Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 21:53)
per prasta auditorija  biggrin.gif ?

nusss doh.gif
taigi sali, riesines ir gelike veliau-v kompliekt...
Atsakyti
na šiandien turėtų pabyrėti darbelių wub.gif
Atsakyti
a ko nebyra? g.gif išeiginiauja visos kiba...
Man tai jau kad vėlėsi tai vėlėsi lotuliukas.gif Galiu ir su iliustracijom - draugei pažadėjau iki valentinkės nuvelti 45 dydžio tapkes, dusinau jas 2 dienas ir iki 45 dydžio niekaip nesuvėliau, buvo ližės... Vakar buvau pas Ing00tę kursuose ir sužinojau keletą fintų, šiandien beveik visus ir išbandžiau namie - pirmiausia tas nesiveliančias įmečiau "išsiskalbti" ir vietoj ližių išstraukiau kažkur 40 dydžio... Tada bandydama nepavest draugės skubiai susiklojau iš naujo ant tų pačių šablonų ir suvėliau kaip vakar mokyta (ko man niekas iki šiol nesakė, kad veliant reik verdantį vandenį pilt ir tada nereikės 2 dienas kočiot lotuliukas.gif ), rezultate turiu:
user posted image

Na ir vakar kursuose sukurptas pasirodysiu:
user posted image

Kursai buvo be galo naudingi - ypač kad sužinojau perdaug vargusi su klojimais ir kočiojimais, žodž 100% pasiteisino ir šiaip smagiai pašeštadieniavom wub.gif ir žinoma dekooorai, rozačkos, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2011 02 13, 21:42)
(ko man niekas iki šiol nesakė, kad veliant reik verdantį vandenį pilt ir tada nereikės 2 dienas kočiot lotuliukas.gif ), rezultate turiu:

biggrin.gif
sita buda atradau pati (jo man irgi niekas nesake, tiesiog veli ir randi...), dabar galima visai nekocioti, kas man labai ir patinka wub.gif .
Grazios geles.
Atsakyti
ant "valentynkės" patraukė? biggrin.gif
Atsakyti
raganele, jei teisingai supratau, tai kursuose buvote Vilniuje?
Gal galite pakuždėti kur ir pas ką? Jau kai vieną kartą esu nusivylusi, tai dabar norėčiau pataikyti pas gerą mokytoją.
Atsakyti
į Kauną važiavau, buvo šnekėta apie tuos kursus prieš kelias dienas temoje. Kuždu pas ką buvau biggrin.gif klykavau gi temoj kokios man Ingos tapkės nesvietiško gražumo, todėl ir važiavau ten.

Valentinkė tai taip, negi pačios širdukių neprivėlėt niekur? Nepatikėčiau schmoll.gif
Atsakyti
As irgi labai noreciau i kursus,bet kol kas nera galimybiu.Tai vat irgi visko mokausi pati,kartais ne nuo to galo,kartais visiskai neteisingai.Bet kaip nors.Na noriu pasirodyti su dukriuko tapukais.Ne pirmi,bet dariau daug klaidu,tai ner nei ka rodyt-veliau is karsinio,kuris buvo rekomenduotas tik sausam velimui-finale gavosi kazkokios spurgos beformes.antra-nedaveldavau savo darbeliu,nes nezinojau kaip turi atrodyti tvarkingai suveltas darbas.trecia-labai jau skubindavau rezultata smile.gif
cia bent jau panasu i tapukus.dziaugiuosi jais labai blush2.gif
user posted image
svarbiausia dukriukui labai patiko thumbup.gif
Papildyta:
P.S.Atsiprasau uz foto kokybe-fotografuoju telefonu sad.gif
Atsakyti
labai grazus jusu tapukiukai wub.gif wub.gif wub.gif

Ar galetumet man pasakyti kokio storio turi buti tapkutes? g.gif
Kiek sluoksniu desat?
Atsakyti
vat man sitas irgi idomu...man kazkaip vis plonos atrodo...
Atsakyti
nemėgstu kartotis bet.....
moteriškom tapkėm nelygu koks dydis, reik apie 180 - 200 gr. Su laiku pa2ios pajusit, ir sluoksniai tai nepamatuojama... n4ra tokio mato kaip sluoksnis, jie visi skirtingi, skirtingai klojama ir pan
Atsakyti
aciu,srauni upe.visiskai su tavim sutinku,kad visos kloja skirtingai.kazkur pasiskaiciau,kad merginos 4 sluoksnius deda smile.gif ir as padejau,4 plonus,vos ne permatomus .o kai bandziau deti storus,tai paskirsciau neveinodai.D niu tai as nusprendziau ,kad man patogiau deti daug sluoksniu,bet plonu,nei kelis storus.
Atsakyti