Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Šelma @ 2011 02 26, 14:50)
O aš vėlimą verslu savo laikau  smile.gif  Ir nors gal kam ir juokingai uždirbu, bet lygiai tiek pat gaudavau nemėgiamam darbe kurį iškeičiau į vilną. Ir tebunie tai minimumas (jei eičiau dirbti, pas mus provincijoj vargu ar daugau gaučiau), bet tas minimumas iš malonios veiklos  wub.gif
Trakšt, Baric, kiek tapkių paruošėt Kaziui. Aš su trisdešimt tikiuosi važiuot  ax.gif Būsiu Rotušės aikštėje, šiemet Aukštaitijos dienos, savo miestą juose atstovausiu  rolleyes.gif

Myliu tave ir zaviuosi wub.gif Pasilgau.
friends.gif

As siai dienai desetka turiu. blush2.gif Bet, kadangi prisiplakeles statusa teturiu, tai kiek bus tiek gerai. irnesakyk.gif

Atsakyti
nu mes kooperuojames su kolege, tai ji 10 poru kokiu + 10 saliku, gal kepuriu kokiu dar tures ir as kokiu 6-8-10? poru + riesiniu, gal koki rankinuka pameginsiu nzn dar smile.gif istikro beveik nieko dar neturiu - na mano yra toks charakterio bruozas, viska daryt paskutine diena - kitaip prastai gaunasi smile.gif o kai jau ner kur dingt, tada ir ikvepimas ir idejos atsiranda smile.gif gh, mano zalieji botfortai jau rado savo seimininke smile.gif dabar jai bedele jau - iesko kaliosu, niekaip negali rast, kas pritiktu smile.gif siaip jau vieta + verslo liudijimas 120 lt, per puse padalinus po 60 lt zmogui, nemanau, kad daug, t.y. 1 pora slepeciu poardavus, kaip ir atsipirktu viskas, o kur dar dalyvavimo smagumas smile.gif hmmm, na nuo centrinio pasto busiu biski arciau negu nuo rotuses smile.gif, bet vistiek rreikes gi nuvaryt, nes noresiu susitikt labai smile.gif su visais

gavau dar 2 uzsakymus, bet jau po kazio darysiu, vienos slepetes keliaus i Argentina, tiesa pas lietuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barric @ 2011 02 26, 15:01)
gavau dar 2 uzsakymus, bet jau po kazio darysiu, vienos slepetes keliaus i Argentina, tiesa pas lietuve smile.gif

Nu jegele. thumbup.gif Mane tokie uzsakymai "veza", kazkur toli toli... Super.

A nu tai kuo sildysimes? Kad neprimaisyt... lotuliukas.gif

Mano vienos slepkes "puna" vonioj. Vakar sudejau ir taip uztingejau, o siandien nu8gara skauda, tai sedziu prie kompo. Va pasiguodziau, bet ir noriu patart, kad paskutinei minutei neverta atideliot darbu, barric. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 26 vasario 2011 - 14:09
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 14:56)
Pasilgau.

Ir aš wub.gif Labai verysad.gif

QUOTE(barric @ 2011 02 26, 15:01)
siaip jau vieta + verslo liudijimas 120 lt, per puse padalinus po 60 lt zmogui, nemanau, kad daug,

bet vistiek rreikes gi nuvaryt, nes noresiu susitikt

Kokį verslo liudijimą ėmei? Nes aš susiknisau ir nežinau ar keist ar rizikuot g.gif Nuėjau į mokesčius ir pasakius, kad tapkės veltos davė taikomosios dailės ir vaizduojamojo meno dirbiniai blink.gif Tik namie supratau, kad nesamonė visiška ir man netinka unsure.gif Ką daryt daba doh.gif g.gif O va vieta nemokama, pasisekė, paskambino iš muziejaus mūsų ir pasiūlė atstovaut miestą nemokama viskas thumbup.gif O jau buvau vietą užsisakius, gerai, kad nespėjau sumokėt.

drinks_cheers.gif Labai lauksiu thumbup.gif

Aš po Kazio, į Lenkiją, visai šeimai, penkias poras velsiu thumbup.gif
Atsakyti
as nezinau koks bus liudijimas, skambinausi i vmi, man paskaiciavo tiesiog VL prekybai kaziuko mugej 3m dienom - apie 30 lt, kolege ims savo vardu

trakst, as puikiai zinau, kad negalima atideliot, ale man tiesiog taip geriau gaunasi, nieko su savim negaliu padaryt, kai pradedu kazka isanksto ruost, tai vis kas nors nesklandziai einasi, o kai laikas spaudzia, tada kazkaip viskas gerai buna, na taip jau man yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 26 vasario 2011 - 14:17
QUOTE(Šelma @ 2011 02 26, 14:08)
Kokį verslo liudijimą ėmei? Nes aš susiknisau ir nežinau ar keist ar rizikuot  g.gif  Nuėjau į mokesčius ir pasakius, kad tapkės veltos davė taikomosios dailės ir vaizduojamojo meno dirbiniai  blink.gif Tik namie supratau, kad nesamonė visiška

