[quote=saulyte2,2011 02 27, 14:17]
[quote=Trakst,2011 02 27, 09:30]
Gali. As vakar visa vakara irgi kankinau vienas tapkes. Koks normalus 43 - su gelytem. Eisiu bandyt damusinet. Jei nepavyks Pasris Hilton ieskosiu. Veliu naturalia bfl ir stora merinosa. Sukibimas - liuksiskas, jau kietos, bet dideles, nors emiau sablona 37-38 ismierai.
kaip dar damušinėji? gal ko dar nezinau, man svarbu kad i ilgi susitrauktu
[/quote]
isdziuvusias vel bandyk slapinti muilinti , trinti, bambukinej kocioti
Kadabra gražūs pilkumai, roželė tokia nešiotina kaip tik tapukėms
Mano vakar suveltos ir iškart padovanotos "geekiškos"
Mano vakar suveltos ir iškart padovanotos "geekiškos"
ŠŠŠiaubaššš veliau šian iš tokio ššš karšinio...vonia ir virtuves sienos electric spalvos einu mazgot dabar sienu
gavosi mano tapkutes , susitrauke isilgio, nu bet privargau
na, raganele, grazios taviskes.
brrrr, nemegstamiausias darbas
netikim - nerodai
Papildyta:
na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?), o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a?
o gal ten iskirpimas neapveltas?
velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...
QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 17:02)
ŠŠŠiaubaššš veliau šian iš tokio ššš karšinio...vonia ir virtuves sienos electric spalvos einu mazgot dabar sienu
QUOTE(saulyte2 @ 2011 02 27, 17:11)
gavosi mano tapkutes , susitrauke isilgio, nu bet privargau
netikim - nerodai
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 17:49)
žėkit, žėkit ir aš veliu
na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?), o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a?
velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...
QUOTE(kadabra @ 2011 02 27, 18:13)
na, raganele, grazios taviskes.
netikim - nerodai
Papildyta:
1.na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?),
2. o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a?
3.velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...
netikim - nerodai
Papildyta:
1.na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?),
2. o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a?
3.velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...
1. su peiliuku , tuo vienkartiniu, tik apacioj reiekjo ne pilka klot, o kokia tamsesne (gavosi tikru tikriausios UCHHH ukiskos- storos)
2. ka tu teee supranti, cia tep ir turi but blyn, galiu suverst beda zirklem- nu blyn kaip sss kerpa, ir su manikiurinem bandziau
3. tik raz dva ir suklota...bet ir vel kartojuosi- is karsinio tik "ukiskas" velt
QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 18:24)
1. su peiliuku , tuo vienkartiniu, tik apacioj reiekjo ne pilka klot, o kokia tamsesne (gavosi tikru tikriausios UCHHH ukiskos- storos)
2. ka tu teee supranti, cia tep ir turi but blyn, galiu suverst beda zirklem- nu blyn kaip sss kerpa, ir su manikiurinem bandziau
3. tik raz dva ir suklota...bet ir vel kartojuosi- is karsinio tik "ukiskas" velt
2. na, is to: ka tu te supranti - tai prisijuokiai nerealiai ... moki pasakyt.
as tikriausiai geras savo siuvimo zirkles sugadinsiu kirpdama angas. Turiu tokias is Ikejos parsivezus, paprastos atrodo, ale dideles, astrios, tenka net dviem rankom spaust, kad kirptu ta stori, bet kerpa gerai.
3. kai uzaugsiu, busiu... ta prasme, kai isbaigsiu karsini, ir jei nenusipirksiu naujo ( ) - velsiu is sluoksnos. Nesakau, kad jos daba neturiu, ale gi reikia viska suvelt .
QUOTE(kadabra @ 2011 02 27, 18:28)
2. na, is to: ka tu te supranti - tai prisijuokiai nerealiai ... moki pasakyt.
as tikriausiai geras savo siuvimo zirkles sugadinsiu kirpdama angas. Turiu tokias is Ikejos parsivezus, paprastos atrodo, ale dideles, astrios, tenka net dviem rankom spaust, kad kirptu ta stori, bet kerpa gerai.
3. kai uzaugsiu, busiu... ta prasme, kai isbaigsiu karsini, ir jei nenusipirksiu naujo ( ) - velsiu is sluoksnos. Nesakau, kad jos daba neturiu, ale gi reikia viska suvelt .
ale va matai...kai as uzaugau-tai kaip tik karsini atradau... iki ... pilnametystes sluoksna sluoksniavau...
Graži spalva, vonia turėtų gerai atrodyt Man tai ranka drebėtų pjaunant tapkėms per nosis... Aš savo geras siuvėjiškas žirkles suvariau va per pusantro mėnesio veltiniavimą... Dar mažytes fiskars turiu irgi gerai veltinį kerpa.
Raganėlės tapukų man spalva labai graži . Ir nuvelta kokybiškai O tapukams velt tą žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
Juperi, toks įtarimas, kad jos šlapios dar? Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu ), tai būtų be priekaištų.
Juperi, toks įtarimas, kad jos šlapios dar? Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu ), tai būtų be priekaištų.
QUOTE(žollia @ 2011 02 27, 19:19)
Raganėlės tapukų man spalva labai graži . Ir nuvelta kokybiškai O tapukams velt tą žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
agaa matau , kad ir tu teee nieko nesupranti... ( o jeigu rimtai-tai tee taip nelygiai suklota )
slapustukes...irr daa slapiom rankom lekiau laukan fotkint kol saule nenusileidus buvo