Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 18:53)
Keletas nuotrauku:

Kadabra, o man abejos patinka. Tos pilkosios tokios apžėlusios, thumbup.gif
---
Vienu žodžiu, kai imsiu verslo liudijimą, reiks dar ir VMI papildomai pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 20:09)
na va, dekui  , o man pirmos labiau patinka - toks pilkas minimalizmas..

Ir man pirmos, tokios nuglostytos.... wub.gif

QUOTE(žollia @ 2011 02 26, 20:16)
Vienu žodžiu, kai imsiu  verslo liudijimą, reiks dar  ir VMI papildomai pasiklaust.

Skambink jų trumpuoju numeriu, sakė pas mus, kad tiksliausiai pasako ką imt smile.gif
Atsakyti
Kadabra, fainuoles tapkutes... sakykit ka norit- pilka ir Afrikoje pilka thumbup.gif
Atsakyti
Juperi, auksiniai zodziai is tavo lupu apie pilka biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(žollia @ 2011 02 26, 20:16)
Kadabra, o man abejos patinka. Tos pilkosios tokios apžėlusios, thumbup.gif 
---
Vienu žodžiu, kai imsiu  verslo liudijimą, reiks dar  ir VMI papildomai pasiklaust.

pilkos - melanzas, ant foto atrodo tikrai gerokai neskustos, ale naturoj - lygios.
Atsakyti
kadabra man pirmosios labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 19:53)
Keletas nuotrauku:

man pirmosios labai labai wub.gif
Atsakyti
dekui visoms. tai visas siandienos mano darbas, daba relaksuotis eisiu su arbatos puodu, vaikai jau suguldyti, suaugusiu metas smile.gif
Atsakyti
kadabra labai gražios tapkės wub.gif , vėliau sau tapkes o gavosi vyrui doh.gif nu nesitraukė niekaip, vidui mėlina spalva biški permušė viršutine pilka spalvą, mučyjau tapkes vos galo negavau, ar gali vilna nesitraukti o susivelti gerai? g.gif prieš tai esu mažas ružavas nuvėlus, tai normaliai susitraukė (vilna karšinys, Latviška pard. sakė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 26 vasario 2011 - 21:55
QUOTE(saulyte2 @ 2011 02 26, 22:51)
kadabra labai gražios tapkės wub.gif , vėliau sau tapkes o gavosi vyrui  doh.gif nu nesitraukė  niekaip, vidui mėlina spalva biški permušė viršutine pilka spalvą, mučyjau tapkes vos galo negavau, ar gali vilna nesitraukti o susivelti gerai? g.gif  prieš tai esu mažas ružavas nuvėlus, tai normaliai susitraukė (vilna karšinys, Latviška pard. sakė)

Gali. As vakar visa vakara irgi kankinau vienas tapkes. Koks normalus 43 - su gelytem. Eisiu bandyt damusinet. Jei nepavyks Pasris Hilton ieskosiu. biggrin.gif Veliu naturalia bfl ir stora merinosa. Sukibimas - liuksiskas, jau kietos, bet dideles, nors emiau sablona 37-38 ismierai. g.gif

Geros dienos visoms 4u.gif .
Ant riesiniu uzsikabliavau. Aciu, Sidona, jei skaitai mirksiukas.gif
Atsakyti
kadabra, man irgi pirmosios minimalistines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 27, 09:30)
Gali. As vakar visa vakara irgi kankinau vienas tapkes. Koks normalus 43 - su gelytem. Eisiu bandyt damusinet. Jei nepavyks Pasris Hilton ieskosiu. 

Mano gimtadienis gegužę flirt.gif
Atsakyti
[quote=Trakst,2011 02 27, 09:30]
Gali. As vakar visa vakara irgi kankinau vienas tapkes. Koks normalus 43 - su gelytem. Eisiu bandyt damusinet. Jei nepavyks Pasris Hilton ieskosiu. biggrin.gif Veliu naturalia bfl ir stora merinosa. Sukibimas - liuksiskas, jau kietos, bet dideles, nors emiau sablona 37-38 ismierai. g.gif

kaip dar damušinėji? gal ko dar nezinau, man svarbu kad i ilgi susitrauktu g.gif
Atsakyti