Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 26, 17:44)
o aš pasakiau, kad norėsiu ir šalikus gal velt, tai man avalynė netinka.

Tai va doh.gif Nežinau ką ir daryt, ar žiūri labai kam imtas patentas, ar man su tuo taikomosios dailės eit unsure.gif Juk šiaip jau, mokesčius sumokėjau, patentą turiu, tik va, kaip jis tiksliai atitinka darbelius g.gif Kita vertus, nu menas tos tapkės, o ką ne biggrin.gif
Atsakyti
Imu jau antri metai ta taikomosios dailės ir nesuku sau galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 26, 18:02)
Imu jau antri metai ta taikomosios dailės ir nesuku sau galvos  lotuliukas.gif

Ane bigsmile.gif Bučkis tau, nuraminai thumbup.gif Nes toks grūzas dūšioj, kad valstybę apgausiu, imu dailės, o darau tapkes lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi atrodo .,kad bile tik mokescius sumoki ,o kas ten parasyta nelabai kas ir knisis. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jeigu jau imsi susijusi su statybom , tai gal ir knisis ko tu su tapkėm stovi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Mano vyras ima man patenta visada ir jam išaiškine buvo jog veltiniai taikomojai dailei priklauso ( Kaune ), tai jis ta pati vis ir ima biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 02 26, 17:01)
Tai va  doh.gif  Nežinau ką ir daryt, ar žiūri labai kam imtas patentas, ar man su tuo taikomosios dailės eit  unsure.gif  Juk šiaip jau, mokesčius sumokėjau, patentą turiu, tik va, kaip jis tiksliai atitinka darbelius  g.gif  Kita vertus, nu menas tos tapkės, o ką ne  biggrin.gif

o kuo čia ne taikomoji dailė? Daug liaudies menininkų ima taikomosios dailės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 26, 17:11)
Mano vyras ima man patenta visada ir jam išaiškine buvo jog veltiniai taikomojai dailei priklauso ( Kaune ), tai jis ta pati vis ir ima  biggrin.gif .

Tai tas patentas tavo ar vyro vardu g.gif
Atsakyti
Tai tas patentas tavo ar vyro vardu

Jis ji ima man savo vardu, bet mane irašo kaip galima veiklos vykdytoja, i patenta tu gali rašyti savo šeimos narius mirksiukas.gif , jeigu jie užsiima ta pačia veikla sakykim.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 02 26, 18:55)
Jis ji ima man savo vardu, bet mane irašo kaip galima veiklos vykdytoja, i patenta tu gali rašyti savo šeimos narius  mirksiukas.gif , jeigu jie užsiima ta pačia veikla sakykim.

O jei tarkim aš veliu, o B pjaustymo lenteles virtuvines rankų darbo daro tai tas taikomosos dailės praslys ax.gif
Atsakyti
Keletas nuotrauku:

user posted image

user posted image
Atsakyti
kadabra,man tos antros toookios super 4u.gif labai labai fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 26, 20:02)
kadabra,man tos antros toookios super 4u.gif labai labai fainos smile.gif

na va, dekui biggrin.gif , o man pirmos labiau patinka - toks pilkas minimalizmas..
Atsakyti