o kodėl nesąmonė? g.gif Čia kažkurioj klausimų temoj skaičiau, kad tinka mums, vėlėjoms, būtent šita rūšis. O koks tiktų, jei ne tas? Man labai irgi svarbu, nes nuo kovo mėn žadu išsiimt liudijimą ir dirbt ta kryptim su DB pagalba.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 10:59)
pilnai pritariu  drinks_cheers.gif
reikia kitais metais jungtini kioskeli daryti, nes siaip tai ir pasiruosti gi reikia, ka jau cia  cool.gif
p.s. o kaip su kainom Kaziuke? ar netenka siek tiek zemiau paleisti, juk perkamumas zmoniu nelabai koks  unsure.gif (apie etsy kainas nesneku  biggrin.gif )

pernai buvo kainos daug maž taip....
Siaubingai strošnos nuo 70...
Tvarkingos, bet nebūtinai įdomios apie 80- 100... Jei be auliuko

O iki gražių neeaėjau nemačiau, nes ten kur buvo daug žmonių tiesiog nepraėjau su vežimu

Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 08:45)
Labas rytas,
as busiu kazkur prie "centrinio pasto". Na ne pastoviai ten busiu, bet tapkes tai bus.  smile.gif

reikės nuvairuot, bet jaučiu i gedo pr. vėl nedaeisiu su vežimu dėl žmonių masės
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2011 02 26, 14:57)
o kodėl nesąmonė? g.gif  Čia kažkurioj  klausimų temoj skaičiau, kad  tinka mums, vėlėjoms,  būtent šita rūšis.  O koks tiktų, jei ne tas? Man labai  irgi svarbu, nes nuo kovo mėn žadu išsiimt liudijimą ir dirbt ta kryptim su DB pagalba.

tai taikomoji dailė manau normlu, kažkada ki domėjaus, tai tik toks ir tiko. Dar būna kažkaip individuli veikla pagal pažymėjimą, jei ilgesniam laikui, apsimoak gal labiau, bet jei tris dienas išsiparduot tai maž patentas geriau.
Atsakyti
Kas dėl verslo liudijimo, tai reikalingas "Gatavų tekstilės dirbinių gamyba", kodas 013, bent jau taip išaiškino Alytaus VMI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 26 vasario 2011 - 16:33
QUOTE(žollia @ 2011 02 26, 15:57)
o kodėl nesąmonė? Čia kažkurioj  klausimų temoj skaičiau, kad  tinka mums, vėlėjoms,  būtent šita rūšis.  O koks tiktų, jei ne tas? Man labai  irgi svarbu, nes nuo kovo mėn žadu išsiimt liudijimą ir dirbt ta kryptim su DB pagalba.

Na gal... Tik kai nete rimčiau pasiskaičiau, tai šis tinka žurnalistams, dailininkams g.gif

QUOTE(dzūkė @ 2011 02 26, 17:33)
Kas dėl verslo liudijimo, tai reikalingas "Gatavų tekstilės dirbinių gamyba", kodas 013, bent jau taip išaiškino Alytaus VMI

Ten irgi nieko apie vėlimą g.gif Žodiu, jei, kaip Žollia imsiu pastovų patentą reikės centrinėn mok. ins. skambint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 02 26, 16:38)
Ten irgi nieko apie vėlimą  g.gif  Žodiu, jei, kaip Žollia imsiu pastovų patentą reikės centrinėn mok. ins. skambint  smile.gif

Na, nežinau, kadangi aš imdavaiu patentą pynimui, o ten dar be proto plačia veikla galima užsiimt ir priedo gale parašyta, jog tinka niekur kitur nepriskirta veikla. Pagalvojau, kad vėlimas neišskirtas - tai tinka, bet dėl visa ko nuėjom konsultuotis, tai pasakė, kad reikia imt kitą - mano minėtą tekstilės.
Atsakyti
Man išdavė "Avalynės gamyba" ir nesuku galvos, turiu patentą ir viskas.
Šiemet pratęsinėjau, tai kita konsultantė iš vis nežinojo ką rašyt ir dar ant manęs dėl to baisiausiai rėkė blink.gif , mol nesugebu pasirinkt, o aš pasakiau, kad norėsiu ir šalikus gal velt, tai man avalynė netinka. O dar jų pareiga yra konsultavimas. Galiausiai paliko tą patį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 vasario 2011 - 16:46
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 26, 16:44)
Man išdavė "Avalynės gamyba" ir nesuku galvos, turiu patentą ir viskas.

Tas tai taip, bet norėsi riešines, šalikėlį ar dar ką... netiks g.gif
Atsakyti