Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

[quote=saulyte2,2011 02 27, 14:17]
[quote=Trakst,2011 02 27, 09:30]
Gali. As vakar visa vakara irgi kankinau vienas tapkes. Koks normalus 43 - su gelytem. Eisiu bandyt damusinet. Jei nepavyks Pasris Hilton ieskosiu. biggrin.gif Veliu naturalia bfl ir stora merinosa. Sukibimas - liuksiskas, jau kietos, bet dideles, nors emiau sablona 37-38 ismierai. g.gif

kaip dar damušinėji? gal ko dar nezinau, man svarbu kad i ilgi susitrauktu g.gif
[/quote]
isdziuvusias vel bandyk slapinti muilinti , trinti, bambukinej kocioti
Atsakyti
Kadabra gražūs pilkumai, roželė tokia nešiotina kaip tik tapukėms smile.gif

Mano vakar suveltos ir iškart padovanotos "geekiškos" tongue.gif
user posted image
Atsakyti
ŠŠŠiaubaššš veliau šian doh.gif iš tokio ššš karšinio...vonia ir virtuves sienos electric spalvos doh.gif einu mazgot dabar sienu
Atsakyti
gavosi mano tapkutes clap.gif , susitrauke isilgio, nu bet privargau doh.gif
Atsakyti
žėkit, žėkit ir aš veliu hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif

user posted image
Atsakyti
na, raganele, grazios taviskes.

QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 17:02)
ŠŠŠiaubaššš veliau  šian doh.gif  iš tokio ššš karšinio...vonia ir virtuves sienos electric spalvos doh.gif  einu mazgot dabar sienu

brrrr, nemegstamiausias darbas tongue.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2011 02 27, 17:11)
gavosi mano tapkutes  clap.gif , susitrauke isilgio, nu bet privargau  doh.gif

netikim - nerodai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 17:49)
žėkit, žėkit ir aš veliu hihihi.gif  hihihi.gif  flirt.gif

na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?), o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a? biggrin.gif 4u.gif
o gal ten iskirpimas neapveltas?
velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 27, 18:13)
na, raganele, grazios taviskes.
brrrr, nemegstamiausias darbas  tongue.gif
netikim - nerodai  biggrin.gif
Papildyta:
1.na tie prariezai tai liuks (reiks ir man pabandyti, su kuo pjauni?),
2. o ka, motin, ten su tuo uzkulnio iskirpimu pridirbus, kad nelygu, a?  biggrin.gif  4u.gif
o gal ten iskirpimas neapveltas?
3.velnias tas karsinys neblogai klojasi, gerai veliasi, ale puciasi bjaurybe...

1. su peiliuku , tuo vienkartiniu, tik apacioj reiekjo ne pilka klot, o kokia tamsesne (gavosi tikru tikriausios UCHHH ukiskos- storos)
2. irnesakyk.gif hihihi.gif ka tu teee supranti, cia tep ir turi but lotuliukas.gif blyn, galiu suverst beda zirklem- nu blyn kaip sss kerpa, ir su manikiurinem bandziau doh.gif
3. tik raz dva ir suklota...bet ir vel kartojuosi- is karsinio tik "ukiskas" velt
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 27, 18:24)
1. su peiliuku , tuo vienkartiniu, tik apacioj reiekjo ne pilka klot, o kokia tamsesne (gavosi tikru tikriausios UCHHH ukiskos- storos)
2.  irnesakyk.gif  hihihi.gif ka tu teee supranti, cia tep ir turi but lotuliukas.gif  blyn, galiu suverst beda  zirklem- nu blyn kaip sss kerpa, ir su manikiurinem bandziau  doh.gif
3. tik raz dva ir suklota...bet ir vel kartojuosi- is karsinio tik "ukiskas" velt

2. na, is to: ka tu te supranti - tai prisijuokiai nerealiai lotuliukas.gif ... moki pasakyt.
as tikriausiai geras savo siuvimo zirkles sugadinsiu kirpdama angas. Turiu tokias is Ikejos parsivezus, paprastos atrodo, ale dideles, astrios, tenka net dviem rankom spaust, kad kirptu ta stori, bet kerpa gerai.

3. kai uzaugsiu, busiu... ta prasme, kai isbaigsiu karsini, ir jei nenusipirksiu naujo ( doh.gif ) - velsiu is sluoksnos. Nesakau, kad jos daba neturiu, ale gi reikia viska suvelt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 27, 18:28)
2. na, is to: ka tu te supranti - tai prisijuokiai nerealiai lotuliukas.gif ... moki pasakyt.
as tikriausiai geras savo siuvimo zirkles sugadinsiu kirpdama angas. Turiu tokias is Ikejos parsivezus, paprastos atrodo, ale dideles, astrios, tenka net dviem rankom spaust, kad kirptu ta stori, bet kerpa gerai.

3. kai uzaugsiu, busiu... ta prasme, kai isbaigsiu karsini, ir jei nenusipirksiu naujo ( doh.gif ) - velsiu is sluoksnos. Nesakau, kad jos daba neturiu, ale gi reikia viska suvelt  biggrin.gif .

ale va matai...kai as uzaugau-tai kaip tik karsini atradau... iki ... pilnametystes sluoksna sluoksniavau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Graži spalva, vonia turėtų gerai atrodyt biggrin.gif Man tai ranka drebėtų pjaunant tapkėms per nosis... Aš savo geras siuvėjiškas žirkles suvariau va per pusantro mėnesio veltiniavimą... Dar mažytes fiskars turiu irgi gerai veltinį kerpa.
Atsakyti
Raganėlės tapukų man spalva labai graži wub.gif . Ir nuvelta kokybiškai 4u.gif O tapukams velt tą „žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
Juperi, toks įtarimas, kad jos šlapios dar? Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu blush2.gif ), tai būtų be priekaištų.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 27, 19:19)
Raganėlės tapukų man spalva labai graži wub.gif . Ir nuvelta kokybiškai  4u.gif  O tapukams velt tą „žuržalką" naudoji, ar su rankom viskas taip lygiai gaunasi.
Juperi, toks įtarimas, kad  jos šlapios dar?  Jei ne tas užkulnis (aš teee visai nesuprantu blush2.gif ), tai  būtų be  priekaištų.

agaa matau , kad ir tu teee nieko nesupranti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( o jeigu rimtai-tai tee taip nelygiai suklota doh.gif )

slapustukes...irr daa slapiom rankom lekiau laukan fotkint kol saule nenusileidus buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juperi: 27 vasario 2011 - 18:25