Barric, labai faini ilgaauliai ir tapkytės
O ten dar šilko šalis, tavo tapytas?
O tom jau kuklus papuošimas dabar uždėtas, bet nenufotografuota
Mole, kaip graziai apkirpta vaje , vaje kokia man negarbe
QUOTE(Juperi @ 2011 02 28, 14:30)
Mole, kaip graziai apkirpta vaje , vaje kokia man negarbe
Ačiū, Juperi, iš jūsų visų mokaus
Mole , kaip tik tokios spalvos dabar dūšioj pas mani .
Baric, feličitavos
Baric, feličitavos
baricc , gražu Ir batai, ir tapukai . tik man užkliuvo batukų užkulniai (tiek aš teee tenusimanau) -ar nesmukčios? Tokie laisvi labai atrodo.
Mole , tokie nudailinti ir gražučiai tie su labirintu
Mole , tokie nudailinti ir gražučiai tie su labirintu
QUOTE(Molė @ 2011 02 28, 14:34)
Ačiū, Juperi, iš jūsų visų mokaus
is manes, mieloji Mole, gali tik prakirpimu ismokt....mokykis is maano vakaryksciu
ale rimtai- anksciau taip strosnai nebuvo...ziuriu per piet namuose i tuos melynus tapukus.... musiet vis tik sluoksna -ir yr sluoksna, karsinys man taip nelygiai issikloja, kad prakirpus-vienur storumai, kitur plonumai
mole, aciu, tavieji tobuli tiesiog, as taip nemoku krastu graziai apkirpt ir apdorot
salis ne mano tapytas, bet as irgi jau ismokau...
zollia, nu zinok man nesmunka jie, siaip tip top tik iseina koja ikist, gi anu zaliu teko atsikratyt, nes per kelti nebeikisau kojos, cia reik laisvumo sioje vietoje... tai nzn o dar kai i kaliosus isides...
salis ne mano tapytas, bet as irgi jau ismokau...
zollia, nu zinok man nesmunka jie, siaip tip top tik iseina koja ikist, gi anu zaliu teko atsikratyt, nes per kelti nebeikisau kojos, cia reik laisvumo sioje vietoje... tai nzn o dar kai i kaliosus isides...
baricc , Mole gražūs tapukai ir aulinukai iškirpimai lygūs, dailūs.
Mole, gražiai tos su ledinukais susuktais labai atrodo
Barric man su roželėm alyvinės ir spalva ir gėlytės
Barric man su roželėm alyvinės ir spalva ir gėlytės
Mole labai tvarkingos slepetytes
barric saunuole
Mane irgi filecitava patrauke. Nors dar vis kazkoks papikejes periodas
barric saunuole
Mane irgi filecitava patrauke. Nors dar vis kazkoks papikejes periodas
Trakst, vaje, vaje, kur tu tep aukstai keberiojiesi su guvernantes baciokais???
trakst, dekui, sitos labai fainos, viduje spalva nerealaus svelnumo, o ten gumytes ar siaip juostikes?
mano tos "alyvines" istikro kiek sodresnes, cia jau fotikas pagrybavo (ar fotohgrafuotojas;) , ta masiausia - tai tokia tikra felicitava tokia vat http://images.uulyri...violet-moon.jpg
o nuotraukoj kazkokia tikrai sviesi alyvine gavos
mano tos "alyvines" istikro kiek sodresnes, cia jau fotikas pagrybavo (ar fotohgrafuotojas;) , ta masiausia - tai tokia tikra felicitava tokia vat http://images.uulyri...violet-moon.jpg
o nuotraukoj kazkokia tikrai sviesi alyvine gavos