Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(žollia @ 2011 02 27, 23:18)
Matyt, netinka...

Žinok, kai aš kažkada norėjau į Ameriką dovanų kokio įdomaus velto šalio, tai visai nesupratau ar LT kas nors velia, ar ne. Ši tema merdėjo, vėlėjos nieko nedėjo, apie kažkokias asmenines temas net supračio neturėjau, kad tokios yra. Google paieška metė tik baisius darbus, su kuriais net savo daržo ravėt neičiau (nenoriu nieko įžeist, bet yra ir tokių darbų ir nemažai).
Žodžiu buvau nusprendus prieš pusantrų metų pagal paieškas, kad nieks Lt nevelia smile.gif, o kas veia tam užsakovai visai nerūpi smile.gif
Tad visai suprantu tokio tipo klausimus.

Raganėle, tu teisi. Nu bet žmogau nepakeisi, jei pas jį toks supratimas. Tad ką galim pakeisti patys, imam ir darom. Neškit tą vilną ir viskas. Paburbam paburbam ir nieko nedarom, o jie ir naudojas tuo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 28 vasario 2011 - 08:43
Besinaudotojams pasisekė kad kol kas ant raganų neužsirovė...

Saulyte2 visai neblogos tapcytės, o kad persimaišė, tai jau išsiaiškinau jog tai gerai - suvelta vadinasi biggrin.gif tai dabar akvarelės dažų maišymo principu spalvas renkuosi, kur planuoju kad persimaišys.
Atsakyti
barric[B] tikiuosi nesmarkiai susizeidei. unsure.gif Gal pas TB kur namie yra galingas magnetas? Su juo per vilna prabraukyk, jei ant pakeitimo nezadi nest. O gal ir dar nuveltas su magnetu irgi pratestuok. g.gif

Ai va sitokia politika man nesuprantama vistik. Nu nereiktu pardavinet vilnos su adatom. schmoll.gif

As vakar su riesinem zaidziausi. Nu vistik ner taip paprasta, kai gali is pirmo zvilgsnio pasirody. Siandien isvis nezinau ar ka bevelsiu. Ant riesu "krokodilo skura" uzsidejo. Mano riesu oda labai jautri. Vakar isberta buvo, siandien toks kietas kiautas tose vietose. unsure.gif Netinkama as visokiom riesinem ir pirstinem velt. verysad.gif

Nu Juper, pakraupinai. Sitokio kalibro veleja - "sene", o zirkliu normaliu neturi lotuliukas.gif. Netvarka. Reikia drutu, gali but ir virtuvines. Nes kulniukas tai ir matosi toks "pakandziotas". Tik nesupyk. 4u.gif

Raganele - grazios spalvytes, tokios mielos, siltos

Saunuoliukes visos 4u.gif Tik ne visos rodosi savo slepetes. Uzsiticharinusios. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 28 vasario 2011 - 09:07
ačiū raganėle, MB buvo apsidžiaugęs kad liks tapkės jam, bet teko nuliūdinti, reikės dar gėles nuvelti ant tapkiu, bet tik savaitgali nes dabar dirbsiu popietines, reikeės dar vienas velt, man dar vis mistika kaip karšinį vienodai išdėlioti, stengiuosi kad butu vienodai bet dar nevisai išeina, manau su laiku išmoksiu, dar mąstau į tapkės vidų įvelti su adatą kauburėlį, nes aš turiu nešioti ortopedinius įdėklus, čia kad nereikėtu tų įdėklų dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 02 28, 10:06)
ačiū raganėle, MB buvo apsidžiaugęs kad liks  tapkės jam, bet teko nuliūdinti, reikės dar gėles nuvelti ant tapkiu, bet tik savaitgali nes dabar dirbsiu popietines, reikeės dar vienas velt, man dar vis mistika kaip karšinį vienodai išdėlioti, stengiuosi kad butu vienodai bet dar nevisai išeina, manau su laiku išmoksiu, dar mąstau į tapkės vidų įvelti su adatą kauburėlį, nes aš turiu nešioti ortopedinius įdėklus, čia kad nereikėtu tų įdėklų dėti  biggrin.gif

Gerai bus koks kvietkelis ant slepetyciu. thumbup.gif Buvau parasius, bet nutryniau, kad nepersistengciau del kritikos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 28, 08:30)
Aš tai jei būčiau Vilniuj tikrai nueičiau ir paprašyčiau pakeist. Be jokių ten ciongų kėlimo.

