Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kaip bus siemet - pamatysim. Bet ar kuri nors is cia "besimurkdanciu" velia del finansinio apsimokejim??? Nemanau.

Ir taip, ir ne.
Aš velt pradėjau tik dėl vaikų, reikėjo vilnonių tapkių, bet žiauriai užkibau. Ir kaip visom būna, reikia visokių vilnų, šilkų ir t.t, o dar ir broko gaunąs...
Bet žinant kokia finansinė padėtis šiuo metu yra, vis dėlto, nors kažką užsidirbt būtų faina smile.gif . Galima svaigt su kainom, kas dirba sandorių rinkoj - žino, kad visas stambesnis verslas tik egzistuoja, kad išlaikytų darbuotojus ir patalpas. Stovi absoliučiai viskas, nevyksta beveik jokie nekil. turto sandoriai, jokios plėtros, visi užsišaldę...

Dzūkel, labai gražios. O man patinka vaikšikas daryt, tik neapsimoka labai. Vilnos vos ne tiek pat išeina, darbo daugiau, o mokėt visi nori kaip už vaikiškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 vasario 2011 - 11:48
Gal ir mėgčiau, jeigu turėčiau kurpaliuką 

Galiu paskolint gyvu kurpaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes jau šiandien turbūt namu griovimo diena doh.gif
Atsakyti
Trakš , dailios wub.gif Ir spalva graži-mergaitiška.
Dzūke , nugi tikros vaikučių pabiručių tapukės.
Man vaikiškas irgi nepatinka daryt, ir vyriškas nepatinka blush2.gif .
QUOTE(Juperi @ 2011 02 26, 11:14)

verkt norisi kaip norisi Kaziuke sudalyvaut...bet as pritariu Kadabrai :
bet kazio noreciau del sportinio azarto ir pabendravimo su kolegem "po nisciastiju" ...juokauju mirksiukas.gif

Ir aš pritariu... Šiemet, kai tik 3-4 mėnesiai dar teveliu, ko tai pabijojau į Kazį ax.gif kažkaip akiplėšiškai atrodytų, kai seniau veliančios ir tai nevažiuoja. gal kitąmet. ax.gif
O šiemet dalyvaujančioms linkiu gero vėjo 4u.gif
Aš tai norėčiau ir finansiškai naudos turėt biggrin.gif , bet kol kas tik nuostoliai angel_sadangel.gif
Atsakyti
Dzuke, grazios. As niekada nebandziau, bet ikeltoje nuorodoje maciau kaip slepetes del vidaus ir isores gero susivelimo vercia i kt.puse. O formuojant tikriausiai prikisi ko, ar ne?

QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 12:28)
1. As aplamai apie komersavima is savo varpines kalbu.  cool.gif Kad niekam nezinomam slepetininkui slepetes Kazy parduot gal lengviau nei Etsyje ir jei uz trecdaliu mazesne kaina - vistiek puiku.

3. Pernai isvis nesitikejau, kad bent vienas kam parduosiu. Kaina nemaza uzsipaisiau bendram kontekste. Pardaviau 5 slepetes is atrodo 8 ir dar vienas issikeiciau i nerealu asoti. Taip, kad laikau pernyksti Kazi man labai nusisekusi.

Kaip bus siemet - pamatysim. Bet ar kuri nors is cia "besimurkdanciu"  biggrin.gif  velia del finansinio apsimokejim??? Nemanau.

2. Apie kaina dar. Kiek jus skaiciuojat 1 savo valanda. Nu, kad ir 10 Lt ( cia ziauriai mazai, as daugiau skaiciuoju) tai jei slepetes darai 3 valandas Ir tai 30 Lt + medziagos ( grubiai tariant 20 Lt), o jei dar pridet kuro ar vilnos siuntimo islaidas, jei sudet vilna, kuria sunaudoji nenusisekusiom slepetem Ar galima slepetes parduot uz 40 Lt ? Skaiciuokit.  cool.gif

pirmas ir antras punktai nesiderina cool.gif

del besimurkdanciu tikslo - as asmeniskai nematau nei vieno zmogaus, kuris sioje temoje veltu vien tik del savo malonumo.
Kaip ir pati rasai:
darbo laiko sanaudos
vilnos kaina
kuras ir etc.
Man tai neatrodo kaip pigus hobis - nebent vyrai milijonieriai, tai tada suprantu, bet ir tai, kaip pati rasai: dvejos/trejos slepeciu poros per diena (paskaiciavus 9val. laiko) - ar tai tik hobis?
Mano manymu, kai tiek laiko atimi is seimos, tai jau gaunasi kaip ir verslas. Nusisekes/nenusisekes - tai jau kitas klausimas.

