Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Kiek kartų savo pastabas litwol išsakė, bet nė karto nepasiūlė paimt atgal tos pavojingos vilnos..., deja. O juk blogą prekę reiktų bent jau iškeist į kokybišką. 4u.gif
Trakšt , nors aš nesu juodos spalvos gerbėja tapukams, bet lygūs ir dailūs, o dydis tapukų vizualiai nemažas atrodo. bigsmile.gif

Ups. Nu, čia ir pridaugino tų mano postų, atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 vasario 2011 - 19:12
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 02 24, 20:03)
Trakšt,labai gražios šlepetės wub.gif  Tik norėjau paklausti ar ta gėlė (ir visos kitos,kurias dedi) realiai-labai didelė? Nes foto atrodo nemaža...Galvoju ar patogu kasdieniam nešiojime g.gif Čia man šiaip kažkaip įdomu pasidarė,nes atrodo tai tikrfai labai gražiai-ypač rožės wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu 4u.gif Geles nera labai dideles ir dar jas galima pagal nuotaika prisegt ar nusegt. Rozes dazniausiai prisiunu. Jei jau praso tokiu, su rozem - reiskia patinka tokio stambumo geles ant slepeciu. Jei kalbant apie mane - man geriau subenieko smile.gif

žollia cia tamsiai melyna spalva smile.gif Beje, si super gera thumbup.gif is wool pirkta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trakst: 24 vasario 2011 - 19:11
QUOTE(kadabra @ 2011 02 24, 18:02)
karsinys bus apie 45
18 mikr.vilna - apie 100 berods
21 mikr. - 85

zodziu eriuko kainos, ale sako, kad ir anie kels  g.gif
man dabartines wool kainos labiau patinka  cool.gif , gerbciau jei didmenines paliktu bent jau panasias, na, daleiskim imant didesni kieki - kaina lieka ta pati kaip dabar uz kila  smile.gif

wool'e brangiau... aisku as po 3 kg neperku.. na bet vistiek

QUOTE(bulaukiux @ 2011 02 24, 19:12)
va radau kaip tuos 2 prietaisus (masažuoklį ir plaktuką mėsai) naudot "pagal paskirtį" reik. hihihi.gif yra dar 3-"Žuržalka" hihihi.gif
http://community.liv...ru/2350410.html

jo jo, mesos plaktuka butent taip ir naudoju - apdauzau kai an kurpalio uzdedu, labai gerai sugula tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 24, 19:00)
Kiek kartų  savo pastabas litwol išsakė, bet nė karto nepasiūlė paimt atgal tos pavojingos vilnos..., deja. O juk  blogą prekę reiktų bent jau iškeist į kokybišką. 4u.gif

tikriausiai jei būtumėt nunešę, būtų pakeitę ar pinigus atidavę. privalu keisti nekokybišką prekę, o kad patys nepasisiūlė tai normalu. bet kokia parduotuvė nepuola siūlytis į namus atvažiuoti ir pakeisti, bet dar neteko susidurti, kad prekė atgal nebūtų priimama.
pačios taikstotės, lepinat pardavėjus. po kelių skandalėlių net nebedrįstų pardavinėti daugiau. o šiaip visgi logika galežinė, žino kad su adatom, bet vistiek kol neišparduos likučių, tol pardavinės. įdomu, kaip būtų jei su adatom tektų medžiagą suknelei pirkti doh.gif arba kokias nosines nusipirktum nosytei pavalyt smile.gif labai jau kantrūs lietuviai visam kam rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi litwoolas apie lateksą užkalbėjo, tai prieš porą dienų atsitiktinai radau pas vokiečius lateksą už labai neblogą kainą: 56 Lt litras bigsmile.gif . Vokiškai nesuprantu nei vieno žodžio, gal siųsimės sekančiu siuntimu bigsmile.gif .

http://shop.die-woll...k/Products/3001

Atsakyti
labs,

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 09:37)
Kadangi litwoolas apie lateksą užkalbėjo, tai prieš porą dienų atsitiktinai radau pas vokiečius lateksą už labai neblogą kainą: 56 Lt litras bigsmile.gif . Vokiškai nesuprantu nei vieno žodžio, gal siųsimės sekančiu siuntimu bigsmile.gif .

http://shop.die-woll...k/Products/3001

ten siuntimas vien tik vokietijos ribose iki 2kg 5,5eu, tai uz ribu daugiau bus.
Nebus pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 25 vasario 2011 - 09:02
Bet gal tirščiau smile.gif ...
Maniškiai vokiečiuose dažnai būna, tai man visai įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 vasario 2011 - 09:05
Na man wooolas visai draugiskas. Gi visi zmones, visi klysta. Paprasiau ir pakeite vilna, kuri man nesivele. Del adatu, tai kazkaip planuioju jas su magnetu pati issirankiot ir, kaip sakiau, gal katinui guoli darysiu. Tik labai norisi paprasyt woolo, kad jei zinot, jog vilna bloga ar su adatom, bukit saziningi. Juk vilna mums reikalinga, kaip zaliava, mes gi veliam is jos, o ne kazkam kitam naudojam. Gal tiesiog atsirastu galimybe vilna pratestuot. Suprantu, kad tai uzima laiko, bet uztikrint kokybe ir pelnyt pasitikejima - neikainojamas dalykas, kuri prekybininkui teikia ilgalaike nauda.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 02 25, 10:03)
Bet gal tirščiau smile.gif ...
Maniškiai vokiečiuose dažnai būna, tai man visai įdomu.

na gal, kas cia zino nepabandes.
Atsakyti
Kadabra, tai esmė ne tame. Esmė, kad ne tokios jau didelės tos kainos, kaip norima pasakyt. Tik reik pasiieškot, o el. parduotuvių laikais tai ne taip jau sudėtinga...
O NEKOKYBĖ mane jau užkniso galutinai. Ir ar tai bus woolas, ar bulgarai, ar dar kažkas, nekokybiška prekė visur nekokybiška.
Jei woolas sakytų, padarėm tą ir aną ir dabar užtikrinam, kad prekė bus kokybiška, bet dėlto tenka didint kainą - būtų viskas tvarkoj. Bet jei TĄ PAČIĄ brangina, tai man nuostabu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 25 vasario 2011 - 09:28
Aš dėl latekso susisiekiau su merginom, kur Šelma buvo sakius. Sakė, kad lateksas labai šalčio bijo-pasikeičia jo savybės. Todėl siunčiant paštu, gali sušalt. O iš vietos pasiimt galimybių nėr verysad.gif . Ten žyyymiai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 02 25, 10:29)
Aš dėl latekso  susisiekiau su merginom, kur Šelma buvo sakius. Sakė, kad  lateksas labai šalčio bijo-pasikeičia jo savybės. Todėl  siunčiant paštu, gali sušalt. O  iš vietos pasiimt galimybių nėr  verysad.gif . Ten žyyymiai pigiau.

Kur? ax.gif
Atsakyti