Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

raganele geros vyriskos.

Besijuokianti geros moteriskos, manau man mazokos butu. lotuliukas.gif As 41 nesioju. O ka? Jau tipo delto negrazi??? lotuliukas.gif

Grazios slepetes, mergaites thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 25 vasario 2011 - 16:55
Trakšt, graži net labai. Ale aš tai 36 nešioju, tai man jau nuo 39 atrodo kosminiai dydžiai smile.gif
Atsakyti
Raganėle, Besijuokianti, fainos jūsų tapkės thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 18:08)
Trakšt, graži net labai. Ale aš tai 36 nešioju, tai man jau nuo 39 atrodo kosminiai dydžiai smile.gif

o tai Paris Hilton pasirodo 43 nešioja, tai jos tapkės jau visos kosminės stoties dydžio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 18:08)

Nu va nereikejo tu tapkiu mucint, mazu Pasisai butum iskisus. biggrin.gif

Kosminiai dydziai nuo 39 i apacia. Nu ne kosminiai, o vaikiski. Mano berniokas nuo 3 klases 41 nesiojo, mazius - antrokas 36 -37 dabar.

Mano anytele nesioja 36. Ech pavydziu tokiu mazu kojyciu.
Pas man pries pirma vaika 39 buvo, pries antra - 40. Baisu net pagalvot, jei tapciau daugiavaike. Ale man gydytoja isaiskino, kad progesteronas spartina kaulu augima. g.gif Tai ir koju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 25 vasario 2011 - 17:55
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 13:52)
as tai tokius pamaciau, o katu tokias pamatei? 

Na aš JUOS tapkėm vadinu doh.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 15:48)
O aš savo rožines vyriškas parodysiu

Labai graži forma, tik dydis nenormaliai mažas schmoll.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 17:54)
Jau tipo delto negrazi??? 

Graži wub.gif

QUOTE(bulaukiux @ 2011 02 25, 18:19)
o tai Paris Hilton pasirodo 43 nešioja, tai jos tapkės jau visos kosminės stoties dydžio

Ir Šelma tokį pat cool.gif Lastai nu lotuliukas.gif

Baigiu liną dekorų, Baric, tai vietoj jo pakulos tinka, taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 17:54)
Nu va nereikejo tu tapkiu mucint, mazu Pasisai butum iskisus.  biggrin.gif 

Kosminiai dydziai nuo 39 i apacia. Nu ne kosminiai, o vaikiski. Mano berniokas nuo 3 klases 41 nesiojo, mazius - antrokas 36 -37 dabar.

Mano anytele nesioja 36. Ech pavydziu tokiu mazu kojyciu.
Pas man pries pirma vaika 39 buvo, pries antra - 40. Baisu net pagalvot, jei tapciau daugiavaike. Ale man gydytoja isaiskino, kad progesteronas spartina kaulu augima.  g.gif Tai ir koju...

o jetau, nu aš girdėjau kad gali koja pasikeist, bet kad teik... tfu tfu pas mane kokia buvo tokia yr smile.gif
Atsakyti
Įdomios diskusijos, gražios šlepetės 4u.gif

Jūs čia turit visokio amžiaus vaikų ax.gif , jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt g.gif
Bandžiau velt mažus aulinukus, dukra sako:- mama, ne gi sesę pirksi bigsmile.gif , doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 25 vasario 2011 - 21:13
šiandieniniame žurnale "Šeimininkė" yra straipsnis apie tapkių vėlimą. yra Ingos keli darbai ir patarimai. taip pat yra MK tapkių su auliukų vėlimo. gal, mergaitės, čia kažkurios iš jūsų? ax.gif
ten parašyta, kad velia verdančiu vandeniu (vos suklojus vilną)ir švelniu ramunėlių šampūnu.tikrai, kiekviena randam geriausią vėlimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 25, 22:13)
, jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt :

Mno kurpaliukas tokio dydžio, plačiausioj pėdos vietoje šešių cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 25, 21:13)
Įdomios diskusijos, gražios šlepetės 4u.gif

Jūs čia turit visokio amžiaus vaikų ax.gif , jeigu pėdutė 12-13cm, kaži koks jos plotis galėtų būt g.gif
Bandžiau velt mažus aulinukus, dukra sako:- mama,  ne gi sesę pirksi bigsmile.gifdoh.gif  lotuliukas.gif

mano mažulės tokia, pamatavau jos tapkutę einamiausią ~7cm plotis. Gerai tos sesės mirksiukas.gif manieji tai dar vieno brolio nori, nes nelygybė namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Šelma, ačiū, gal ir normaliai padariau g.gif , kaip sunku suformuoti tik ranka doh.gif

Raganele, tie 7cm išorėj ar viduj?
Atsakyti
išorėj, batuko plotis, plonas sluoksnos.
Atsakyti