Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 02 12, 19:00)
kadabra tinginiauju sodyboj  vacation4.gif

neuzpustyta? pas mus tai siaubingas pusneles vejas suneses, keteros net atsirade - grazu, bet salta.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 19:02)
neuzpustyta? pas mus tai siaubingas pusneles vejas suneses, keteros net atsirade - grazu, bet salta.

Sniego daug. Nezinau kaip isvaziuosi, jei taip toliau. Siandien pasikabinau fotika an kaklo ir isbludijau... Prisirinkau putino uogu. Einu, valgau uogas, fotkinu medzius, krumus, sniega..., o galvot tuscia, tuscia... Gerai taip nuo visko atitrukt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 12, 19:05)
Sniego daug. Nezinau kaip isvaziuosi, jei taip toliau. Siandien pasikabinau fotika an kaklo ir isbludijau... Prisirinkau putino uogu. Einu, valgau uogas, fotkinu medzius, krumus, sniega..., o galvot tuscia, tuscia... Gerai taip nuo visko atitrukt.  ax.gif

megstu putino uogu arbata wub.gif
bet apie ka mes cia biggrin.gif ?
Atsakyti
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe

bet j sčia jau kelintą kartą tą sąrašą darot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 12, 19:30)
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
bet j sčia jau kelintą kartą tą sąrašą darot? smile.gif

pirma unsure.gif .
kas isiraso - iskelia sarasa i paskiausia posta.
gal as ne paskutini ji paemiau, ar tu buvau irasius save? jei ka, tai prisidek dabar, tik pakopink, nes sarasa lengviau rasti, negu visu postus skaityti. sorry, jei ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 12 vasario 2011 - 18:43
QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 18:41)
pirma  unsure.gif .
kas isiraso - iskelia sarasa i paskiausia posta.
gal as ne paskutini ji paemiau, ar tu buvau irasius save? jei ka, tai prisidek dabar, tik pakopink, nes sarasa lengviau rasti, negu visu postus skaityti. sorry, jei ka  4u.gif

paeimiau seniausia posta koki radau ir tikrai žinau kad į sąrašą save įrašinėju jau antrą kartą. Nes sąrašasn buvo pradėtas vesti anoje temoje, tada ka-kas kažko prirašinėjo ir dabar matau vėl viska siš naujo

Papildyta:
Bet ar nebutu paprasčiau, kad tiesiok kažkam i az surašyt su emailais kas ir kaip ir tada visom susirašyt kaip "konferencijoj" nes čia balaganas gausis
Atsakyti
tai va, kad neaisku dar net ir kada uzsisakinesim ir kas uzsakines, tai cia tokia bent jau preliminari info, kad tiesiog matytusi kiek norinciu, o paskui gi galima per AZ ir apie uzsakymo turini kalbet, ar jau tada emailais apsikeist ir siust kazkuriai uzsakanciai.
kaip nuspresim.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2011 02 12, 19:00)
tai va, kad neaisku dar net ir kada uzsisakinesim ir kas uzsakines, tai cia tokia bent jau preliminari info, kad tiesiog matytusi kiek norinciu, o paskui gi galima per AZ ir apie uzsakymo turini kalbet, ar jau tada emailais apsikeist ir siust kazkuriai uzsakanciai.
kaip nuspresim.

ai ok, nes aš jau maniau, kad kažka pražiopsojau
Atsakyti
1. Besijuokianti.
2. Zollia.
3. Kadabra.
4. Raganele.
5. Šelma
6.Trakst
7. Bulaukiux
8. laguna
9. srauni upe
10. Juperi

siandien velimo diena...bet cia nebus ko parodyt...

Atsakyti
pas mane gaminama "kolekcija" su "naujom tendencijom" - tai parodysiu kt. savaitę kažkada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2011 02 12, 21:12)
siandien velimo diena...bet cia nebus ko parodyt...

per prasta auditorija biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 11, 21:10)
O aš lagunos nė vieno darbelio nesu mačiusi šitoj temoj:hm g.gif

Tikrai nematėt blush2.gif Ir dar negreit pamatysit unsure.gif Gal tris kartus jau bandžiau. doh.gif Po kiekvieno karto bent savaite laiko vaikštau skersai žiurėdama į vilną biggrin.gif
Pirmas bandymas buvo iš vilnos, kurią mama rado ant aukšto. Graži, minkšta, ale nesivėlė nors tu ką doh.gif Atsidūrė šiukšlių dėžėj, nes jokio kibimo tarpusavyje nebuvo schmoll.gif
Antras bandymas tapkutės - aulinukai. Gal ir nieko, ale storis nevienodas, toks brokis. Tai sutepsiu padus lateksu ir išvešiu į kaimą nešioti.
Na o trečias, tai likučių sunaudojimas. Kiek turėjau spalvų tiek ir sudėjau. Labai stipriai prie formavimo reikia padirbėti blush2.gif

QUOTE(karosimi @ 2011 02 11, 22:00)
eilen atsistojo ,kai nusipirks vilnos tai ir darbus pamatysit .taip laguna mirksiukas.gif

Taip taip drinks_cheers.gif tikrai taip drinks_cheers.gif
Tik aš dar čia kamputyje, šešėlyje patupėsiu, pasižiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti