raganele geros vyriskos.
Besijuokianti geros moteriskos, manau man mazokos butu. As 41 nesioju. O ka? Jau tipo delto negrazi???
Grazios slepetes, mergaites
Raganėle, Besijuokianti, fainos jūsų tapkės
Papildyta:
o tai Paris Hilton pasirodo 43 nešioja, tai jos tapkės jau visos kosminės stoties dydžio
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 18:08)
Trakšt, graži net labai. Ale aš tai 36 nešioju, tai man jau nuo 39 atrodo kosminiai dydžiai
o tai Paris Hilton pasirodo 43 nešioja, tai jos tapkės jau visos kosminės stoties dydžio
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 18:08)
Trakšt, graži net labai. Ale aš tai 36 nešioju, tai man jau nuo 39 atrodo kosminiai dydžiai
Nu va nereikejo tu tapkiu mucint, mazu Pasisai butum iskisus.
Kosminiai dydziai nuo 39 i apacia. Nu ne kosminiai, o vaikiski. Mano berniokas nuo 3 klases 41 nesiojo, mazius - antrokas 36 -37 dabar.
Mano anytele nesioja 36. Ech pavydziu tokiu mazu kojyciu.
Pas man pries pirma vaika 39 buvo, pries antra - 40. Baisu net pagalvot, jei tapciau daugiavaike. Ale man gydytoja isaiskino, kad progesteronas spartina kaulu augima. Tai ir koju...
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 13:52)
as tai tokius pamaciau, o katu tokias pamatei?
Na aš JUOS tapkėm vadinu
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 15:48)
O aš savo rožines vyriškas parodysiu
Labai graži forma, tik dydis nenormaliai mažas
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 17:54)
Jau tipo delto negrazi???
Graži
QUOTE(bulaukiux @ 2011 02 25, 18:19)
Ir Šelma tokį pat Lastai nu
Baigiu liną dekorų, Baric, tai vietoj jo pakulos tinka, taip
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 17:54)
Nu va nereikejo tu tapkiu mucint, mazu Pasisai butum iskisus.
Kosminiai dydziai nuo 39 i apacia. Nu ne kosminiai, o vaikiski. Mano berniokas nuo 3 klases 41 nesiojo, mazius - antrokas 36 -37 dabar.
Pas man pries pirma vaika 39 buvo, pries antra - 40. Baisu net pagalvot, jei tapciau daugiavaike. Ale man gydytoja isaiskino, kad progesteronas spartina kaulu augima. Tai ir koju...
o jetau, nu aš girdėjau kad gali koja pasikeist, bet kad teik... tfu tfu pas mane kokia buvo tokia yr
Įdomios diskusijos, gražios šlepetės
Jūs čia turit visokio amžiaus vaikų , jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt
Bandžiau velt mažus aulinukus, dukra sako:- mama, ne gi sesę pirksi ,
Jūs čia turit visokio amžiaus vaikų , jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt
šiandieniniame žurnale "Šeimininkė" yra straipsnis apie tapkių vėlimą. yra Ingos keli darbai ir patarimai. taip pat yra MK tapkių su auliukų vėlimo. gal, mergaitės, čia kažkurios iš jūsų?
ten parašyta, kad velia verdančiu vandeniu (vos suklojus vilną)ir švelniu ramunėlių šampūnu.tikrai, kiekviena randam geriausią vėlimo būdą.
ten parašyta, kad velia verdančiu vandeniu (vos suklojus vilną)ir švelniu ramunėlių šampūnu.tikrai, kiekviena randam geriausią vėlimo būdą.
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 25, 22:13)
, jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt :
Mno kurpaliukas tokio dydžio, plačiausioj pėdos vietoje šešių cm
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 25, 21:13)
Įdomios diskusijos, gražios šlepetės
mano mažulės tokia, pamatavau jos tapkutę einamiausią ~7cm plotis. Gerai tos sesės manieji tai dar vieno brolio nori, nes nelygybė namie
Šelma, ačiū, gal ir normaliai padariau , kaip sunku suformuoti tik ranka
Raganele, tie 7cm išorėj ar viduj?
Raganele, tie 7cm išorėj ar viduj?
išorėj, batuko plotis, plonas sluoksnos.