Vat mainyti darba i darba man kazkaip drasiau butu, nei uzsirasyti kaziuke prie slepeciu kaina (60-90Lt intervale). Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Dzūke, labai fainos taškuotos smile.gif man tai patinka vaikams velt, nors ir sunku į tas smulkmenėles pirštus įkišt, naudojuosi irgi gyvais kurpaliukais, nemažai dydžių namie yr biggrin.gif kažkaip įtariu kad draugų gimtadieniams artėjantiems teks sūnui neštis dovanų tapukes visokias - princesiškas, mašinines, tik tankų gal nedarysiu...
Kaziuke aš tik žiopsotoja ir pirkėja visad buvau ir matyt būsiu. Ne pigumų ten važiuojam gi kasmet ieškot, o "ko nors tokio" - švilpynių, kašikėlių, vailokėlių su cinkeliais. Man tai nereali ta mugė, tokie visi giminės/draugai/pažįstami atrodo Lietuvoj - susigrūda į vieną gatvę ir kas rodosi, kas žavisi biggrin.gif

Trakšt, nu žinok garbės žodis turėsiu plagiatą lotuliukas.gif lygiai tokią pat rudą kvarbatkėlę turiu ir ketinau kombinuot ant bordavų tapkių savo močiutei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 26 vasario 2011 - 12:16
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 12:11)
Dzuke, grazios. As niekada nebandziau, bet ikeltoje nuorodoje maciau kaip slepetes del vidaus ir isores gero susivelimo vercia i kt.puse. O formuojant tikriausiai prikisi ko, ar ne?
pirmas ir antras punktai nesiderina  cool.gif

del besimurkdanciu tikslo - as asmeniskai nematau nei vieno zmogaus, kuris sioje temoje veltu vien tik del savo malonumo.
Kaip ir pati rasai:
darbo laiko sanaudos
vilnos kaina
kuras ir etc.
Man tai neatrodo kaip pigus hobis - nebent vyrai milijonieriai, tai tada suprantu, bet ir tai, kaip pati rasai: dvejos/trejos slepeciu poros per diena (paskaiciavus 9val. laiko) - ar tai tik hobis?
Mano manymu, kai tiek laiko atimi is seimos, tai jau gaunasi kaip ir verslas. Nusisekes/nenusisekes - tai jau kitas klausimas.

Vat mainyti darba i darba man kazkaip drasiau butu, nei uzsirasyti kaziuke prie slepeciu kaina (60-90Lt intervale). Bet cia tik mano nuomone.

Išvertinėti įmanoma tik plonesnes, jei storesnius mažus aulinukus verti, yra rizika nebesugebėt atverst atgal lotuliukas.gif

Visai neprabangus šitas hobis, kiek ta vilna tekainuoja irnesakyk.gif man panašiai piniginė plonėja kai užplaukia visą kiemą rožynu paverst arba auskariukus vert, gal net smarkiau, nes patinka tik sidabras, visokie tikri akmenukai. Brangūs hobiai tai buriavimas, kaitavimas, bereikalingų mašinų konstravimas (aš čia savo brangųjį apkalbėt bandau doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
kadabra[B] jei tau tie punktai nesiderina - reiskia ne taip supratai mano minti. As kalbu apie trecdali mazesne kaina, nei tarkim Etsy isstatyta.

Pirmus metus tik veliau slepetes ir pagrinde visiems dovanojau. Man labai patinka velt. Zvelgiu i ta dalyka, kaip i savo hobi, pomegi - tikrai ne kaip i versla. Jei pasiseka parduot - viskas iseina naujai vilnai, lateksui. doh.gif Draugams parduot man nesiseka - dovanoju, bet i ta dalyka ziuriu kaip i praktika + dovana mielam zmoguj. Jei draugai praso mamai, sesei, broliui - uz savikaina parduodu beveik. Kiekvienas dalykas reikalauja idirbio. As neturiu iliuziju tik pradejus uzsiimti sia veikla - uzsidirbti pinigu. Noreciau susikurti gera varda, tureti klijentu rata, nes neketinu nustot velt del to, kad neturiu uzsakymu siuo metu. Kiekvienas naujas modelis - judejimas i prieki, kuryba, o to as siuo momentu ir noriu. O po metu velimo kelt klausima ar esi nusisekes ar nenusisekes manau ankstoka. Galima toki klausima kelt po kokiu 5 metu butu.

