Sveikos žinau, kad nelabai į temą, bet gal kas turit jau nuveltas 38 dydžio šlepetes?
Gal kuri nors dėl latekso skambinot Viktorijai? Ar siunčia ?Kokiom 4 porom beturiu, bus riesta man.
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 27, 21:22)
Sveikos žinau, kad nelabai į temą, bet gal kas turit jau nuveltas 38 dydžio šlepetes?
Jaučiu, visos turi . Ale čia tokios visos nesisiūlančios man rodos. Ir miestą rašykit, kai tokių dalykų klausiat...
QUOTE(žollia @ 2011 02 27, 18:19)
Raganėlės tapukų man spalva labai graži . Ir nuvelta kokybiškai O tapukams velt tą žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
Juperi, toks įtarimas, kad jos šlapios dar? Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu ), tai būtų be priekaištų.
Juperi, toks įtarimas, kad jos šlapios dar? Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu ), tai būtų be priekaištų.
žužalką naudoju tik dekorui priūžti, daugiau nelabai jis kam padeda. Paskutinėse viena iš spalvotų vilnų buvo lietuviškas riebaluotas karšinys, tai paūžinau aš jį, o lygumas man tik rankomis gaunasi, dar neatradau nerankinių priemonių. Tapukų spalva taigi pilka čia visas gėris Ubuntu logotipe - daba esu populiari tarp open sourcinių programerių
Man tapkių iškeliavimo savaitgalis - trejas spėjau padovanot ir dar naujagimiukišką komplekčiuką, galiu daba iš naujo apsivėlinėt
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 27, 20:28)
Jaučiu, visos turi . Ale čia tokios visos nesisiūlančios man rodos. Ir miestą rašykit, kai tokių dalykų klausiat...
Matyt, netinka...
as vis dar darbuojuos taigi vat - radau 2 adatas karsinyje, susibadziau visas rankas - blogis. daba baisu tas tapkes pardavimui nest ka as zinau...
Papildyta:
ai ir dar pamirsau pasakyt, kad tas felicitavas karsinys su adatom an tiek dazo, kad mano rudos pakulos violetavai nusidaze, be jokiu ten gudrybiu...
Papildyta:
ai ir dar pamirsau pasakyt, kad tas felicitavas karsinys su adatom an tiek dazo, kad mano rudos pakulos violetavai nusidaze, be jokiu ten gudrybiu...
nu as tik dabar pribaigiau ryte isdesiu, nors bus eilines banalybes su rozemis zodziu 3 adatos... ciuju daugiau neberizikuosiu is w... pirkt karsini, nu nafik, ir kaip sykis daug prisipirkau, ka as zinau dabar ar naudot ar nenaudot...
QUOTE(barric @ 2011 02 28, 02:01)
nu as tik dabar pribaigiau ryte isdesiu, nors bus eilines banalybes su rozemis zodziu 3 adatos... ciuju daugiau neberizikuosiu is w... pirkt karsini, nu nafik, ir kaip sykis daug prisipirkau, ka as zinau dabar ar naudot ar nenaudot...
Nenaudoti, grąžinti nekokybišką ir net pavojingą prekę. Kompensacijos už sužalojimą paprašyti na nežinau kodėl su tiek subadytų rankų niekas jiems vėjo nepakėlė, pergeros jūs merginos... Juk seniai ir patys pardavėjai žino apie adatas RANKdarbiams skirtoje prekėje.
Draugiškai likučius adatėlių pardavinėja, juk tai žinodami turėtų išimti iš prekybos ir savo katinams guolius daryti, o ne rizikuoti savo pirkėjų sveikata ir kliautis begaline kantrybe:
ar bent pardavinėdami informuoti, kad tai brokuota vilna, jos negalima naudoti kaip įprastos rankomis veliamos vilnos, nes yra pavojingai aštrių priemaišų.
QUOTE(Litwool @ 2011 02 24, 18:26)
...
*Del adateliu. Taip- "saukstas smalos visada pagadina statine deguto" Seniai mes reaguodami i pastabas pasistateme gaudyke adateliu karsimo masinoje, o cia vis dar mums kliuna uz ta vilna kuria esam pardave, ir likucius vilnos is sandeliu kuri seniau buvo daryta. Dar karta del to atsiprasome. (puiki tema konkurentams !)
...
Kaip visada pastabu ir pasiulymu lauksim info@wool.lt
*Del adateliu. Taip- "saukstas smalos visada pagadina statine deguto" Seniai mes reaguodami i pastabas pasistateme gaudyke adateliu karsimo masinoje, o cia vis dar mums kliuna uz ta vilna kuria esam pardave, ir likucius vilnos is sandeliu kuri seniau buvo daryta. Dar karta del to atsiprasome. (puiki tema konkurentams !)
...
Kaip visada pastabu ir pasiulymu lauksim info@wool.lt
ar bent pardavinėdami informuoti, kad tai brokuota vilna, jos negalima naudoti kaip įprastos rankomis veliamos vilnos, nes yra pavojingai aštrių priemaišų.
labas rytelis, nu va rodau savo tapkes, trukumu yra dar