user posted image
O tom jau kuklus papuošimas dabar uždėtas, bet nenufotografuota
user posted image
Atsakyti
Mole, kaip graziai apkirpta wub.gif vaje , vaje kokia man negarbe doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 28, 14:30)
Mole, kaip graziai apkirpta wub.gif vaje , vaje kokia man negarbe doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, Juperi, iš jūsų visų mokaus bigsmile.gif
Atsakyti
Mole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kaip tik tokios spalvos dabar dūšioj pas mani lotuliukas.gif .
Baric, feličitavos thumbup.gif
Atsakyti
baricc , gražu wub.gif Ir batai, ir tapukai thumbup.gif . tik man užkliuvo batukų užkulniai (tiek aš teee tenusimanau) -ar nesmukčios? Tokie laisvi labai atrodo.
Mole , tokie nudailinti ir gražučiai tie su labirintu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 02 28, 14:34)
Ačiū, Juperi, iš jūsų visų mokaus bigsmile.gif

is manes, mieloji Mole, gali tik prakirpimu ismokt....mokykis is maano vakaryksciu hihihi.gif hihihi.gif

ale rimtai- anksciau taip strosnai nebuvo...ziuriu per piet namuose i tuos melynus tapukus.... musiet vis tik sluoksna -ir yr sluoksna, karsinys man taip nelygiai issikloja, kad prakirpus-vienur storumai, kitur plonumai doh.gif
Atsakyti
mole, aciu, tavieji tobuli tiesiog, as taip nemoku krastu graziai apkirpt ir apdorot smile.gif

salis ne mano tapytas, bet as irgi jau ismokau...

zollia, nu zinok man nesmunka jie, siaip tip top tik iseina koja ikist, gi anu zaliu teko atsikratyt, nes per kelti nebeikisau kojos, cia reik laisvumo sioje vietoje... tai nzn biggrin.gif o dar kai i kaliosus isides...
Atsakyti
baricc , Mole gražūs tapukai ir aulinukai thumbup.gif iškirpimai lygūs, dailūs.
Atsakyti
Mole, gražiai tos su ledinukais susuktais labai atrodo thumbup.gif
Barric man su roželėm alyvinės wub.gif ir spalva ir gėlytės
Atsakyti
Mole labai tvarkingos slepetytes thumbup.gif
barric saunuole thumbup.gif

Mane irgi filecitava patrauke. Nors dar vis kazkoks papikejes periodas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Trakst, vaje, vaje, kur tu tep aukstai keberiojiesi su guvernantes baciokais??? mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
trakst, dekui, sitos labai fainos, viduje spalva nerealaus svelnumo, o ten gumytes ar siaip juostikes?

mano tos "alyvines" istikro kiek sodresnes, cia jau fotikas pagrybavo (ar fotohgrafuotojas;) , ta masiausia - tai tokia tikra felicitava smile.gif tokia vat http://images.uulyri...violet-moon.jpg

o nuotraukoj kazkokia tikrai sviesi alyvine gavos smile.gif
Atsakyti