Mano "aistringosios" slepetes. O B issijuoke. Nu sako kur jau aistringos - bobutiskos su kvarbatkelem Tai gavosi "aistringai bobutei"
Taigi Kaune per kazy irgi normalus turgus buna gi. Siemet Vilniuj berods 4.5 km bus ilgio. Gal ir zaduzo. Kaip viska, apeit, pamatyt zmonem reiks - neisivaizduoju. A tapkiu tai itariu ant kiekvieno kampo bus.
Taigi Kaune per kazy irgi normalus turgus buna gi
Taip taip , tas tiesa.Per visa Laisvės alėja iki pat Rotušės .
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 26, 11:38)
Aš irgi noriu į Kazį, ale su 10 porų tapkių ką ten veikt . Kažkaip galvoju gal reiktų kooperuotis... Nu bet čia iš utopijų srities man kol kas... O šiaip tai sėkmės didžiausios visoms per Kaziuką
Trakšt, gražūs tapukai labai.
Ai as irgi kazikiek neturiu tu tapkiu. Ai del pasizaidimo. Prie brolio prisiblatinau. Jis, pas mane, jau n... metu dalyvauja.
Aciu.
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 26, 11:38)
Aš irgi noriu į Kazį, ale su 10 porų tapkių ką ten veikt . Kažkaip galvoju gal reiktų kooperuotis... Nu bet čia iš utopijų srities man kol kas... O šiaip tai sėkmės didžiausios visoms per Kaziuką
pilnai pritariu
reikia kitais metais jungtini kioskeli daryti, nes siaip tai ir pasiruosti gi reikia, ka jau cia
p.s. o kaip su kainom Kaziuke? ar netenka siek tiek zemiau paleisti, juk perkamumas zmoniu nelabai koks (apie etsy kainas nesneku )
Ai del pasizaidimo
Aš irgi labiau žaisti , negu daryt bizni , kažkaip man nesigauna sunkvežimiais privelt, o paskui paslikai gulėt , tai pažaisiu ir tiek .
kadabra[B], gali uzsipaisyt kaina kokia patinka, bet etsyje reikalingas idirbis. Kad pradetu pirkt, reikia susikurti tam tikra varda. Kaziuke begalinis srautas zmoniu pasirizusiu isleisti tam tikra suma pinigu. Zmones ne tai, kad mato paveiksliuka, bet gali ir paciupinet, pamatuot. Jei prekiauji pati ir pirkejas patinka - aisku nuleidi kaina. Na kaina - kiekvieno reikalas. Nemaciau pigiu ir tikrai geru slepeciu pernai. Jei pigesnes tai ir vaizdas ir kokybe skiriasi.
Seip patinka man Kazys.
Seip patinka man Kazys.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 11:59)
pilnai pritariu
reikia kitais metais jungtini kioskeli daryti, nes siaip tai ir pasiruosti gi reikia, ka jau cia
p.s. o kaip su kainom Kaziuke? ar netenka siek tiek zemiau paleisti, juk perkamumas zmoniu nelabai koks (apie etsy kainas nesneku )
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 12:07)
kadabra[B], gali uzsipaisyt kaina kokia patinka, bet etsyje reikalingas idirbis. Kad pradetu pirkt, reikia susikurti tam tikra varda. Kaziuke begalinis srautas zmoniu pasirizusiu isleisti tam tikra suma pinigu. Zmones ne tai, kad mato paveiksliuka, bet gali ir paciupinet, pamatuot. Jei prekiauji pati ir pirkejas patinka - aisku nuleidi kaina. Na kaina - kiekvieno reikalas. Nemaciau pigiu ir tikrai geru slepeciu pernai. Jei pigesnes tai ir vaizdas ir kokybe skiriasi.
Seip patinka man Kazys.
Seip patinka man Kazys.
verkt norisi kaip norisi Kaziuke sudalyvaut...bet as pritariu Kadabrai teks kitamet kooperuotis su ja
gal tos kurios namuciuose esat, ir kasdien nuveliat po tapciu pora-tai tikrai verta po muges pavazinet, o man dirbanciai nelabai iseina daug ju prisivelt...
bet kazio noreciau del sportinio azarto ir pabendravimo su kolegem "po nisciastiju" ...juokauju
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 12:07)
Seip patinka man Kazys.
Seip patinka man Kazys.
Trakst, as aplamai ne apie etsy teiravausi siaip jau .
galvoje turejau ar galetum nuleisti kaina tiek, kad ji butu lygi pigiu ir nesuveltu slepeciu kainai.
perkamumas labai krites, kaip ir anksciau kalbejom kai kurie zmones kruopas tik teiperka, sildymai kiek suryja, tad manes paprasciausiai net siek tiek ir kojos nenesa del tokiu dalyku i kazi. Nors aplinka ten tikrai liuks.
QUOTE(kadabra @ 2011 02 26, 12:16)
Trakst, as aplamai ne apie etsy teiravausi siaip jau .
galvoje turejau ar galetum nuleisti kaina tiek, kad ji butu lygi pigiu ir nesuveltu slepeciu kainai.
perkamumas labai krites, kaip ir anksciau kalbejom kai kurie zmones kruopas tik teiperka, sildymai kiek suryja, tad manes paprasciausiai net siek tiek ir kojos nenesa del tokiu dalyku i kazi. Nors aplinka ten tikrai liuks.
As aplamai apie komersavima is savo varpines kalbu. Kad niekam nezinomam slepetininkui slepetes Kazy parduot gal lengviau nei Etsyje ir jei uz trecdaliu mazesne kaina - vistiek puiku.
Pernai isvis nesitikejau, kad bent vienas kam parduosiu. Kaina nemaza uzsipaisiau bendram kontekste. Pardaviau 5 slepetes is atrodo 8 ir dar vienas issikeiciau i nerealu asoti. Taip, kad laikau pernyksti Kazi man labai nusisekusi.
Kaip bus siemet - pamatysim. Bet ar kuri nors is cia "besimurkdanciu" velia del finansinio apsimokejim??? Nemanau.
Dzuke - labai grazus "saldainiukai - zirniukai" ant slepetyciu. As nemegstu vaikisku daryt.
Apie kaina dar. Kiek jus skaiciuojat 1 savo valanda. Nu, kad ir 10 Lt ( cia ziauriai mazai, as daugiau skaiciuoju) tai jei slepetes darai 3 valandas Ir tai 30 Lt + medziagos ( grubiai tariant 20 Lt), o jei dar pridet kuro ar vilnos siuntimo islaidas, jei sudet vilna, kuria sunaudoji nenusisekusiom slepetem Ar galima slepetes parduot uz 40 Lt ? Skaiciuokit.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 26, 11:28)
Dzuke - labai grazus "saldainiukai - zirniukai" ant slepetyciu. As nemegstu vaikisku daryt.
Ačiū, aš irgi nemėgstu , bet pabandyt reikia . Gal ir mėgčiau, jeigu turėčiau kurpaliuką