Labutis, na iš vokiečių latekso ir aš norėčiau.
Šiandien turiu gauti iš wool.lt. Tik kažin ką gausiu, kai toks šaltis.
Vilnietės latekso yra Vilniuj 1 lt 40 lt , galit išbandyt , tik jie nesiunčia 867589223
Veltinis.lt radau
tiksliai, kur? gal mes rasim tu galimybiu?
Papildyta:
na man kadangi nedraugiskas (kainu prasme), tai pirksiu ta bulgariska, jeigu patiks, ir toliau
Papildyta:
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 10:06)
Na man wooolas visai draugiskas. Gi visi zmones, visi klysta. Paprasiau ir pakeite vilna, kuri man nesivele. Del adatu, tai kazkaip planuioju jas su magnetu pati issirankiot ir, kaip sakiau, gal katinui guoli darysiu. Tik labai norisi paprasyt woolo, kad jei zinot, jog vilna bloga ar su adatom, bukit saziningi. Juk vilna mums reikalinga, kaip zaliava, mes gi veliam is jos, o ne kazkam kitam naudojam. Gal tiesiog atsirastu galimybe vilna pratestuot. Suprantu, kad tai uzima laiko, bet uztikrint kokybe ir pelnyt pasitikejima - neikainojamas dalykas, kuri prekybininkui teikia ilgalaike nauda.
na man kadangi nedraugiskas (kainu prasme), tai pirksiu ta bulgariska, jeigu patiks, ir toliau
QUOTE(Molė @ 2011 02 25, 09:44)
Labutis, na iš vokiečių latekso ir aš norėčiau.
Vilnietės latekso yra Vilniuj 1 lt 40 lt , galit išbandyt , tik jie nesiunčia 867589223
Veltinis.lt radau
Veltinis.lt radau
Jo, siunčia, tik ne per tokius šalčius. Jie priie Vilniaus kažkur įsikūrę. Barric, tuo Nr. ir skambinau
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 10:24)
Kadabra, tai esmė ne tame. Esmė, kad ne tokios jau didelės tos kainos, kaip norima pasakyt. Tik reik pasiieškot, o el. parduotuvių laikais tai ne taip jau sudėtinga...
O NEKOKYBĖ mane jau užkniso galutinai. Ir ar tai bus woolas, ar bulgarai, ar dar kažkas, nekokybiška prekė visur nekokybiška.
Jei woolas sakytų, padarėm tą ir aną ir dabar užtikrinam, kad prekė bus kokybiška, bet dėlto tenka didint kainą - būtų viskas tvarkoj. Bet jei TĄ PAČIĄ brangina, tai man nuostabu.
O NEKOKYBĖ mane jau užkniso galutinai. Ir ar tai bus woolas, ar bulgarai, ar dar kažkas, nekokybiška prekė visur nekokybiška.
Jei woolas sakytų, padarėm tą ir aną ir dabar užtikrinam, kad prekė bus kokybiška, bet dėlto tenka didint kainą - būtų viskas tvarkoj. Bet jei TĄ PAČIĄ brangina, tai man nuostabu.
Besijuokianti, as viska puikiai suprantu, o ir tavo argumentai svarus.
Bet as tikrai nuosirdziai pasipasakosiu, kad vakar veliau elementarius baciukus is wool pirkto karsinio pries kelias dienas - nei vienos adatos, susivele puikiai, kibo jau tik pradejus glostyti - kazkoks mielas mielas velimas gavosi. Jeigu taip ir toliau, tai liuks, tik aisku, as vis tiek tu kainu kelimu nesusprantu. Zalia vilna alibaboj (dideliu kiekiu rinkoj) tikrai pigi, bet cia tik pamastymas, nes nei as zinau is kur wool perka, nei as zinau koki kieki jie is karto gali pirkti, nei as aplamai turiu teises kazka jiems nurodineti.
Tai va, rinksimes ta kas mus tenkins kainos ir kokybes atzvilgiu, tai jau vienareiksmiskai.
Taciau, kadangi wool yra gamintojas, o ne perpardavinetojas, tai turetu leisti jiems labiau laviruoti tarp kainu. Manau, kad jie galetu tureti lankstesne bent jau nuolaidu sistema didmenininkams, ko negali padaryti perpardavinetojai.
Vo tep, dabar einu sveciu laukti
na tiesa sakant wool'o karsiny man irgi ne sykio nepasitaike jokiu adatu (tfu tfu tfu), o dabar veliu is naturalios vilneles, zesim kas gausim, kolkas nelabai man patinka kaip kimba, bet gal del to, kad dideles vyriskos
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 09:06)
Na man wooolas visai draugiskas. Gi visi zmones, visi klysta. Paprasiau ir pakeite vilna, kuri man nesivele. Del adatu, tai kazkaip planuioju jas su magnetu pati issirankiot ir, kaip sakiau, gal katinui guoli darysiu. Tik labai norisi paprasyt woolo, kad jei zinot, jog vilna bloga ar su adatom, bukit saziningi. Juk vilna mums reikalinga, kaip zaliava, mes gi veliam is jos, o ne kazkam kitam naudojam. Gal tiesiog atsirastu galimybe vilna pratestuot. Suprantu, kad tai uzima laiko, bet uztikrint kokybe ir pelnyt pasitikejima - neikainojamas dalykas, kuri prekybininkui teikia ilgalaike nauda.
man leido neimt šlykščios spalvos, nes kai užsakinėjau eatitiko katalogas ir realybė
QUOTE(kadabra @ 2011 02 25, 10:56)
Zalia vilna alibaboj (dideliu kiekiu rinkoj) tikrai pigi, bet cia tik pamastymas, nes nei as zinau is kur wool perka, nei as zinau koki kieki jie is karto gali pirkti, nei as aplamai turiu teises kazka jiems nurodineti.
Tai va, rinksimes ta kas mus tenkins kainos ir kokybes atzvilgiu, tai jau vienareiksmiskai.
Taciau, kadangi wool yra gamintojas, o ne perpardavinetojas, tai turetu leisti jiems labiau laviruoti tarp kainu. Manau, kad jie galetu tureti lankstesne bent jau nuolaidu sistema didmenininkams, ko negali padaryti perpardavinetojai.
na nemano reikalas, bet nesusilaikysiu, alibaboj atrodo grazu, bet kiekiai, muitai, transportavimas, bankrotas. ne musu sekliai rinkai. teko dometis kita produkcija siek tiek. Labai grazus visu tapukai. O as laukiu pavasario, kirpsim savo avytes, tada bandysiu velt savo vilnele. Beje, jei kas uzmate esat rankinius karstuvus, suktelkit man i az, buciau labai dekinga.
Geros jums vilneles ir dekit savo darbelius, relaksuoju kartais cia pas jus, groziuosi
A kas tas alibabas yr ?
Aha ir ko nieks tapkiu nerodot ?
Aha ir ko nieks tapkiu nerodot ?
Atsipalaidavimui
Nudžiugint vyra galima ir taip
Nudžiugint vyra galima ir taip
kol man dasilo, kad cia tankai
QUOTE(Trakst @ 2011 02 25, 11:32)
www.alibaba.com tas alibabas yr
Tapkes tankai gerules, neiskarto dasilo kas cia