Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 11:14)
O ko jūs tų žirklių nenešat pagalast? g.gif Aš galandu (tiksliau vyrui įduodu, kad nuneštų) ir bėdos nėra.

sakai??? g.gif ale , kad jos ir nevertos galandinimo...tokios a la vienkartines pas mane
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 11:14)
O ko jūs tų žirklių nenešat pagalast? g.gif Aš galandu (tiksliau vyrui įduodu, kad nuneštų) ir bėdos nėra.

kur galanda ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
Nežinau kiek kainuoja. man rodos keli lt, kažkur laisvės al. jei idomu galesiu paklaust. man mesmales dalis nesa galast, tai zirkles manau daug paprasciau pagalast.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 28, 10:04)
merginos, o vilna su silku.... g.gif co to jiest? man idomu kaip ta faktura silko issiryskina susivelus? ar irgi silkas garbanojasi??? g.gif ar pirkot kuri ? maciau mazas eriukas turi

Juperi, pirkau ir bandžiau, gražiai garbanojasi, gerai susivelia ir gražiai atrodo;)
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 11:24)
Nežinau kiek kainuoja. man rodos keli lt, kažkur laisvės al. jei idomu galesiu paklaust. man mesmales dalis nesa galast, tai zirkles manau daug paprasciau pagalast.

nemegstu centro, amzinai kamsciai ir dar su auto pastatymu problemos. reiks kitur ieskoti. dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2011 02 28, 11:40)
Juperi, pirkau ir bandžiau, gražiai garbanojasi, gerai susivelia ir gražiai atrodo;)

4u.gif dekui, reiks bandyt...
Atsakyti
labas rytas, tik dabar atsikeliau smile.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 09:30)
Aš tai jei būčiau Vilniuj tikrai nueičiau ir paprašyčiau pakeist. Be jokių ten ciongų kėlimo. Man rodos pakeistų, kaip žmonės jie draugiški ir nepikti...

o tai ka ten keist, kai jau beveik viska sunaudojau, kitose splavose gal nebus, siaip labai nemegstu tokiu dalyku, gal esu per minkstas zmogus, man labai sudetinga yra deretis, o nueit ir prasyt grazint kazka ar pakeist - man isviso tragedija, zinau, kad esu neteisi, bet vidine savijauta buna kaip kokios turgaus bobos... zodziu paprasciau pirkt is kitos vietos smile.gif

trakst, ieskosiu magneto, jei ka liepsiu nupirkt smile.gif jo su riesinem tu teisi, tai per siauros gaunas tai perplacios, pakankamai delikatus dailykas - man irgi pradzioj atrode paprasta, o dabar galvoju ar isviso verta nest, gal apsiribot tapkem smile.gif

zirkles man gan greit pareina, gal del to, kad yra daznai slapinamos ir ne visuomet
nuvalaomos smile.gif
Atsakyti
Tai visą karšinį ir nunešk. Kodėl tu tikies, kad kitame tų adatų nebus? Ir nepaprašyt, o pareikalaut pakeist į tokį, į kurį jie yra užtikrinti, kad be adatų. O dar geriau raštu parašyk, meilu. Jei ne tik gal pakeis, gal ne, jie privalo pakeist, nes parduota prekė yra netinkama naudot pagal paskirtį... Ir mažiau nervuotis...
Atsakyti
Tai gal pareina prastos žirklės , turiu Premax itališkas siuvėjo, karpau viska ir vonioj ir kartais palieku vonioj panakvot šlapiai , o jos aštrios kaip pirma diena, o jau kokius du metus turiu.Iki tolei irgi prisipirkdavau visokiu piguliu ir po metu jos nudusdavo.
Atsakyti
zinau zinau, bet ner dabar lesu brangiom zirklem pirkinet smile.gif

na va idedu kazka:

https://picasaweb.go...671973485745538
https://picasaweb.go...672001113386370
Atsakyti
Faini tie ilgaauliai tau gaunąs. Tu ten juos iškarpai paskui?
Ir roželkos gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 12:43)
Faini tie ilgaauliai tau gaunąs. Tu ten juos iškarpai paskui?
Ir roželkos gražios smile.gif

aciu, ne nekarpau, iskarto delioju juostelem:) dabar biski vargo buvo, nors buvo ant to paties sablono darytos, bet kadangi teko velt po 1 (vietos daugiau ner) - tai gavosi taip, kad viena mazesnes ismieros, bet didesniu aulu, o kitos kojike nesusitrauke, bet aulas labai susitrauke smile.gif teko antra datraukinet atskirai auliuka, o pirmosios batuka dar traukt smile.gif na bet atrodo, kad potencialia pirkeja turiu, taigi labai nepergyvenu, gal pavyks dar tokiu pridaryt smile.gif nes siaip taupus aulinuku variantas smile.gif gaila, kad bulgaru uzsakymas veliau ateis - prasinesciau per ciklamentus smile.gif
Atsakyti