Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 11:32)
Aha ir ko nieks tapkiu nerodot ? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Vilnos laukiam flirt.gif
Tapukai originalūs, reik saugotis to pabūklo...
Atsakyti
Aš tai gal neprisipažinsiu ką vietoj tų tankų pamačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 13:21)
Aš tai gal neprisipažinsiu ką vietoj tų tankų pamačiau lotuliukas.gif

Ir aš, tik kūdos, paaugliškos tokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 11:40)
doh.gif  kol man dasilo, kad cia tankai  lotuliukas.gif

Aga - pošlos kažkokios... pradžioj ikrai ne tankai pasirodė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2011 02 25, 13:47)
Ir aš, tik kūdos, paaugliškos tokios  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai tokius pamaciau, o katu tokias pamatei? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, visos pamatėm tą patį. Morčius gal pavasarinis prasideda.
Rarika gerai tu čia pajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
jezus kokie nepadorūs tankai lotuliukas.gif

Aš va ką tik išgręžiau kokias, nu ne tiek vyriškumo kiek tankinėse, ale gal tiks:
user posted image
Atsakyti
Raganėle, o kaip taip lygiai tuos kletkiukus padarei? Niekur nenuvažę thumbup.gif

O aš savo rožines vyriškas parodysiu biggrin.gif . Išdžiuvo, o ir suvėliau iki 40.5 - 41 galiausiai, tai jau moteriškom gal galima vadint. Paprastutės, ale kai tris dienas vėliau, tai labai mielos man jos. Woolo karšinys, storos, baisiai gerai liko formą, bet kartu ir nekietos, bet po tris dienas vienas tapkes velt - malonumas menkas.
user posted image

Apie tai kaip dažo vilna irgi galima spręst. Nes vidus lygiai pusė tapkių storio baltut baltutėlis turėjo būt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 vasario 2011 - 14:50
oho, kaip nudažė, man kol kas nei vena šitaip nepridirbo, tik vis persimuša plaukeliai beveliant. Labai gražios ružavos, o jau forma! Užsimanysiu tuoj kurpalių, galgi ir man tada gautųsi.
Rombiukai tai sluoksnos juostelės ant karšinio prikryžiavotos - iškart prikibo ir tvarkingai vėlėsi. Prisibangavęs bambuko pluoštas, dėjau baltą, bet pastebėjau kad jis spalvą labai pagauna ir žinojau kad vidinė tamsiai pilka šiek tiek leidžia, žodž pagaliau gavosi idealiai kaip užmanyta biggrin.gif bent jau raštas ir spalvos.
Atsakyti
Raganele , tikros vyriškos, nors ir be atributikos biggrin.gif Tai tos rusvos linijos buvo baltos? Ir nuo vilnos nusidažė? O sluoksna liko balta. Gerai išnaudojai niuansus thumbup.gif
Besijuokianti , labai dailios. Ir forma ir spalva thumbup.gif . Trys dienos vienoms šlepetėms, žinoma, daug, bet rezultatas geras!
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 25, 10:29)
Aš dėl latekso  susisiekiau su merginom, kur Šelma buvo sakius. Sakė, kad  lateksas labai šalčio bijo-pasikeičia jo savybės. Todėl  siunčiant paštu, gali sušalt. O  iš vietos pasiimt galimybių nėr  verysad.gif . Ten žyyymiai pigiau.

O tai kas jam pasidaro nuo šalčio g.gif
Ir dar noriu paklausti, kaip jūs tepat lateksą - ant šlapios vilnos ar sausos g.gif
Aš kai užtepiau kažkaip man pajuodavo ( lyg vidinė spalva išsimušė), o gal lateksas buvo sušąlęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2011 02 25, 16:41)
O tai kas jam pasidaro nuo šalčio g.gif
Ir dar noriu paklausti, kaip jūs tepat lateksą - ant šlapios vilnos ar sausos g.gif
Aš kai užtepiau kažkaip man pajuodavo ( lyg vidinė spalva išsimušė), o gal lateksas buvo sušąlęs  verysad.gif

Kas pasidaro, tai nežinau. Turbūt nebepasidaro kaip guma, aš taip galvoju g.gif Kai tepiau ant šlapios, tai susigėrė giliai. Man geriau sausas tept ax.gif .
Atsakyti