Mainytis yra tikrai labai miela, bet reikia ta kaina uzsirasyt, kad galetum issimainyt i lygiaverti daikta. Nu bent del to. Nekalbu apie dempingavima. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 26 vasario 2011 - 12:45
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 13:41)

as etsio kainu su kaziu isvis nelyginu. skradziai zemes prasmegciau jei tokia kaina eiliniam lietuviui i akis ispyskint reiketu.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 12:11)

Ačiū,
nemanau, jog būtų pavykę ten jas vartaliot g.gif , tik išėmus šabloną kišau ranką ir tryniau... turiu namie 17cm pėdą, buvo įkalbintas į vėlimo procesą, apmoviau ir glosčiau, pakankamai gerai susivėlė ir susiformavo. Po to dar ilgai gniaužiau, glosčiau...forma jau laikėsi, tik traukėsi. Vidus gavosi ~13cm.
Tik su ranka, be kojytės, tikrai nesuformuočiau schmoll.gif
Bandžiau prikišti, kažkokia sardelė gaunasi ir tiek unsure.gif

Geras santykis biggrin.gif
user posted image

"Man labai patinka velt. Zvelgiu i ta dalyka, kaip i savo hobi, pomegi - tikrai ne kaip i versla." Trakšt, nesakyk, pinigėlį gi norisi užsidirbt ir tikrai ne tiek, kad galėtum tik vilnos nusipirkt sekančiom šlepetėm, kad toliau galėtum pajust tą vėlimo "malonumą" ax.gif Žinoma, to verslu nepavadinsi, bet manau į tai žiūri su perspektyva.
O velt , tik galvojant, jog užsidirbsiu kokį litą-tikrai neįmanoma. Turi tą procesą mėgt, mylėt, atsiduot....kaip ir kiekvienam kitam rankdarbiavime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 26 vasario 2011 - 13:12
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 26, 14:04)
Geras santykis biggrin.gif

eik tu sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 26, 14:04)

"Man labai patinka velt. Zvelgiu i ta dalyka, kaip i savo hobi, pomegi - tikrai ne kaip i versla." Trakšt, nesakyk, pinigėlį gi norisi užsidirbt ir tikrai ne tiek, kad galėtum tik vilnos nusipirkt sekančiom šlepetėm, kad toliau galėtum pajust tą vėlimo "malonumą" ax.gif Žinoma, to verslu nepavadinsi, bet manau į tai žiūri su perspektyva.
O velt , tik galvojant, jog užsidirbsiu kokį litą-tikrai neįmanoma. Turi tą procesą mėgt, mylėt, atsiduot....kaip ir kiekvienam kitam rankdarbiavime g.gif

Zinoma, kad noriu is velimo uzsidirbt ir gynent is sios veiklos. Tai svajonese, gal kazkur ateity, tikiu. Bet negalima tiketis, kad nuo pat pradziu pinigai i kisene byretu. MB mane palaiko. Jis savo firmoj ( pries tai jo tevo) dirba jau 20 metu. smile.gif Buta visko, bet jei kryptingai, nuosirdziai dirbsi - turesi savo pirkeja.
Atsakyti
O aš vėlimą verslu savo laikau smile.gif Ir nors gal kam ir juokingai uždirbu, bet lygiai tiek pat gaudavau nemėgiamam darbe kurį iškeičiau į vilną. Ir tebunie tai minimumas (jei eičiau dirbti, pas mus provincijoj vargu ar daugau gaučiau), bet tas minimumas iš malonios veiklos wub.gif

Trakšt, Baric, kiek tapkių paruošėt Kaziui. Aš su trisdešimt tikiuosi važiuot ax.gif Būsiu Rotušės aikštėje, šiemet Aukštaitijos dienos, savo miestą juose atstovausiu rolleyes.gif

Atsakyti