Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Sveikos smile.gif žinau, kad nelabai į temą, bet gal kas turit jau nuveltas 38 dydžio šlepetes?
Atsakyti
Gal kuri nors dėl latekso skambinot Viktorijai? Ar siunčia ?Kokiom 4 porom beturiu, bus riesta man.
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 27, 21:22)
Sveikos  smile.gif  žinau, kad nelabai į temą, bet gal kas turit jau nuveltas 38 dydžio šlepetes?

Jaučiu, visos turi smile.gif . Ale čia tokios visos nesisiūlančios man rodos. Ir miestą rašykit, kai tokių dalykų klausiat...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 27, 18:19)
Raganėlės tapukų man spalva labai graži wub.gif . Ir nuvelta kokybiškai  4u.gif  O tapukams velt tą „žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
Juperi, toks įtarimas, kad  jos šlapios dar?  Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu blush2.gif ), tai  būtų be  priekaištų.

žužalką naudoju tik dekorui priūžti, daugiau nelabai jis kam padeda. Paskutinėse viena iš spalvotų vilnų buvo lietuviškas riebaluotas karšinys, tai paūžinau aš jį, o lygumas man tik rankomis gaunasi, dar neatradau nerankinių priemonių. Tapukų spalva taigi pilka biggrin.gif čia visas gėris Ubuntu logotipe - daba esu populiari tarp open sourcinių programerių cool.gif
Man tapkių iškeliavimo savaitgalis - trejas spėjau padovanot ir dar naujagimiukišką komplekčiuką, galiu daba iš naujo apsivėlinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 27, 20:28)
Jaučiu, visos turi smile.gif . Ale čia tokios visos nesisiūlančios man rodos. Ir miestą rašykit, kai tokių dalykų klausiat...

Matyt, netinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 27 vasario 2011 - 21:29
as vis dar darbuojuos smile.gif taigi vat - radau 2 adatas karsinyje, susibadziau visas rankas - blogis. daba baisu tas tapkes pardavimui nest ka as zinau...
Papildyta:
ai ir dar pamirsau pasakyt, kad tas felicitavas karsinys su adatom an tiek dazo, kad mano rudos pakulos violetavai nusidaze, be jokiu ten gudrybiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 28 vasario 2011 - 00:28
Barric, vargsiuke unsure.gif
As ka tik baigiau darbuotis, gal jau gana siandienai smile.gif
Atsakyti
nu as tik dabar pribaigiau smile.gif ryte isdesiu, nors bus eilines banalybes su rozemis biggrin.gif zodziu 3 adatos... ciuju daugiau neberizikuosiu is w... pirkt karsini, nu nafik, ir kaip sykis daug prisipirkau, ka as zinau dabar ar naudot ar nenaudot...
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 28, 02:01)
nu as tik dabar pribaigiau smile.gif ryte isdesiu, nors bus eilines banalybes su rozemis biggrin.gif zodziu 3 adatos... ciuju daugiau neberizikuosiu is w... pirkt karsini, nu nafik, ir kaip sykis daug prisipirkau, ka as zinau dabar ar naudot ar nenaudot...

Nenaudoti, grąžinti nekokybišką ir net pavojingą prekę. Kompensacijos už sužalojimą paprašyti mad.gif na nežinau kodėl su tiek subadytų rankų niekas jiems vėjo nepakėlė, pergeros jūs merginos... Juk seniai ir patys pardavėjai žino apie adatas RANKdarbiams skirtoje prekėje.
Atsakyti
Aš tai jei būčiau Vilniuj tikrai nueičiau ir paprašyčiau pakeist. Be jokių ten ciongų kėlimo. Man rodos pakeistų, kaip žmonės jie draugiški ir nepikti...
Atsakyti
Draugiškai likučius adatėlių pardavinėja, juk tai žinodami turėtų išimti iš prekybos ir savo katinams guolius daryti, o ne rizikuoti savo pirkėjų sveikata ir kliautis begaline kantrybe:

QUOTE(Litwool @ 2011 02 24, 18:26)
...
*Del adateliu. Taip- "saukstas smalos visada pagadina statine deguto" Seniai mes reaguodami i pastabas pasistateme gaudyke adateliu karsimo masinoje, o cia vis dar mums kliuna uz ta vilna kuria esam pardave, ir likucius vilnos is sandeliu kuri seniau buvo daryta. Dar karta del to atsiprasome. (puiki tema konkurentams !)
...
Kaip visada pastabu ir pasiulymu lauksim info@wool.lt

ar bent pardavinėdami informuoti, kad tai brokuota vilna, jos negalima naudoti kaip įprastos rankomis veliamos vilnos, nes yra pavojingai aštrių priemaišų.
Atsakyti
labas rytelis, nu va rodau savo tapkes, trukumu yra dar ax.gif

user posted image
Atsakyti