Aš tai jau turbūt su ciongais nueičiau. Nugi kiek galima!!! Ir dar drįsta auklėt čia SM, kad mol palaikykit lietuviškus prekeivius doh.gif Bet pačios kaltos: tiek atsiliepimų, kad su addatom-vistiek pabumbėjusios perkat...Woolas man dabar jau patapo kaip pats NESĄŽININGIAUSIAS vilnos pardavėjas LT. Jei parduodami pasakytų, kad čia pigesnė todėl, kad yra adatėlių, tada viskas OK-pats pasirinktum, pats ir kaltas.

QUOTE(raganele @ 2011 02 28, 08:39)
Draugiškai likučius adatėlių pardavinėja, juk tai žinodami turėtų išimti iš prekybos ir savo katinams guolius daryti, o ne rizikuoti savo pirkėjų sveikata ir kliautis begaline kantrybe:

drinks_cheers.gif
Saulyte, visai neblogai suvėlei 4u.gif Gal tik kokio akcento reiktų dėl pagyvinimo, bet čia jau skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 02 28, 09:06)
ačiū raganėle, MB buvo apsidžiaugęs kad liks  tapkės jam, bet teko nuliūdinti, reikės dar gėles nuvelti ant tapkiu, bet tik savaitgali nes dabar dirbsiu popietines, reikeės dar vienas velt, man dar vis mistika kaip karšinį vienodai išdėlioti, stengiuosi kad butu vienodai bet dar nevisai išeina, manau su laiku išmoksiu, dar mąstau į tapkės vidų įvelti su adatą kauburėlį, nes aš turiu nešioti ortopedinius įdėklus, čia kad nereikėtu tų įdėklų dėti  biggrin.gif

kauburėlį galima ne su adata, o į tapkės vidų klojant įvelt, kažkada čia buvau aptikus ir nuorodą su tokiu "ortopediniu" vėlimu http://kisundrik.liv....com/13496.html
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 28, 10:06)
Nu Juper, pakraupinai. Sitokio kalibro veleja - "sene", o zirkliu normaliu neturi  lotuliukas.gif. Netvarka. Reikia drutu, gali but ir virtuvines. Nes kulniukas tai ir matosi toks "pakandziotas". Tik nesupyk.  4u.gif 

baik tu! ar manai, kad pati nematau doh.gif ziauroka, ale kam dabar lengva? g.gif sudirbau as visas zirkles- stalciui bene kokios 6-ios ir uz visu griebiuosi ir ne vienos nebekerpa...ziurejau yra 70 Lt zirkles- mislijau pirkt, ale bukos ir priedo pagalvojau- jeigu ir sitas ant smugio atsipinsiu- diengi na vieter???

uz jus labai pergyvenu....kad sitaip kraupinates...stengsiuosi pries vakara nekelt savo fotkiu, kad nors ramiai uzmigtumet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 28, 09:52)
ir ne vienos nebekerpa...ziurejau yra 70 Lt zirkles- mislijau pirkt, ale bukos ir priedo  pagalvojau- jeigu ir sitas ant smugio atsipinsiu- diengi na vieter???

uz jus labai pergyvenu....kad sitaip kraupinates...stengsiuosi pries vakara nekelt savo fotkiu, kad nors ramiai uzmigtumet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kai pamačiau, kad žirklės neilgai tarnaus veilokų karpyme, tai su žirklėm tik tą pjūvį pasidarau, o paskui- su britvuke, pačia pačia pigiausia thumbup.gif . Ir lygu, ir pjaunasi pasakiškai. Prieš pjovimą su sudžiūvusio muilo gabalėliu(kaip siuvėjos) apsibrėžiu aplink būsima kirpimo liniją, kad nenugrybaučiau be ribų. Ir apveliu paskui būtinai dar. Tai čia irgi reik numatyt, kiek dar pasitampys ta skylė, kad neišpjaut per didelę.
Pabandykit, man patiko rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o vilna su silku.... g.gif co to jiest? man idomu kaip ta faktura silko issiryskina susivelus? ar irgi silkas garbanojasi??? g.gif ar pirkot kuri ? maciau mazas eriukas turi
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 28, 11:04)
merginos, o vilna su silku.... g.gif co to jiest? man idomu kaip ta faktura silko issiryskina susivelus? ar irgi silkas garbanojasi??? g.gif ar pirkot kuri ? maciau mazas eriukas turi

As naudoju ant virsutinio sluoksnio. Galima iziuret tas pasigarbanavusias sruogutes, bet taip gaunasi toks lyg rukelis. Mano pupines slepetese yra... dabar nepamenu dar kur. As zalia naudoju.
Atsakyti
O ko jūs tų žirklių nenešat pagalast? g.gif Aš galandu (tiksliau vyrui įduodu, kad nuneštų) ir bėdos nėra.
Atsakyti